- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.920
- 598
- Konu Sahibi ceylin350a
Kurgu hatasi caktirmayinKuafore gidiyorsun bebegi esine birakip. Esin kuafirde oldugunu bilirken banyodakinin sen oldugunu nasil zannediyor orasini anlamadim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kurgu hatasi caktirmayinKuafore gidiyorsun bebegi esine birakip. Esin kuafirde oldugunu bilirken banyodakinin sen oldugunu nasil zannediyor orasini anlamadim.
buzlu cam mısın buzsuz mu?Olay doğru arkadaşlar. Ben oradaki duşakabinim![]()
belki kuaförden geldi duş aliyo sanmıştır canım sizdeKurgu hatasi caktirmayin![]()
Merak ettim linkini soylesene cavidaninAhh cavidan gelde ortalik bir trol gorsun![]()
Yeni saçını kocasına gostermeden banyoyami girilir ayolbelki kuaförden geldi duş aliyo sanmıştır canım sizde![]()
Cavidan’ın lafı açılmışken, son zamanların en kaliteli trolüydü keşke geri gelse. CAVİDAN GERİ DÖN SENİ ÇOGÖZLEDİM CAVİDAN sana rengarenk kurdelalar alıp ingiliççe pastalar hazırlayacağım. kayınannene selamlar, bebeğinin gözlerinden öperim.aklıma cavidan geldi![]()
Evet esin bunu anlatmasi da tuhaf. O banyonun kilitlenmemesi de tuhaf. Konu sahibinin kuaforde oldugunu bile bile o zannedip banyoya dalmak da tuhaf..eşin yanindan gecerken yüzüne bakmazken,yanına oturmazken,sana karşı ilgisi yokken neden seni duşta sanıp yanına gelsin diye sorarım sana.bu olayı başkasından duyma diye anlatmıştır.
belki yanindan gecerken bakmadiysa görmemiştir kızYeni saçını kocasına gostermeden banyoyami girilir ayol![]()
kinoali çay yapariz ona gelsinCavidan’ın lafı açılmışken, son zamanların en kaliteli trolüydü keşke geri gelse. CAVİDAN GERİ DÖN SENİ ÇOGÖZLEDİM CAVİDAN sana rengarenk kurdelalar alıp ingiliççe pastalar hazırlayacağım. kayınannene selamlar, bebeğinin gözlerinden öperim.
Merak ettim linkini soylesene cavidanin
Valla ya bende görmedim bu cavidanı kim bu cavidan konusu nerde?Cavidan’ın lafı açılmışken, son zamanların en kaliteli trolüydü keşke geri gelse. CAVİDAN GERİ DÖN SENİ ÇOGÖZLEDİM CAVİDAN sana rengarenk kurdelalar alıp ingiliççe pastalar hazırlayacağım. kayınannene selamlar, bebeğinin gözlerinden öperim.
Merak ettim linkini soylesene cavidanin
Dusakabinin kapisinda demiCavidan olsa idi kurdele olurdu bence![]()