eşim düzeldi kv nin ağzına bakmıyor artık diyen var mı?

Ya bu kayınvalideleri anlayamıyorum niye böyleler . Ne demek millete kötülüyo. Sende onun bir kızısın. Onlarda senin annen baban oluyo. Bence sen mesafeni koy eşinide yanına çek. Eşim her zaman benim yanımdadır kimsenin ağzına bakmaz. Zaten çok şükür öyle bi sorunda yaşamadım kimseyle. Çünkü benim kayınvalidem bir Melek

yok estafurullah bıkma falan yok :) ama eşinizin bence bir yardım alması gerekiyor bahsettiğinize göre

ben evli degilim ama annemin yasadiklarini anlatmak istiyorum biraz annem romatizma hastasi ve almanya hollanda sinirinda calisiyordu babam annemi yanina aldi ve annem hasta hala telefonda babannem bisey olmaz numara yapiyordur demesi annemden icin babamda herseyi annesine anlatiyordu.Durmadan sorunlar cig gibi buyuyen dedikodular.Annem hepsini affetti duydugu zaman ama nasil oldu blmiyorum ben henuz affedemedim.Hep iyi davrandi suan hersey duzeldi babannem gelip annemden ozur bile diledi geride biraktik bu sorunlari

kv öyle biri ki, bana laf saydırırken bir yandan görümcemin kv sini bana kötülüyordu düşünün :)

kaynanamin sinsiliğinden ve yalanlarını eşim yakaladıktan sonra tabiki değişim oldu artık eşim onu tınlamıyor bana sende tınlama diyor

anneniz ne kadar sabırlı bir insanmış...özür diledi?? inanamıyorum bunu yaptırmak büyük bir başarı... anneniz eli öpülecek kadın.

durumlar aynı sayılır. biz şu an bebek lafı bile geçiremiyoruz. eşimden o kadar soğudum uzaklaştım ki bilmiyorum bazen onu seviyor muyum diye bile düşünüyorum...

Bende aynı şeyleri yaşadım kendimi cok yanlız hissediyordum.
Esimden sogudum zamanlar oldu. Dedim bu nasıl devam eder sevgimi sorguluyorum? Evliyim ve ilk yıllarında...
Ama simdi hic oyle degil daha çok seviyorum.
Seninde bu zamanlar gecer. Hepimiz Ayni psikolojik süreçleri yaşıyoruz.

Benim birşey yapmama gerek kalmadı.Baştan, bende bu ailenin bir ferdiyim modundaydım.Baktım işler öyle değil.Anne bize farklı davranırken,beni seven akrabalarına da,canım gelinim o benim,ah ah tam bana göre gelin ama oğlanda hayır yok,(beni onlara paspas etmediği için)diyormuş.Bu sözler eşimin kulağına geldi.Bana bir laf düşmeden ailesinin iç yüzünü tanıdı,çok güveniyordu önceleri.ona göre davranıyor şükür.

birebir yazdığınız şeyleri düşünüyorum şu an....sizin ilk sorunlarınız ne zaman başladı ne kadar sürdü? nasıl düzeldiniz? gerçekten çok merak ettim birebir aynı sayılır...

ah ah keşke...benim eşim aslında annesinin ne olduğunu biliyor (ne halt olduğunu yani) ama dokunulmaz gibi asla laf ettirmiyor.

ah ah keşke...benim eşim aslında annesinin ne olduğunu biliyor (ne halt olduğunu yani) ama dokunulmaz gibi asla laf ettirmiyor.
Canım eşim çok fedakar bir insan,ailesi için varını yoğunu ortaya koymuş,zamanı geldiğinde ailesininde ona destek çıkacağını düşünüyormuş.İlk hayal kırıklığı bu oldu.Bende onlara ve geride bıraktıklarımıza hiç eyvallah etmedim,eşimle yeniden bir düzen kurduk.Bunun ve emeğimin farkında.Annesi hep birşeyler planlar,kurnazlık hobisi olmuş,bende gülerek eşime anlatırım.Oda gülüyor,konu kapanıyor artık...Ama arar sorar tabii,o yapmasa ben hatırlatırım.Yarın vicdan azabı duysun istemem.Ne de olsa annesi...Seninde eşin inşallah dengeyi tutturur.Onu söylenmekle bıktırma.Arada bazı şeyleri görmesini sağla.Algıları açılıp madalyonun diğer yüzünü görmeye başlayınca değişecektir yavaş yavaş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…