Eşin 1 yıl ara verirken hayatına başkasının gireceğini de göze almıştır heralde.insam karısını 1 yıllığına bırakır mı ne saçma. Boşasaymış keşke.önceden açtım konuyu.detaylı yazmıştım.eşimle 1 yıldır ayrı sayılırız.ara verelim daha sağlıklı olur demişri.dış etkenlerden ilişkimiz sıkıntılı olmuştu.çocuk olmama sorunu da vardı.biriyle 2-3 aydır ilişkm başladı.eşim barışalım diyo.şimdikiyle bulutlarda gibiyim.basit biri olduğum için bu ilişkide değilim.birden kapıldım.bi yanım dön diyor.eşim evlenilecek kişi.şimdiki ise gününü gün edeceğin mutluluğu sonsuz sunan biri ama nereye kadar.ve desem ki barışmak istiyorum sıkıtı çıkar gibi.beni bırakacağını da sanmıyorum.nasıl demeliyim veya dememeli ve devam mı etmeli
hee hep erkekler mi kuma getirecekNe var ki bu kadar düşünecek. Biriyle zaten resmi nikahın var, öbürünü de imam nikahıyla kuma getir kocanın üstüne.
Mutlu Mesut yaşarsınız
Aynen her zaman derim benim çarpık ilişkiye kafam basmiyor.şimdi siz zaten eşinizi sevgilinizle aldatıyorsunuz
eşime dönsem sevgilim bırakmaz diyorsunuz yani o zamanda sevgilinizi eşinizle aldatmış olacaksınız.
bu kadar ekşın benim bünyeye fazla kusura bakmayın.
Bence kalbinizi dinleyin, kalbiniz ne diyorsa dogrudur arkadasim.
Valla abla kalbinin sesinden önce yapılması gereken şeyler var boşanmak gibi ....Kalbi aldatmaya devam et diyorsa ne olacak?
Doğru olan bumu,yoksa eşine dönmesi sizce.
Valla abla kalbinin sesinden önce yapılması gereken şeyler var boşanmak gibi ....
Etik olan o....Sevgiliyi istiyorsa önce kocayı boşaması lazım..
Etik olan o....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?