- 6 Ocak 2013
- 906
- 577
- 358
başı yancak bişey yok.hala birleşelim diyo.çünkü kaybedince anladı.1 buçuk yıldır hiçbişey yapmadı.öncesinde ailesiyle bi durum vardı sesini çıkrmadı seviyo ama insan eşine sahip çıkmalı.çocuk olamam duruyla ilfgili bi mevzu vardı.hatam yokken ailesine ses çıkarmadı.ailesine tabiki bğlı olcak ama artık evlisin.bilmediğiniz için pein konuşuyo herkes.evet doğru yapmadığımı bende biliyoru ama kaybeden ben değil o.neden başı yansın.herşeyi dosdoğru yaparda ben arsız çıksam herneyse.ben bi kişiye dahi dönüp bakmadım herşey normalken.bu duruma o itti .Hoş bir durum değil yaptığınız evliyken ne kadar ayrı olsanız da böyle bir işe kalkışmanız hoş değil...
Eşinizin sevgilisi olsaydı ne yapardınız? mesela geri döner miydiniz? duyduğunuz da...
Eşiniz size dönmemeli derim başı yanar adamın ömrü huzursuzluk ve şüpheyle geçer...
boşandık canım kısa süre önce.hatalı olduğunu o bildiği için o yalvradı birleşelim diye.beni gerçekten farklı biri düşünüyosunuzAl sana akıl, çık soyadını taşıdığın adamın karşısına hayatımda biri var boşanalım de tabi sıkıyosa..
neden baş yanarHoş bir durum değil yaptığınız evliyken ne kadar ayrı olsanız da böyle bir işe kalkışmanız hoş değil...
Eşinizin sevgilisi olsaydı ne yapardınız? mesela geri döner miydiniz? duyduğunuz da...
Eşiniz size dönmemeli derim başı yanar adamın ömrü huzursuzluk ve şüpheyle geçer...
boşandık dedim ya okumadınız sanırım.Hiçbir bahane ya da sebeb bu söylediklerinizi geçerli kılmaz...
Yanlış şeyler yapmışsınız ...eşinize açıkca söyleyin dürüstlük iyidir kaybetseniz de iyidir...söylemezseniz duyduğunda büyük bir trajedi olur..
Söyleyemem diyorsanız ayrılın ve hayatınıza o kişiyle devam edin
Çünkü farklı bir konu, farklı bir tarz,farklı bir durum normal dgla..boşandık canım kısa süre önce.hatalı olduğunu o bildiği için o yalvradı birleşelim diye.beni gerçekten farklı biri düşünüyosunuz
tepki çekeceğini biliydum ama bu kdr tahmn etmedm çünkü buna iten şeyleri anlatamadm neler yaşadığımı.doğru olmadığını bende biliyorum ama herşy olması geren şekilde olsaydı asla yapmazdımÇ
Çünkü farklı bir konu, farklı bir tarz,farklı bir durum normal dgla..
Başlıkta ofsaytı çaktı herkes sana..
Madem x eşiniz hatalı vs. İdi boşanmak için ne beklediniz?tepki çekeceğini biliydum ama bu kdr tahmn etmedm çünkü buna iten şeyleri anlatamadm neler yaşadığımı.doğru olmadığını bende biliyorum ama herşy olması geren şekilde olsaydı asla yapmazdım
o istedi.bi ara verelim nolur.kafamı tıolamam lazım dedi.Madem x eşiniz hatalı vs. İdi boşanmak için ne beklediniz?
bir tane daha bulursam boşarım bulamazsam döneri mantığımı?
O arada sırtından aldığı yaraları tedavi ettirsin bundan sonra ki hayatında..o istedi.bi ara verelim nolur.kafamı tıolamam lazım dedi.
boşandıksevgililikte olmaz mi böyle şeyler ya ara verelim falan... sevgililikte ara vermek ayrilmaktir, evlilikte ne oluyor ki bosanmadiniz da çözemedim ben. kendiniz çözün bence.
boşandık
madem çok kıymetlidm nerdeydi son bi aya kadar.başkasıyla olmam düşüncesimi sahiplendrdi de yalvardıO arada sırtından aldığı yaraları tedavi ettirsin bundan sonra ki hayatında..
madem çok kıymetlidm nerdeydi son bi aya kadar.başkasıyla olmam düşüncesimi sahiplendrdi de yalvardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?