Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anne ismi altında kayıtlı baska bırı olmasın o gece ''uyudun mu'' diye mesaj atan. böyle bi saçmalık olamaz cunku!
yuh yani yüzüsüz (kusura bakma canım )ama çok sinirlendim ...
çocuk varmı peki eğer çocuk yoksa cazgırlık yap artık suç eşinde tabi hala evlenmiş olduğunu kabullenememiş annesi de öyle tabi
evlendıgım sabah uyanız mı dye arayan kadından ne bekleyebılırımkı zaten. o sabah sınırden butun porselenlerı ındırıdım asagı ama nafıle. kocısım bunları cok normal karsılıyor benım abarttıgımı annesınden onu kıskandıgımı dusunuyor . ayıp ben kaynanama musaıt degılız deyınce oluyor. kaynana gece yarıı arayınca ayıp olmuyor.
yani burda mesela bence direk kaynanaya ''müsait değiliz 'diyip eşinize kötü olmak yerıne aşkım onlar annen baban benım de annem babam çok değerliler benım için.saygım buyuk.şimdi evde bişi hazır değil ben hazırlanıp masa açıp öle davet etmek istedım onları de salla. kocana kötü olma bence.siz porselenleri indirip çene çaldıkça kocanız kıskanıyor sanıyor baksanıza.ve siz böle devam ettıkçe o da hep öle devam edecek.
canım yanlıs anladın galıba. bana gelmezler ncagırım gelmezler . devamlı sız gelın derler. verdıgım ornekte evlendıgım sabah yanı yenı gelınlıgımın ılk gunu uyandınızmı dıye aradı.
hmm oh iyi bari gelmesın. bide eve gelse olmayan şeyi oldu der eşinize. ay evine bakmıyor etmıyor.der valla. allahtan gelmıyor. ilk gun mu aradı? yuh ya.. hakıkaten ne biçim ınsanmış.allah sabır versın.
evt ılk sabahımda aradı . merak etmıs uyandık mı dıye saat 09:00 da. sabır sabır dıyprum ama olmuyor arkadaslar 1 senedır antıdepresan kullanıyorum. onun ıcın sakınım ama bunaldım artık. bu aksam konusacagım tekrar esımle ama nasıl konusyım bılmıyorum
sende sık sık ama sık sık arayarak sevgini belli etsen..hatta gecenin köründe "aaa aşkım anneni arayalım hadi desen?
konuştuktan sonra bidaha arasan..hiç durmadan deliye bağlayarak arasan..kadın deseki yavrum bi bırakında tuvalete gideyim :)
sabah arasan ,akşam arasan...tüm gün rapor versen,illaki sıkılır düşer yakanızdan ya:)
şaka bir yana mesaj atması gizli konuşacağı birşey anlamına geliyor..senin bilmeni istemediklerine göre pek hayırlı şeyler değil tahminimce:)
bide bunları aşmadan çocuk olayına girmeyin derim ben:)
baştan koysaydın tavrını..bana böyle edecek kaynanayı..neyse ellerinden öperim:)
daha neler okuyacağız burda kim bilir hepsi şaka gibi ama hepsi hayatın içinden gerçek ve sinir bozucu bence erkekler 40 yaşına kadar falan olgunlaşamıyor annecikleride bebek zannediyor onları çok gıcık yaaaa....