Evleneli 1 ay olmadı henüz eşimin yıllardır oynadığı bir oyun var 'dota'  bunun sorun olmicağını düşündüm ama çok fazla oluyor
İkimizde polisiz geceli gündüzlü çalışma saatlerimiz çok yoğun akşamdan akşama görebiliyoruz birbirimizi ben film falan izleyelim birlikte vakit geçirmek istiyorum halbuki uykusuzluğa hiç dayanamam ama o salak bi oyun oynuyo benim yanımdayken
Nasıl vazgeçirebilirim yada bilgisayara virüs falan bulaştırsam nasıl olur işe yarar mı?
Beraber keyifli zaman gecirmeye calisin, bir anda bu oyundan vazgecmesini beklemeyin ama azar azar eksilterek oyuna harcadigi zamani size aktarabilir.
Ya da eve VII alin beraber oyunlar oynayin cok eglenceli...
Ben de Dota bağımlısıyım diyebilirim, kız arkadaşımla da hala deli gibi oynarız.
Kolay bırakılan bir alışkanlık değil, uğraşmanız gerekecek.
Birisi oynadığım bilgisayar oyununa karışınca acayip sinirli oluyorum, eşiniz de sinirlenebilir.
Artık yavaş yavaş bıraktırmayı denersiniz.
Onu oyundan uzak tutmak istediginizi çaktirmadan mesela 1 khafta boyunca degisik seyler yapmaya calisin
Bi gun yemege bi gun sinemaya bi gun aileler bi gun misafir cagirin vs bu sekilde oyun oynayacak zaman birakmayin ona
Eger ustune giderseniz ters teper onu bilgisayarin basindan kendi kalkmasini saglamalisiniz ben yerinizde olsam hic umursamam baska seylerle ugrasirdim etkiye tepki yapardim
Benim eski esimde de vardı oyun bağımlılığı.
Çıldırıyordum
Sonra kendiliğinden vazgeçti işleri flan yoğunlaşnca.
Kolay değil full konsantre adamn ilgisini çekmek
Evleneli 1 ay olmadı henüz eşimin yıllardır oynadığı bir oyun var 'dota'  bunun sorun olmicağını düşündüm ama çok fazla oluyor
İkimizde polisiz geceli gündüzlü çalışma saatlerimiz çok yoğun akşamdan akşama görebiliyoruz birbirimizi ben film falan izleyelim birlikte vakit geçirmek istiyorum halbuki uykusuzluğa hiç dayanamam ama o salak bi oyun oynuyo benim yanımdayken
Nasıl vazgeçirebilirim yada bilgisayara virüs falan bulaştırsam nasıl olur işe yarar mı?
Bu oyun bağımlılık gibi bir şey. Virüs bulaştırmak çözüm değil, kendinin istemesi lazım.
Sen planlar yap. Önce dışarı çıkma planları olabilir, mısır patlat film hazırla biraz mecbur kalırsa seni kıramadığından dolayı belki yavaş yavaş soğur.
Teşekkür ederim fikirler için
Ben de oyun oynayıp başka işlerimi aksatsam umrunda olmaz zaten temizliği dağınıklığı kafasına hiç takmaz yemek desen kalkar kendi yapar hatta ben o sevimsiz oyunu öğrenip oynasam dünyanın en mutlu insanı olur
Ama en çokta tamam oynamicam diyip birlikte olduktan sonra yanımdan kalkıp oyuna gitmesi sinirimi bozuyo
Bildiğin kumam var gibi