Eşim eltimi duşta çıplak gördü!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cavidan’ın lafı açılmışken, son zamanların en kaliteli trolüydü keşke geri gelse. CAVİDAN GERİ DÖN SENİ ÇOGÖZLEDİM CAVİDAN sana rengarenk kurdelalar alıp ingiliççe pastalar hazırlayacağım. kayınannene selamlar, bebeğinin gözlerinden öperim.

Doğurdu mu acaba ya?

Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan bir günahı,
Cavidan'ı beklediğim kadar.

Bak Cavidan okuyorsan sana şiir bile uyarladım. Gel artık, hiçbir troll senin verdiğin tadı vermiyor. 😭 Gel de bebeğini nasıl pembiş kurdeleyle kundakladığını falan anlat. 😭

Banyoya dalınca çığlık atmamış himmm anladım banyoya dalan insan duşakabin tiklamaz oda saçma ..git fantazini başka yerde kullan

Cavidanı buldum 🤣🤣🤣 komedi yaaa nasıl uyduruyorlar
Birgaripanne Birgaripanne

merhaba arkadaşlar, bende sizinle kafamı karıştıran hikayemi paylaşmak istedim. 8 aylık bebeğim var. bebeğim olduktan sonra eşim bana yakınlık göstermedi. geçici bir süreç olduğunu varsayarak eşimin üzerine gitmedim. bekledim ama eşimde fazla değişen bir durum olmadı. bu arada bayram ziyaretleri ve yaz tatilinde şehir dışında olduğumuz için kv evinde eltimler ve biz kalmak için gideriz. eltimi çok severim, güzel alımlı cıvıl cıvıl sohbetli bir bayandır. ama geçenlerde olan bazı durumlar kafamı karıştırdı. mutfağa eltimle beraber geçiyorduk. eşimin eltimin yüzüne dikkatlice baktığını farkettim. önemsemedim göz takılabilir diye düşündüm. sonrasında yine özellikle onun yüzüne baktığını farkettim yine yine yine... bu arada ben geçtiğim zaman bana bakmıyor yüzünü çeviriyor ya da telefona bakıp oyun oynuyor. evde onunla karşılaştıklarında muhakkak şakalı esprili konuşuyor. yakın olmaya çalışıyor ama ben geçtiğimde umursamıyor ben konuşmasam hiç konuşmuyor yüzü gülmüyor. sofrada yemek yediğimizde özellikle onunla yan yana oturmaya çalışıyor. benim yanıma oturmaya hiç çalışmıyor. gitmemi pek de istemiyor açıkçası. pikniğe gittik, ne zaman baksam eşim eltimin yanında. sohbet etmeye çalışıyor, artık ters ters bakmaya başladım, ne yapmaya çalıştığını anlamak için. ayrıca geçen gün sabah saçımı kestirmek için bebeği uyutup kuaföre gittim. bebek uyanmış eşim benim banyoda olduğumu sanmış içeri girmiş duşakabini tıklamış eltim çığlık atmış. eşim bana anlattı, ama bu duruma çok bozuldum. yani eşimi çözemedim arkadaşlar ben olayı büyütüyor muyum yoksa eşimin eltime ilgisi mi var çözemedim. sizin görüşlerinizi almak istedim. şimdiden teşekkür ediyorum..
Hayır cavidan bu kadar basit olamaz hayır :KK20:

🙄Yeni üyesin bu 1
🤔Bebeği uyutup kuaföre gittin kime bıraktın eltine mi eşine bu 2
😲Eşiniz sizin nereye gittiğinizi bilmiyor mu bebek küçük lavaboya gitmiyorsunuz kuaföre gidiyorsunuz kuaföre en az yarım saat bu 3
🥴Ban yememek için sana sövmüyorum bu 4
👍Anladın mı fake olduğun sebepler neler biraz birbiriyle örtüşsün yahu! Atarken bari tutarlı at!
Soru: Durdun durdun kuaföre kaynanagillerin ordaki kuaföre mi gittin üstelik eltinle eşini kıskanırken onları bırakıp gittin yeme biziiiiiii iyi ki fake bir konu gerçekse şayet iğrenç eşim ve eltim Allah muhafaza düşman başına gelmeye

Baya eğlenceli biri keşke gelse. Bunun içindeki arama kayıtları bomba, intersex kavramını kullanmasını ayrıca takdir etmiştim.

Bence Cavidanlar korunmali, sevgiyle anilmali, yasatilmali, yasaklanmamali

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X