eşim düzeldi kv nin ağzına bakmıyor artık diyen var mı?

Ama eşinin ilk sorunu ev mahremiyetini bilmemesi.4 duvarı ne sanıyor,şeffaf cammı?Onu öğrensin,pek sorunun kalmaz...

sizin adınıza çok sevindim. benim kv çok kurt biri, bir örnek vermem gerekirse eşimin yanında bana kızım der, elimi sıcak sudan soğuk suya sokmaz vs vs yani asla görsen bu dediklerime inanmazsın. ama her şeyi arkadan çeviriyor, eşime göstermeden yapıyor, bunları duyup tepki verince de ben kötü oluyorum. bir yandan da alt zemini hazırlanmış oluyor çünkü eşimin. benim aklım böyle kurnazlıklara, oyunlara yetmez, ayrıca çalışan bir insanım akşama kadar kafam bir dünya oluyor ve evimde huzur bulmak istiyorum, bir yandan bu saçmalıklarla boğuşmak istemiyorum. eşim bir çok şeyin farkında ama benim kusursuz mükemmel olmamı ne denilirse yapılmamı falan bekliyor sanırım.

birebir yazdığınız şeyleri düşünüyorum şu an....sizin ilk sorunlarınız ne zaman başladı ne kadar sürdü? nasıl düzeldiniz? gerçekten çok merak ettim birebir aynı sayılır...

Bizim ilk sorunlar isteme olaylarında ortaya cikmaya basladi ama esim o zaman benim yanimda idi.
Ne zaman ki nikah kıyıldı esimde boyle yavas yavas ailesine kayma durumları başladı.
Değişti en basinda konuştuğunu sen haklısın dediği konularda bile ama onlarda şöyle demeye başladı.
Hatta nikahı erken kıldık biz isimden dolayı. O kadar pisman oldum ki anlatamam.
Düğünüme bir hafta kala ayrıldım eşimden o kadar kötü gunler gecirdim ki.
Dugunum istemem her ozel günümü zehir ettiler. Bir ara canımdan bezdim. Bir degil iki degil hepsi aynı 10 kişilik bir grup benim uzerime yukleniyor esim destek degil. O kadar yanlız kaldim ki.
Birde gerçekten birşeyler yapsam bir soz soylesem bir harket etsem içim yanmaz . Aman dedim sıkıntı olmasin sus gormezdeb gel alttan al.. yok ben alttan aldıkça daha da azdılar.

3 yılın sonunda telefonda annesinin deidgim gibi konuşmasını yalanlarını duyunca degisti. Ama benden gitti giden.
Cehennem dolu gunler yaşadım. Her günüm maffoldu. Hakkımı helal etmiyorum ailesine kesinlikle.
Esimede söyledim.
Allaha havale ettim dilerim rabbim her gözyaşımın hesabını tek tek sorar hepsinde cok canımı yaktılar.
Yani eşine bağlı biraz, biraz sana bağlı bu sabretmen gerek.
Ben iki yıl sabrettim. Allahim bu evlilik bitecekse bile bana sorma hesabını sen sabretmedin emek vermedin deme dedim. Ağladım kahroldum affettim sabrettim.
Ben evliligim icin cok emek verdim. Cok yol denedim. En sonunda anladı eşim.
Anlamasaydı zaten gücüm kalmamıştı boşanırdım.

paylaştığınız için çok teşekkür ederim. bizim sorunların pik yapması ilk 1 seneden sonra oldu. yazdıklarınızın ne fazlası ne azı birebir diyebilirim aynı duyguları yaşadım.sorunlarımızın en fazla olduğu dönem kv min neredeyse tüm sülaleme beni şikayet ettiğini duyunca eşimin her şeyi anlattığını anladım. inanılmaz soğudum inanılmaz kırıldım. eşim sen yalancısın bile dedi bana. ne yalanı ben beyaz yalan biye söylesem beceremem. ama hepsinin altında tabi annesinin doldurmaları yönlendirmeleri var anlıyorum.

"Allaha havale ettim dilerim rabbim her gözyaşımın hesabını tek tek sorar hepsinde cok canımı yaktılar." Şu cümle işte benim duygularımın özeti. Çok gözyaşı döktüm çok üzüldüm.

ve şu anki düşüncem bu: "Allahim bu evlilik bitecekse bile bana sorma hesabını sen sabretmedin emek vermedin deme dedim. Ağladım kahroldum affettim sabrettim." aynen bunu düşünüyorum ve sabrediyorum. bazı arkadaşlar hemen boşan dediler önceki konumda kolay mı gerçekten boşanmak pat diye?

sizin yazdıklarınız beni çok etkiledi. yanlış anlaşılmasın aslında tam da bunları duymak istiyordum.sabreden ve hak ettiğini alan biri. çok teşekkür ederim...

Kv lerin hepsi kıskançlıktan yapıyor. Sorsan inkar ederler.Benim ki de başta bana çok çektirdi anası yüzünden.Kv dolduruyor bu da bana patlıyordu.Sakinliğini koruyan taraf hep bendim.Yanlışları uygun bir dille anlattım hep.Baktı anası hep böyle yavaş yavaş değişti ana kuzusu halleri.En son geçen geldiklerinde eşimin dayısı hanımı vardı.Onların yanında sürekli yengemle bana el kızları demeye başladı.Sanki kendisi de el kızı değilmiş gibi.eşim Kv yaptığı hareketleri de görünce iyice sinir olmaya başladı.Kendi evimde nasıl olur da eşime el kızı der dedi.sonra benim Kv û dönüşü yapıp eşime işte sen beni sevmiyorsun benimsemiyosun gibi laflar etmiş.Eşim pas vermemiş tabi.İki haftadır da aramıyor çok kızdı annesi de onu.Yani demem şu ki bende çenemi açıp eşimin kafasının etini yeseydim hiç bir zaman annesinin hatasını anlamayacaktı.

Rica ederim umarım seninde sabrının sonu selamet olur.
Eşin senin degerini anlar dilerim.
Herseyin hayırlısı allaha sığının ben cok dua ettim. Kötülükler kotu insanlardan beni yuvamı koru diye sizde edin. Allah büyük. Ilahi adalet var muhakkak tecelli edecektir.

Bu kadar benzer olur karakterler. Benim anlamadigim tamam hadi ayrildik ailesi yuzunden, daha mi iyisini bulucaklar acaba? Ya esiyle mutluysa hele ki bide ortada cocuk varsa bunun vebalini nasil kaldirocaklar ya, Allah korkusu yok mu onlarda.

Bu kadar benzer olur karakterler. Benim anlamadigim tamam hadi ayrildik ailesi yuzunden, daha mi iyisini bulucaklar acaba? Ya esiyle mutluysa hele ki bide ortada cocuk varsa bunun vebalini nasil kaldirocaklar ya, Allah korkusu yok mu onlarda.
Sorma eşimin ikinci evliliği benimle.ilkin de de rahat durmamış 8 ay evli kalmışlar başka sebepler de var tabi ama biraz da olsa insan da din iman korkusu olmaz mı ya

Sorma eşimin ikinci evliliği benimle.ilkin de de rahat durmamış 8 ay evli kalmışlar başka sebepler de var tabi ama biraz da olsa insan da din iman korkusu olmaz mı ya
Ya bende erkek amnesiyim, dusunuyorum ne isterdim? Aklima tek gelen evladimin mutlulugu olurdu, ona iyi bakacak huzur verecek deger verecek es olurdu. Yani bi zamana kadar bizle olicak alismak zorundayiz. Keske boyle dusunebilserdi

Ya bende erkek amnesiyim, dusunuyorum ne isterdim? Aklima tek gelen evladimin mutlulugu olurdu, ona iyi bakacak huzur verecek deger verecek es olurdu. Yani bi zamana kadar bizle olicak alismak zorundayiz. Keske boyle dusunebilserdi
Kesinlikle senin yazdıklarınla aynı şeyi düşünüyorum.Kendi yaşadıklarını yaşatmak istiyorlar bi süre sonra vazgeçiyorlar ama senden de çok şey alıp götürüyorlar maalesef. Keşke hiç yaşanmasa ama oluyor işte

Benim korkum bu davranislarini ileriyr goturmesi ve evliligimin ciddi zarar gormesi. Bi yere kadar sabredebilirim diye korkuyorum

Ben yazsam kitap olur. Özetleyeyim elimden geldiğince.
Kaynanam çok sinsidir. Hastayım der telefonunu kapatıp güne giderdi. Evde heryerimi karıştırırdı anladığımı hissettirince düzeltmek için derdi. Eşimin yanında hep ağlamaklı dolaşır akşam yatınca eşim beni sorgulardı annemle aranızda bir şey mi geçti diye. Hep saygılı davrandım hiç bir şeyi yüzlemedim. Eşyalarımı çaldı ufak tefek sustum. Çocuklarımı bana karşı doldurdu sustum. Kilerimdeki poşet çaylara kadar çalardı çantasına saklardı sustum. Ta ki bir gün kızımın çişli bezini mutfak dolabına saklayana dek. Niye sustun derseniz annemden öyle öğrendim, asla kocana annesini şikayet etme derdi.
Eşime ilk o zaman dedim. Annen hasta mı acaba diye. Hani çişli bezi saklamış ya tabak çanak dolabına. Kıyamet koptu annesine nasıl bunadı dermişim. Sadece bunlar değil dedim. Küpelerimi alıyor saklıyor, minik tefek çalıyor. Demek ki hasta ondan dedim. Anneme nasıl hırsız dersin dedi yıktı ortalığı. Tek şey söyledim sadece. Sen benim 10 yıllık nezaketimi çöpe attın. Seni üzmemek için demedim, daha da demediğim şeyler var yaptığı. Ama onları da anlatırsam yüzüme bakamazsınız utancınızdan. O zaman sustu.
Şimdi annesinin tüm görgüsüzlüklerini, söylediği tüm yalanlarını, alttan alta oymalarını fark ediyor çünkü öncesinde hiç farkında değildi. Ne zaman göz kulak kesildi o zaman kendi gördü.
Şimdi evime desturla girip çıkıyor. Eşim artık aramam için baskı yapmıyor. Ben de yıllar sonra evde çevirdiği bir numarayı ilk defa yüzledim kaynanama. O günden beri beni arayamıyor. Halbuki bir bilse, odamı karıştırmalarını kameraya aldım. Çocuklarımı dolduruşunu ses kaydına aldım. Hepsi gizli duruyor. Onları da yüzlesem kalp krizinden giderdi sanırım.
Ben derim ki bir şekilde ispat edin duyurun ama çirkeflik etmeden, mazlum yönünüzle duyurun. İçinde biraz adalet olan erkek görür oyunlarını. Allaha havale ediyorum bu ikiyüzlü kaynanaları.
Bir anlatsam dizi çıkar entrikalarından. Böylesini görmemişsinizdir. Allahım evimden uzak tutsun inşallah. Yıllarca her gelişine yakın ağladım, her gidişinde de tekrar gelecek diye ağladım. Hatta bir seferinde zona çıkardım geldiğinde. Oğluma annen senin için bunları yapmazdı ama ben yapıyorum. Annen olsa sana kızardı ama bak ben kızmıyorum diye diye yıkamış beynini. Hepsini evden çıkarken koyduğum dinleme cihazından öğrendim. Dinlediğimin sabahında zona çıkarmıştım.

Yazsam roman olur..

Gözü ile görüp kulağı ile duymadan değişmiyor maalesef ,eşim bakmıyor evet artık ,ama onca yıl bana bir sürü şey yaşattılar rest çekmedi ezdirdi ,kendisine şahsına bir kere hakaret küfür ettiler samimiyeti kesti.

Ben varım canım benim KV de anca kötülüyodu dedidodumuzu yapıyordu bende ondan bundan duyuyordum, eşim fazla bişey demezdi ama ben yokken ağzından laf alıyorlardı, eşim önceleri ailesinin agzına çok bakıyordu ailesinin gerçek yüzünü bizi huzursuz ettiklerini gördükten sonra hiç ağız larına bakmadı.

nasıl oldu ayrıntılı anlatır mısınız rica etsem ?
Valla canım benim eşim her kavgamizi ailesine anlatiodu en sonunda kayinbabam dayanamadi ve bana topla eşyalarını git dedi bende neyim var neyim yoksa hepsini topladım valizleri kapıya yigdim baktım hepsi toplanıp gelmiş dedim beni uğurlamaya geldiler herhalde meğer durdurmak içinmiş dengesiz aile her neyse esimin ogunden sora gözü korktu ve birdaha anlatmaya cesaret edemedi

eşinizin anlamasına sevindim. haklı olduğunuz yerde nasıl sonsuza kadar susmayı başarabiliyorsunuz? ben haksızlığa gelemeyen biriyim ne kendime ne başkasına...güzel güzel anlatmaya çalışıyorum sonradan gene kötü olan ben oluyorum.

çok sağolun umarım öyle olur.sizde bir ömür mutlu olun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…