Eşim eczacı ama ondan beklemediğim cahîl davranışlarda bulunuyo

doğulu yazsalar bu sefer de kürt kimliği kabul edilmiyor doğulu diye bişey yok kürdüz filan olayına girerlerdi konu sahibi küçümsemiyorum insan ayrımım yok demiş ama kim duyar ? neyse ben susayım ban yerim.

aynen katılıyorum arkadaşıma

yuh artık ya demek batılı erkekler karısına değer vermiyor
inanamıyorum böyle yorumlara
maşallah siz mükemmelsiniz, geleneklerinize bağlısınız, hürmetkarsınız, eşleriniz karısına değer verir ama batılı adamları da kadınları da at çöpe öyle mi?
bu kadar kendini beğenmişlik olamaz.

amann bende başlıktan birşey sandım...

ve haksızsın...

eşin kendini kötü hissetii

ablasını da tanıdığı için seni uyardı...

bazları iğrenir bu konuları konuşup dinlemekten ...ne kadar doğal birşey olsa bile...

o yüzden ...yapaca birşey yok...

ne eşin cahil ne de sen fazla akıllı...

Reactions: twe
konuyu saptırmayın bence, kimin karısına ne kadar değer verdiğini karısından başka kimse bilemez.

o sizin dedikleriniz hayran hayran izlediğiniz töre dizilerinin abartmasıdır Ulytau
eskiden yokmuş diyemem ama varsa da anadolunun her yerinde yapılan birşeydi bu, kalkıp da doğuya maledemezsiniz.

o sizin dedikleriniz hayran hayran izlediğiniz töre dizilerinin abartmasıdır Ulytau
eskiden yokmuş diyemem ama varsa da anadolunun her yerinde yapılan birşeydi bu, kalkıp da doğuya maledemezsiniz.

ilahi tuz güldürdün beni gerçekten, hayran hayran izlediğimi, daha doğrusu töre dizisi izlediğimi nereden anladın beraber izledik herhalde. bizzat doğulu/kürt/zaza vs vs kişilerden duydum ben bunu içlerinde benimle evlenmek isteyen kişiler de vardı bu mevzular da açıldı yanii. onu geçtim onlar olmasa da istanbul gibi her kesimden kişiler olan bir şehirde yaşıyorum kulaktan dolma değil birebir görme,duyma,konuşma sonucu.

sadece batılı tanımıyorum ben

Konuyu saptırmayınız lütfen.
Mevzu doğu, batı, kuzey, güney değil, olmamalı da.
İnsanları kategorize etmeyiniz, hepimizin hamuru aynı topraklardan...

konu sahibesi bi daha dikkat edersin olur biter bu kadar buyutulecek bisey yok, zamanla ogrenirsin ayak uydurumayi, madem degistirdin yasadigin ortami onlar sana deil sen onlara ayak uyduracaksin ..

7 sayafyi okumadim ne yazildi çiziildi bilmiyorum ama tahmin ediyorum
ben kurt deilim ama dikkatimi çekdi senin ozellikle berlitiyor olman, bu kadar rahatsizsan evlenmeyeckdin
babasi neyse ogluda tabiki oyle olur, hatta sana bi mujde veriyyim senin çocugunda oyle olucak geçmis olsun sana ..

Ben esinizi cahil bulmadim, aksine naif ve gorgulu buldum. Dambur dumbur konusan bir erkektense esinizi tercih ederim.

Ben batiliyim, ama ben de esiniz gibiyim, erkekleri gecin kadinlarin yaninda bile ozelimden bahsetmekten rahatsiz olurum. Cahil degilim bu arada.

Bunun cehaletle, egitimle vs ilgisi yok, yetistirme tarziyla alakasi var. Esinizin anlayis ve gorgusu boyle, siz de onun sinirlarini asmazsiniz bir daha , olur biter.

Bi kac haftalik konu ama madem Maral ve MissCherry güncellemis bende fikrimi yazayim
Bence Ablasindan utanmis, ben anormal bulmadim, ablasina saygisindan ve yetistirme tarzindan cokta normal... Bu cahil oldugunu göstermez, aksine görgülü ve büyüklerine karsi saygisini gösterir, haaa size daha hos bi dille söyleye bilirdi...

canım benim abimde evli olsa karısı abimin yanında adet durumunu anlatsa utanırım yengemden degil tabiki abim onun kocasıdır herşey yaşarlar ama o benim abim onun yanında kadınsı mevzular konuşulması hoşuma gitmezdi utanırdım çünkü sende eşin kızdıysa birraz aşırı tepki vermiş ama bidaha yapmam de geç boşver

BENCE ESINIZ DEGIL SIZ CAHILSINIZ.AYRICA ESINIZ DOGULU DIYE BOYLE KONUSMA DEMEMISTIR.O BIR KAREKTER.NE KULTURU YAAA...BIR ERKEGIN YANINDA KIZ KARDESI DE OLSA ADETINDEN BAHSEDILIR MI.ABIM OLSA ESI BOYLE DESE BENDE UTANIRIM...SIZIN YENGENIZ OLSA ABINIZIN YANINDA BOSALMADAN BAHSETSE SIZ UTANMAZMISINIZ.
KARDESIM DIYE KOCAM DIYE HER SEYI KONUSUCAM DIYE BIR SEY YOK.....BENIM ESIM KARADENIZLI VE KARDESININ YANINDA BOYLE BIR SEY KONUSURSAM UYARI ALIRIM.BENCE SIZ -COK RAHATSINIZ...

Öz babanızın yanında uzanamamanız sizi daha edepli veya hayalı yapmaz. Mesafeli olduğunuzu gösterir sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…