Bence kalbinizi dinleyin, kalbiniz ne diyorsa dogrudur arkadasim.
Yoksa ne kalır yanı var capkın erkeklerin yaptıgından sen cepimde dur ötekinede kalbimin sesi mi diyecekKesinlikle ..
ooooo sormaaa bi de hiç utanmadan çekinmeden başka bi konuda aldatılan bi kadına allah yardımcın olsun çok zor bi durum yazmışOOOO bozacının şahidi şıracı da gelmiş
Yoksa ne kalır yanı var capkın erkeklerin yaptıgından sen cepimde dur ötekinede kalbimin sesi mi diyecek
Kadın içinde erkek içinde gecerli bosanın sonra nerenizin sesini dinlemek isterseniz dinleyin kimseye bunu yaşatma hakkı yok
Yandık deseneHavada ban kokusu var hissediyorum
pardon ya eski konunuzu bilmiyorum.
resmi olarak boşanmadan 1 yıldır ayrı yasiyosunuz. Bu arada Siz biriyle ilişkiye başladınız.kocanız şimdi barisalim diyor , napayim diyemi soruyorsunuz bize?
bu ne biçim ilişki yumağı anlamadım?
iki insan ya bosanir ya boşanmaz.
ayrı yaşamak nedir?
sonra böyle ne etcem soruları bi bana mı garip geliyo?
ne mısesızmıs bence senın ilişkım oldugunu bılmıyor kocankı gerı dön dıyır yoksa başkasının koynunda oldugunu bılse suratına sahı bakmaz...dogrusuda bu1 yıldır kopuğuz.uzağız da.durum aslında kopmuş gibiydi
adam bir yıldır ayrı zaten elizabeth takılmıyordur yani oda kim bilir kaç kadın aldı hayatına baktı gördü iyisi çıkmadı senle devam edeyim dedi şimdi sana dön diyor , tencere kapak olayı bence yorum yazmaya değmez hanımlar geniş geniş takılıyor bu çirf bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?