Eşim, eltim,kv :(

Esin sana böyle kızarken " tamam aşkım, peki askim mi diyorsun." Halini anlatmıyor musun?

bu devirde böyle bir hayat
ee daha kendine ayri bir ev açacak yuva kuracak olgunluğa sahip olmayan adamlarla evleniyorsunuz sonra ben napayim yok şöyle yok böyle birde hamile kalmışsınız vallahi büyük konuşuyorum onun bunun yuvasi icine yuva kuracağıma gider en kötü dairede otururum kuru ekmek yerim ama azıcık aşım ağrısız başım derim.Kusura bakmayın ama böyle konuları okuyunca sinirlerime hakim olamiyorum çekeceksin cnm başka çaren yok öyle bir adamla evlenip böyle bir ailenin evine gelin gelmişsin biz ne desek boş

Son düzenleme:
Aferim canim cok iyi yapmissin. Bile bile eltili ,kv li coluklu cocuklu eve gelin gitmissin,ve hamilesin,iyi muamele gormuyorsun. Aferim sana

E canım benim sen bir tanecik bile mantıklı iş yapmamışsın ki bundan sonra sana ne akıl versek boş. Eltine kvne kocana hizmetçilik yapmaya 2. Sınıf insan muamelesi görmeye devam et. Kolay gelsin.

Ne diyeyim kızlar? Bende istemezdim bu durumda olmayı. Tek istedigim onca hüzün onca yıkılmışlıktan sonra sıcak bir yuva. Kv eltiyle oturmayi kabul ettim evet ama bana sadece 3 ay dendi. Ev yaplyr dendi. Ve evet ev yapldı bitti. Ama ses seda yok. Nisanlıyken hic boyle seyler sezmedim. O kadar iyi davrandilar ki bana bir dedigim iki olmadı. Sonra ayni eve girdik maskeler indi

Ee madem yapmıyor görünüyorsun yapma arkadaşım. Hadi yapıldı bir hata neden devam ediyorsun ki ?

Ve üstelik bebek için beklememişsin bile
Eşinin neresi iyi. Onca saat mutfakta kal , yanına bile uğramasın. Ne yaptığını bilmesin sonra da kalkıp çekinmeden , ne yapıyorsun sen sabahtan diyebiliyorsa , eşinin mutsuz olduğunu görmesine rağmen eve çıkamıyorsa iyi insan denilmez ona.

isyan bayragını cıkart. annene git.

neden kendi canina acimiyorsun.
dogacak cocugunu sakin kendine benzetme. baskalarina süpürge olmayi hayat felsefesi edinmis anneler de yeterince mevcut var bu ülkede malesef. kizlarida böyle oluyor farkinda olmadan. hep bir hizmet yaranma cabasi.
nerden mi biliyorum annem de öyleydi, hem calisir hem de kaderinin kötü oldugundan yakinir.
yok öyle ama, git annene olmadi bosan, birsey de demek istemiyorum
kocan olacak meydan diregine de ne diyim, sen böyle olduktan sonra daha cok azarlar, hamuru pismemis denyo

Ya varya patladim şiştim bende salak gibi ayni evi kabul etmiştim beyin yok tabi yaş 19bile degil üstüne bir hafta sonra bide eltim oldu aman yarabbim ayni gerizekalılikla birde hamileydim ciddi anlamda insan gerçekten gerizekalı oluyor ya ne desek boş ama ben yatiyodum aksama kadar yüzlerini görmemek icin odadan dahi cikmazdim.Sen hem yapıyorsun hem yapmiyo muamelesi görüyorsun yapmaaa yapma sende insan evladisin bunu kendine yapma bebeğine yapma.Şuan dönüp baktığım da ohh iyi yapmışım diyorum o kadar salakligin ustune nasıl hizmetciligide kabul etmemisim hayret.Ayri eve cikmadan huzur bulamazsin bosanmakla tehdit et birsey yap, ailen birsey demiyormu onlar nasil kabul ettiler 4 çocuklu bir evi

bana abartı gelmedi hatta inanıyorum, çünkü annemlerin karşı komşusu 3+1 evde 3 gelin 2 kayin 've bir de kv yaşıyor, her gelin bir odada holde ise kaynana ve 2 kayın yatıyor. Ve zamanında mutfak kavgası olmuştu her gelin yemeğini kendi odasında yapıyor tek
gözlü tüp kullanarak, yani odaları hem mutfak hem de yaşam alanları.. Neden ayrı eve çıkmıyorsunuz dediğimde evi kp almış zamanında kimse kiraya çıkmak istemiyor

Kusura bakma da kim ne olursa olsun orda seni koşulsuz şartsız koruyacak kollayack tek kişi eşin. Oda pek oralı olmuyor. Ne demek seni elitinin yanında küçük düşürmek valla ben olsam çenesini kırarım,çok sinirlendim. Benim eşimin aileside seninkinden farksızdı. Anneme laf etti kaynanam daha iki aylık evliydim karşısına dikildim kimse benim anama babama laf yapamaz dedim ondan sonra hiç sesi çıkması bana diğer gelinlere alışmıştı haspam. Ama eşini degistirebilirsin asla tartışma ben sana emanetim allahin emanetiyim de. Ve sakince konuş eşinle onu tatlı dilinle ikna et.

Bu daha şaşırtıcı

Ne biçim hayat ya içim sıkıldı okurken bile;ev üstüne ev onun üstüne bi ev daha..olmaz ki böyle.sen yeni gelinsin hadi tamam ama onların güvenini kazanana kadar olan sana olur. Nebileyim ya çok garipsedim üstüste 3 aileyi. Ya ayrı eve çık,yada çalış en azından hem çalışıyom hem kv le yaşıyom demeye hakkın olur(eşine). Senin ne yaşadıgını en iyi sen bilirsin ama bu anlattıgın gibi bi hayata katlanılmaz bence.

Kadrolu köle g

Ay ben bebegin oldugunu atlayıp ta yazmışim mesajı,bebegin varken çalışamazsın. Tüh ne diycemi bilemedim.

Ay ben bebegin oldugunu atlayıp ta yazmışim mesajı,bebegin varken çalışamazsın. Tüh ne diycemi bilemedim.
Allah yardımcın olsun. Zor bi hayat. Eşine halini düşuncelerini bildirsen anlar heralde seni.biz bile seni tanımadan uzulduk bak.aynı bu bize yazdıgın şeyi eşine d yazsan mesela mektup gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…