eşim dön diyor.hayatımdaki kişiye bunu desem sıkıntı

Hoş bir durum değil yaptığınız evliyken ne kadar ayrı olsanız da böyle bir işe kalkışmanız hoş değil...
Eşinizin sevgilisi olsaydı ne yapardınız? mesela geri döner miydiniz? duyduğunuz da...
Eşiniz size dönmemeli derim başı yanar adamın ömrü huzursuzluk ve şüpheyle geçer...

başı yancak bişey yok.hala birleşelim diyo.çünkü kaybedince anladı.1 buçuk yıldır hiçbişey yapmadı.öncesinde ailesiyle bi durum vardı sesini çıkrmadı seviyo ama insan eşine sahip çıkmalı.çocuk olamam duruyla ilfgili bi mevzu vardı.hatam yokken ailesine ses çıkarmadı.ailesine tabiki bğlı olcak ama artık evlisin.bilmediğiniz için pein konuşuyo herkes.evet doğru yapmadığımı bende biliyoru ama kaybeden ben değil o.neden başı yansın.herşeyi dosdoğru yaparda ben arsız çıksam herneyse.ben bi kişiye dahi dönüp bakmadım herşey normalken.bu duruma o itti .

Al sana akıl, çık soyadını taşıdığın adamın karşısına hayatımda biri var boşanalım de tabi sıkıyosa..
boşandık canım kısa süre önce.hatalı olduğunu o bildiği için o yalvradı birleşelim diye.beni gerçekten farklı biri düşünüyosunuz

neden baş yanar

Hiçbir bahane ya da sebeb bu söylediklerinizi geçerli kılmaz...
Yanlış şeyler yapmışsınız ...eşinize açıkca söyleyin dürüstlük iyidir kaybetseniz de iyidir...söylemezseniz duyduğunda büyük bir trajedi olur..
Söyleyemem diyorsanız ayrılın ve hayatınıza o kişiyle devam edin

boşandık dedim ya okumadınız sanırım.

Boşanmışsanız o ayrı...ama evlilik dışı ilişkiler için olumlu düşünmediğim için başka birşey demeyeyim..

Ç
boşandık canım kısa süre önce.hatalı olduğunu o bildiği için o yalvradı birleşelim diye.beni gerçekten farklı biri düşünüyosunuz
Çünkü farklı bir konu, farklı bir tarz,farklı bir durum normal dgla..
Başlıkta ofsaytı çaktı herkes sana..

boşanmışsın ne güzel.
hayatının tadını çıkar bundan sonra.
geçmiş yorumlarda kağıt üstünde evlisin, bu aldatmadır diyen tiplere de güldüm sadece.
evliliği kağıt üstüne indirgemişler. bir eşe ara verelim deyip onunla ilgilenmeyen adamı irdeleyen yok.
suç yine kadına atıldı.
inşallah çok mutlu devam eder hayatın bundan sonra.
bu hayattaki en önemli şeylerden biri de seni mutlu eden insanla olmak. hayat o zaman güzelleşir.

Ç

Çünkü farklı bir konu, farklı bir tarz,farklı bir durum normal dgla..
Başlıkta ofsaytı çaktı herkes sana..
tepki çekeceğini biliydum ama bu kdr tahmn etmedm çünkü buna iten şeyleri anlatamadm neler yaşadığımı.doğru olmadığını bende biliyorum ama herşy olması geren şekilde olsaydı asla yapmazdım

Madem x eşiniz hatalı vs. İdi boşanmak için ne beklediniz?
bir tane daha bulursam boşarım bulamazsam döneri mantığımı?

sevgililikte olmaz mi böyle şeyler ya ara verelim falan... sevgililikte ara vermek ayrilmaktir, evlilikte ne oluyor ki bosanmadiniz da çözemedim ben. kendiniz çözün bence.

o bi iş için evden uzak kalmk zorunda kaldı da ben öyle mi yaptım bu durumu.herşy güzldedide kimseyemi baktım.anlamıyomusnz ya ilk kişi eşimdi ve ilk yıllarda kimseye dönüp bakmadım bile.mesele bu dğl.2 yıldr yalnz bırakt beni.neler çektiğimi bilmeden bastçe eleştiriysunonun neler yapmadığını ne biliyosunz.evet seviydum ama erkek olan eşini yalnz bırakırmı.bu napıyo ne ediyo diye.hala sırtından bıçklndı diyosn

madem çok kıymetlidm nerdeydi son bi aya kadar.başkasıyla olmam düşüncesimi sahiplendrdi de yalvardı

Tamam bırak madem ilk eşin sevdin ama adam bir anda uzak duralım dedi sonra da boşandınız şimdi başkasına gidince kıymetini anladı ama iş işten geçti galiba?
Yeni sevgilinle mutluysan geriye bakmamalısın yoksa eski eşine dönsen yenisi ne olacak aklın kalbin onda kalmayacak mı hani bulutların üzerinde gibisin.
Duruma bir bakalım, sen eskiye dönüyorsun, yenisinde aklın kalbin kalıyor bu defa sen yeni sevgiline gitmek istiyorsun ama mecburen eski eşin sevdiği için mutluymuş gibi onunla hayat sürüyorsun.. bence olmadı bu portre. Yenisiyle yaşa hayatını, ayrılırsanız da kalbin hala ona çarpıyorsa dönüp bakarsın eski eşine.. nasıl o seni bıraktı da şimdi geldi sen de istediğinde geri gitmek için bakarsın duruma göre.. zorlama kendini. olmuş bitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…