• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim e sinir oldum..Günahinimibaliyorum

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Mrb kk nin değerli hatunlari.
Belki ufak birsey ama sinir oldum bi el atın.
Eşimin instagramindan arama bölümüne bir harf yazinca bayan iş arkadasinin profili çikiyor direk.
Ben başka bir seye bakicakken fark ettim.
Ve bu kisi eşimde ekli değil
Bakiyorum başka ekli iş arkadaßlari var bayan onlarin baş harfini yaziyorum onlar 3. Dörduncu siralarda çikiyor sizce eşim özel olarak mi bakiyor.
Eger oyleyse esime sormalimiyim.
Bu arada kizin sayfasida kapali.
Yani ekli olmayanlar goremiyor resimleri filan.
Sinir oldum

Ya bakmıştır ama illa bunun altında birşey arama bence gerek yok

Canim mesajini okuyunca kendi instagramimdan baktim bir harf yazinca cikanlar surekli arattigim tipler degil. Ama araya gelip uzerine tikladigimda oneriler kismindekiler sik sik profiline baktiklarim.

Bende ekli olmayan ama cok takip ettigim birinin adiyla denedim evet ilk sirada cikti

Ben olsam Eşime sorardım bu niye burda direk çikiyo diye
Kendi kendime yiceme direk soraririm valla illaki mantıklı açıklaması vardır

Neden aratmis acaba .
Soram mi acaba yoksa bosmu versem sonucta gizlisi saklisi yok sifrelerini biliyorum gece uyurken tlfi ortalikda birakir.
yani cok buyuk suphelerim yok ama yine sinir oldum
Merak etmiştir .Paylaşımlarını görmek istemiştir.Tabi profil gizliyse açıp açmadığına bakmıştır . Esin dürüst bir adamsa güveniyorsan sorun etme.Bende merak ettiğim üniversiteden, okuldan kız erkek fark etmez meraktan bakıyorum .Kötü niyet yok yani..
Bence hiç konuşmayın sizde kalsın en azından kontrol sizde olur.

önerilerde görüp bi kere bile girse çıkar sayfa, kapalı sayfaysa da çok kafaya takmaya değmez. Bence sorup eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin.

önerilerde görüp bi kere bile girse çıkar sayfa, kapalı sayfaysa da çok kafaya takmaya değmez. Bence sorup eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin.

İste tamda bu yuzden sormadim yoksa şimdiye coktan sormustum.
Neyse bakalim insallah kendime hakim olabilirimde sormam

Back
X