• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim eltimi duşta çıplak gördü!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir daha eltimle gorusmem bu kadar basit.Gitmem gelmem esimle ayni ortama sokmam.Esinizin size dus camini tiklattim demesi bile olay cikarip bu resti cekmeniz icin yeterli.Siz bu resti cekip tavrinizi aldiktan sonra baktiniz telefonda konusmalar mesajlasmalar gizli gizli gorusmeler -aile ortaminda olsa bile- devam ediyor o zaman demek ki bi flortlesme mevcut Allah korusun igrenc bir olay

kaynim-bana-kaydi_48854.jpg

Esinizle ilgili guven probleminiz varsa ya da esiniz bunu yapabilecek bir karakterde birisi ise evliligi surdurmenin anlami yok.

aklıma cavidan geldi :işsiz:
Cavidan’ın lafı açılmışken, son zamanların en kaliteli trolüydü keşke geri gelse. CAVİDAN GERİ DÖN SENİ ÇOGÖZLEDİM CAVİDAN sana rengarenk kurdelalar alıp ingiliççe pastalar hazırlayacağım. kayınannene selamlar, bebeğinin gözlerinden öperim.

eşin yanindan gecerken yüzüne bakmazken,yanına oturmazken,sana karşı ilgisi yokken neden seni duşta sanıp yanına gelsin diye sorarım sana.bu olayı başkasından duyma diye anlatmıştır.
Evet esin bunu anlatmasi da tuhaf. O banyonun kilitlenmemesi de tuhaf. Konu sahibinin kuaforde oldugunu bile bile o zannedip banyoya dalmak da tuhaf..

Cavidan’ın lafı açılmışken, son zamanların en kaliteli trolüydü keşke geri gelse. CAVİDAN GERİ DÖN SENİ ÇOGÖZLEDİM CAVİDAN sana rengarenk kurdelalar alıp ingiliççe pastalar hazırlayacağım. kayınannene selamlar, bebeğinin gözlerinden öperim.
kinoali çay yapariz ona gelsin 😁

Merak ettim linkini soylesene cavidanin
Valla ya bende görmedim bu cavidanı kim bu cavidan konusu nerde? 🤭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X