Evde yalniz kalmadığınız için kocayı bir başına bırakıp sizi fitleyip kocayla araniza nifak tohumları atan annenizde kalmak çok mu güzel de kocanızin yaptıkları kötü olsun?
Bence ikiniz de eşit derece hatalisiniz. Annenizin de doldurusuna gelmeyin, o evde olduğunuz her gün ilişkiniz daha çok kotulesecektir. Çocuk sizin çocuğunuz,neden tek bakamayasiniz ki kendi bebenize?
Ayrıca sevgililer günü, evlilik yıl dönümü vs vs,bu günler iki kişiyle kutlanır. Siz güzelce kutlayın,unuttuguna utansın. Seneye o da kutlar elbet. "Bana çiçek al da yüzüm ağarsin" gibi ezik cümleler de kurmayın, madem öyle ısmarlama çiçekten mutlu olacaksınız,kendiniz sipariş verin.
Eşiniz "ya annem konuşup duruyor , onun evine gidince bana daha çok hizmet et de yuzum agarsin" dese ne kadar saçma bulacaksam sizin dediginizi de o kadar saçma buldum.
Bence bir an önce evinize dönün, annenize de evdeki şeyleri anlatmayın, sorarsa "iyi annecim her şey yolunda" diyin gecistirin.
Benim arkadaşımın annesi de böyle doldurup doldurup kocasına kinlendiriyor kızı. Sonra kız kocayla iyice arayı açıp kavgaya tutuşup 'bosanicam' demeye başladığında 'boyle şeyden bosanilir mi' diyor,ona da laf ediyor

sizin anne de tam onun kalemden bence.