eşim dön diyor.hayatımdaki kişiye bunu desem sıkıntı

eşinizle kopmuşsunuz gibi geliyor bana.1 sene yrı kaldıktan sonra bir araya gelmek zor. o nir senedeki beklentileri görmezden gelmek, tekrar yaşanıp yaianmayacağını bilememek, onun da birine gönlünü kaptırıp kaptırmadığından habersiz olmak... en azından biraz zaman tanıyın kendinize, hepinizin iyiliği için...

BUndan öncede böyle bir konu okumuştum ve sanırım sizdiniz.
siz resmiyette evliliğiniz bitmeden başkası ile ilişki kuruyorsunuz! nasıl rahatsız olmuyorsunuz bu durumdan!!!
Oyuncağa cevirmişsiniz demelimiyim dememelimiyim veya devam mı etmeli ne demek ?bunun sorusu sizce buradaki insanlarda mı yoksa iç dünyanızdaki muhasebenizde mi ?
Hisleriniz ne diyor dönün bakın etraflıca ve bir an önce karar verin.yaptığınız hiç hoş değil.

boşndım

boşandık zaten

Napmaya çalışıyorsunuz arkadaşım evliyken bi başkası ne demek ya siz ara vermissiniz biraz sadece hayatına başkasını niye aliyosun eşim evlenilecek adam ddiyorsun sonra hayatımda biri var diyorsun bu yaptığını esin duysa hiç düşündün mü

boşandık diyorum okumuyomusunuz

doğru mu karar verdiğini düşünüyorsun? çok merak ettim baya kararsızdın o yüzden sordum, bence bir kere ayrılık girdiyse düzelmek o ilişki
boşndım.şimdi kaybedince özlüyo.tek kalınca bu kez aiesine de kızgın.sizin yüzünüzden oldu diye.

Ne şis yansin ne kebap demissiniz ne yasarsaniz yasayin yaptiginiz dupeduz ahlaksizlik zina..aldatmanin cinsiyeti yokdur .dupeduz serefsizliktikr.baska bisi diyemiycem Allah af etsin baska dicek soz bulamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…