Eşim doğumumda olmayacak

Sağlıkla alın inşallah bebeğinizi kucağınıza. Dertlenip üzülmeyin hiç. Herkesin şartları farklı oluyor. Sizin yerimizde oksam kırkı çıkınca eşimin yanına dönerim bebeğimle. Eşiniz de alışır bebeğe. Yoksa çok üzüyor süre.

Merhaba ben de doğumumu annemde yaptım,
Ama beniş bir aylık olduğu gibi eşimin yanına gittim. Sizin hava durumu nedeniyle belki o olmayabilir ama 4-5 ay bana çok geldi açıkçası. Bebek 2 aylıkken gözü karartıp gitmek daha uygun bence.

Kazakistan soğuk ülke. Bende bunları düşündüğüm için ayrı olunacak diye cok üzülüyorum eşim yanımda olsun kendi işimi kendim yaparım birine ihtiyacım olacağı için değil şartlar gereği her ay baska ülkeye gidip gelme zorunluluğum var gidilen yol gidilecek gibi değil kışın daha kötü yollar berbat araba ile karda kışta cok zor ayda birle baska ülkeye gidip orda durup cık her ay bebek nasıl dayansın ucakla olsa yine tamam

Üzülmeyin yapacak birşey yok eşinizin gelmesini bekleyeceksiniz. Benim de risk yurtdisindaydi ben doğum yaptigimda ve 2 gün sonra gelebildi. Insan buruk hissediyor tabi ama allahtan anneniz babanız varmış benim onlar da yoktu yanimda acil doğuma girdim nerdeyse tek başıma dogurdum

Keske öyle bi durum olsa. İki üç aylık bebeği kış kıyamet her ay 6-7 saatlik yola götürüp baska ülkede durup gelmek zorunda olmasam gözümü karartırdım ama yazın bile cekilmeyen yolu kısın ufacık bebeği her ay götürüp bi de o ülkede durup tekrar nasıl geleyim. Vizem cıkmıs olsa doğumu burda yapacaktım hiç ayrı kalmayacaktım. Gebeliğimin ilk zamanları 3 ay ayrı kaldık öyle bile zorlandım böyle daha zor olacak farkındayım

Cok kötüymüş sizin adınıza daha cok üzüldüm Allahtan evet ailem olacak yoksa cok daha kötü olurdu

İş yeri götürüyor ve araba ile gidiyorsun o yolu 7-8 saat sürüyor gidiş dönüş kısın karda araba bozulursa falan dagın tepesinde bebekle kalırım her ay

Durumuna çok üzüldüm ben. Normal şartlar altında üç beş ay ayrı kalınır ama hayatınızın en önemli dönemini ayrı geçirecek olmanız çok moral bozucu. Doğum anı önemli değil ama sonrasında bir babanın bebeğini aylarca göremeyecek bakımına ortak olamayacak sevinç ve endişeleri paylaşamayacak olması ilerde sorun yaratabilir. Babalar zaten çocuğa geç alışıyorlar. Hep derler annelik içgüdüsel babalık sonradan öğrenilir diye. Sanırım doğru söylüyorlar. Bu vize işini acil çözmeniz gerekiyor. Vize durumuna engel olan şey nedir? Neden eşiniz orada kalabiliyor da siz devamlı çıkış yapmak zorunda kalıyorsunuz?

Ne saçma iş yahu
Bulunduğunuz ülkede doğum yapmak yasak mı ?
Vizesi yokmus o yuzden baska bir ülkeye gidip ordan aliyormus hep ama doğumda gidemediği icin bebekte kendide kacak durumuna düşüyormuş avrupa ülkesi degil sanirim burasi

Vizesi yokmus o yuzden baska bir ülkeye gidip ordan aliyormus hep ama doğumda gidemediği icin bebekte kendide kacak durumuna düşüyormuş avrupa ülkesi degil sanirim burasi
Onu anladım...sonrasında mesajları okudum açıklamasına denk geldim evet ozaman mecbur gidicek ama 5 ay ailenin yanında kalması gerekmiyor ... Baba bebek için uzun zaman keşke yapılabilecek birşey olsa duruma üzüldüm ...

Kazakistani çok iyi bilirim evet orası gerçekten soğuk doğru bebek planlı mi oldu ... Keşke yapılabilecek birşey olsa

Eşimin de vizesi cıkmadı henüz oda gidip geliyor. Bunları düşündükce daha cok üzülüyorum hiç bir anında yanımızda bulunamayacak oda cok üzgün tek bi çare var oda benimle dönebilir ama bu seferde iş bulması gerekli ve burdaki maaşı iyi orda o fiyatı alamayacak zorlanacagız. Borclarımız olmasa parasında da değilim geciniriz elbet. Simdi mecbur dayanmak zorundayız

Anladım canım sen hamile halinle daha fazla üzme kendini :) Ne yapacaksın hayat koşulları bazen böyle ayrılıkları zorunlu kılıyor. Kaçırdığınız zamanları telafi edersiniz. Hem sen de ailenle birlikte olacaksın yalnız değilsin. Sağlıklı doğumlar dilerim sana.

Kazakistani çok iyi bilirim evet orası gerçekten soğuk doğru bebek planlı mi oldu ... Keşke yapılabilecek birşey olsa
Bebeğimiz sürpriz oldu bize. Eşime iş teklifi geldi o buraya geldi üç gün sonra ilk iş gününde öğrendim hamile oldugumu. Kazakistan biliyorsanız büyük ülke yol mesafeleri uzun biliyorsunuzdur soğukluğu ulaşımı zor keske vizemiz yetişseydi iş yeri doğumdan iki üç ay sonra cıkar dedi o süre içerisinde burda kalmam zor hem bakalım o sürede gercekten cıkacak mı. Insallah bian önce cıksa da birlikte olsak esim ben oğlum. Bu zamanların telafisi olmayacak

Teşekkür ederim. Amin insallah

Eşiniz her ay gelebilseydi keşke...
Hergun görüntülü gorusursunuz en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…