şimdikiyle gzl gidiyo. sıkıntı yok.genelde beni basit biri gibi görüyolar burda.inan alakası yok.ilk kişi eşimdi ve kalkıp da eşimden başkasıyla asla olmyı dşünmedim ama 1 sen tamamen kopuktu.bi deneyelim ayrı kalalım istedi.sahip çıkmadı.çok zor zamanlar geçirdim.aradaki olayları anlatmadım.ben de istmem bu durumda biriyle olmak ama durumun getirdiği bi ani ikişki oldu.içinde bulunduğum durumdan kaynaklandı.zaten ayrıldın kısa süre önce ama inan severek ayrıldım.hala kyamıyorum ona.iyi biri.severek evlendik ama herşey yetmio.sahplenme eşler arası yakınlaşma da önemli.bunu şimdi anlıyorum.meğer yakınlaşma olarak da bişey yaşamamışız pek.şimdiki yaşantımla bunu anlıyorum.ne kadar cinsellik önemli değil dense de evliliği sağlıklı kılan ilişkiyisıcak tutuan bu kadın erkek arasında.
önceden açtım konuyu.detaylı yazmıştım.eşimle 1 yıldır ayrı sayılırız.ara verelim daha sağlıklı olur demişri.dış etkenlerden ilişkimiz sıkıntılı olmuştu.çocuk olmama sorunu da vardı.biriyle 2-3 aydır ilişkm başladı.eşim barışalım diyo.şimdikiyle bulutlarda gibiyim.basit biri olduğum için bu ilişkide değilim.birden kapıldım.bi yanım dön diyor.eşim evlenilecek kişi.şimdiki ise gününü gün edeceğin mutluluğu sonsuz sunan biri ama nereye kadar.ve desem ki barışmak istiyorum sıkıtı çıkar gibi.beni bırakacağını da sanmıyorum.nasıl demeliyim veya dememeli ve devam mı etmeli
İnsanoğlunun yaşayamayacağı durum yok. Mutluysan, hayırlı olsun, bundan sonra da mutlu olman dileğiyle... Ölene kadar mutsuz yaşamaktan, boşu boşuna kahr çekmekten çok daha iyi bir karar olmuş.boşandık
boşndımBUndan öncede böyle bir konu okumuştum ve sanırım sizdiniz.
siz resmiyette evliliğiniz bitmeden başkası ile ilişki kuruyorsunuz! nasıl rahatsız olmuyorsunuz bu durumdan!!!
Oyuncağa cevirmişsiniz demelimiyim dememelimiyim veya devam mı etmeli ne demek ?bunun sorusu sizce buradaki insanlarda mı yoksa iç dünyanızdaki muhasebenizde mi ?
Hisleriniz ne diyor dönün bakın etraflıca ve bir an önce karar verin.yaptığınız hiç hoş değil.
boşandık zateneşinizle kopmuşsunuz gibi geliyor bana.1 sene yrı kaldıktan sonra bir araya gelmek zor. o nir senedeki beklentileri görmezden gelmek, tekrar yaşanıp yaianmayacağını bilememek, onun da birine gönlünü kaptırıp kaptırmadığından habersiz olmak... en azından biraz zaman tanıyın kendinize, hepinizin iyiliği için...
boşandık zaten
şimdi ailsi özür diliyo nerdeyse.Bence bu konuyu kapattırın o zaman. Baya eski bir konu, hortlayıp duruyor.
doğru mu karar verdiğini düşünüyorsun? çok merak ettim baya kararsızdın o yüzden sordum, bence bir kere ayrılık girdiyse düzelmek o ilişkiboşandım ama hala eleştirilmeye devam ediyorum.kadın olmak gerçekten nerdeyse hata
boşandık diyorum okumuyomusunuzNapmaya çalışıyorsunuz arkadaşım evliyken bi başkası ne demek ya siz ara vermissiniz biraz sadece hayatına başkasını niye aliyosun eşim evlenilecek adam ddiyorsun sonra hayatımda biri var diyorsun bu yaptığını esin duysa hiç düşündün mü
şimdi ailsi özür diliyo nerdeyse.
boşndım.şimdi kaybedince özlüyo.tek kalınca bu kez aiesine de kızgın.sizin yüzünüzden oldu diye.doğru mu karar verdiğini düşünüyorsun? çok merak ettim baya kararsızdın o yüzden sordum, bence bir kere ayrılık girdiyse düzelmek o ilişki
boşandık diyorum okumuyomusunuz
boşndım.şimdi kaybedince özlüyo.tek kalınca bu kez aiesine de kızgın.sizin yüzünüzden oldu diye.
kapattırın konunuzuboşandım ama hala eleştirilmeye devam ediyorum.kadın olmak gerçekten nerdeyse hata
keşke sahip çıksaydı.dik dursaydı.evet seviyodum ama evlilik sadece bu değilBoşanmışsınız hayatınıza bakın bence.
sevgilin ile devam mı?boşndım.şimdi kaybedince özlüyo.tek kalınca bu kez aiesine de kızgın.sizin yüzünüzden oldu diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?