Eşim durmadan yalan söylüyor arkamdan iş çeviriyor ne yapmaliyim

Kızlar yorumlarını için teşekkür ederim evet çocuğum olmasını istiyordum cunku son zamanlarda tek hatası altınları bozdurmak zannediyordum onu da kredi notumu düzeltmek için yaptigini söyleyince bankada dursun dedim ama bu olay tamamen bitirdi zaten artik konusmanin bir anlamı yok annesini arayip konustum zaten bitti ben oglunuzu bırakıp gidiyorum deyip yediği hatları da anlattım bundan sonra da annem gile gidecem zaten onun için konunun tartilasi bir yanı kalmadı

valla tam da boşan bacım daha ne duruyosun derken yazdığını gördüm
Hani çalışmaya çalışması bi nebze affedilirdi adam bişeyler yapmaya çalışıyor derdin ama adam bildiğin üçkağıtçı çıktı
valla kaç kurtul

kurtulacam canım merak etme ben hayatımda bana yapışan benim üzerimden yaşayan bir sürüngen istemiyorum hayatımda tek başıma dimdik dururum hayatımı da mis gibi yaşarım hayat bundan sonra güzel bana

kurtulacam canım merak etme ben hayatımda bana yapışan benim üzerimden yaşayan bir sürüngen istemiyorum hayatımda tek başıma dimdik dururum hayatımı da mis gibi yaşarım hayat bundan sonra güzel bana

Bu kararı aldığını için çok sevindim canım adam resmen seni somurmus bu kdrina pes ya KV den ne söyledi sen anlatınca ?

Bu kararı aldığını için çok sevindim canım adam resmen seni somurmus bu kdrina pes ya KV den ne söyledi sen anlatınca ?
benim için ne olu gitme bize git ben istersen bu gün geleyim istersen yarın iyi bir şeyi hakketti o falan dedi kendisi burda deil şimdi köyde salça yapıyor sagolsunlar allah razı olsun k.validem de kayınbabam da cok iyi bana kendi kızları gibi davranıyorlar bir dediğim iki olmuyor ama önemli olan eş aile ne kadar iyi olursa da çözüm değil malesef

Sizin uzerinizden geçinmeye çalışan bu kişiye daha fazla harcatmayin kendinizi.

KV den kp de maşallah çok iyiler gerçekten ama dediğin gibi sen onlarla evli değilsin beyfendinin aklını başına akması lazım

Boyle bir adamla evli kalmayi dusunuyormusun ? Tabiki de bosanacaksin. Duzelir diye asla bekleme. Isin icine yalan giriyorsa asla duzelmez. Huylu huyundan vazgecmez..

Kk nın meshur boşan çözümleriyle birliktesiniz evlı durduğunuz hata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…