eşim dön diyor.hayatımdaki kişiye bunu desem sıkıntı

eşinin bu durumdan haberi var mı ilişkinin olduğundan haberi olsa barışmak istemez heralde
sevgilinin haberi var mı hala kağıt üzerinde evli olduğundan ve eşinin barışmak istediğinden
hep erkekler yapar sanırdım bunu da gördük

Eşin 1 yıl ara verirken hayatına başkasının gireceğini de göze almıştır heralde.insam karısını 1 yıllığına bırakır mı ne saçma. Boşasaymış keşke.
Ama ne yapman gerektiği hakkında fikrim yok. Bence ikisiyle de gelecek düşünme. Eşine dönme bununla da mutluluğunu sürdüğü kadar devam ettir

Karakter ve nefis zayif olunca bu durumlara dusmek kolay oluyor allah isla etsin, ara verilmis bir evlilik ama araya sevgili sokmak, sonra acaba kocayami donsem bu nasil bir ahlak ya ayrica o adaminda bekar oldugunu dusunmuyorum

Ahlak kumkuması gibi olmasın ama yuh yani!!!
Taşıdığın soyadından utan be kadın!

şimdi siz zaten eşinizi sevgilinizle aldatıyorsunuz
eşime dönsem sevgilim bırakmaz diyorsunuz yani o zamanda sevgilinizi eşinizle aldatmış olacaksınız.
bu kadar ekşın benim bünyeye fazla kusura bakmayın.
Aynen her zaman derim benim çarpık ilişkiye kafam basmiyor.

Eşinle ara vermişsin boşanmamışsın anladığım kadarıyla,yahu bu nasıl bir mantık ayrı kalalım sen istediğini ben istediğimi yapayım.sen resmen aldatmışsın bu başlı başına bir yanlış bence.eşine dön sen onu miden alacak mı peki.başka bi adamla gönül ilişkin olduktan sonra.

Belki eşi de bi sürü sevgili yapıp evlenilecek kişinin karısı olduğuna karar vermiştir. Şu durumda şartlar eşit görünüyor. Dönseniz de sürmez çünkü siz bulutlar üzerinde yürüten adamı çok ararsınız

Tamam yaptığı yanlış ama sizler konu sahibine kuma getir alttlı üstlü otur yazık sana tü vs diyerek mi yanlışını göstereceksiniz? Toplum olarak iletişimden yoksunuz. İletişim bir sanattır ama biz iletişimi stres atmak için kullanırsak böyle olur

1 yildir yaninda olmayan adamin ne diye esi oluyorsun???
Hayir insana batar yahu....
evliligim olmadan evli olmak insani delirtir be
pek rahatsin masallah...
daha kendinden haberin yok
karar verme derdindesin...once bir don de kendine saygi duy

Konu sahibi benim icin 1 yildir gorusmeyen cift burda yazilanlarin aksine evli mevli degildir...evlilik kagit uzerindeki bir imza degildir. Fakat bakin siz de diyorsunuz 1 yildir kafa dinlenilir mi vs diye...aynen oyle...hadi birkac ay ok dusundunuz diyelum direkt gdip bosanmayi teklif etseydiniz bu is boyle olmaz diye...baska brini hyatiniza aldiginuza gore zaten sevmiyosunuz da...siz bosanalim diye gttiniz de adam bosanmamakta israr mu etti orayi anlamadim? oyleyse bir nebze szi hakli gorebilirim cunku...hem ara verelim diyip 1 yil gorusmuyor hem de bosanmayi reddediyor diye...ama oyle bile olsa burada"kocam barisalim dedi napacagim"diye sormaniz cok abes...elbette ki bosanacaksiniz bu saatten sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…