eşim eniştemle konuşmami istemiyor

GKBN1987

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
246
60
28
Akil verin nolur. Gecenlerde enistemgildeyiz oturuyoruz. Kizim var iki yasina girecek bir ay sonra, huysuzlandi. Bende emzirmek icin baska bir odaya gidiyordum enistemde espiri manasinda kocaman oldu daha ne emziriyorsun dedi. Esim buna cok sinirlendi, hemen kalkip geldik ordan. Evde esti gurledi. Enistenle gorusmuceksin artik diyor. Ablamla gorusmeme birsey demiyor ama enistemle gorusmemi istemiyor. Napmaliyim. Enistemi cok uzun zamandir taniyorum severim. Bu durumda napcam bilmiyorum. Enistem biraz rahat laylay lom sakaci. Esimde cok ciddi. Offf

Canım valla eşinin mizacına bağlısın.. bu zamana kadar eşin eniştenin huyunu görüpte yav demek ki bu adamın konuşma tarzı bu napalım kabullenecez diyemiyorsa. Demek ki gerçekten tahammül edemiyor. Hem eniştem bana da bi zahmet niye emziriyosun demesin. Ha dese belki benim eşim bir ley demez. Kötü bi niyetle söylemediğini düşünür. Ama senin eşin ne şekilde düşündü ve anladı onu da sen bileceksin eşini sen tanıyorsun

Gerçekten çok saçma olmuş o lafı söylemesi herkes aynı kafada lay laylom olmaz.zamana bırakın üstüne gitmeyin sizde biraz gorusmemeye çalışın düzelir umarim

Eşini biraz yumuşatacaksın eniştene de biraz daha dikkatli olması gerektiğini alttan alttan işleyeceksin. Ortayı bulacaksın ama şimdilik eşinle inatlaşma... yavaştan sakinleştikçe zaman geçtikçe eniştenin art niyet olmadan pat pat konuştuğunu işle. Ancak böyle olursa olur başka nasıl olcak ki yani eniştenler sİe siz onlara gitmicek misiniz. Eniştenle hiç konuşmayınca ablan da sormayacak mı? Niye konuşmuyprsn diye sen eşim istemiyor deyince ne yani eşin benm eşimden mi kıskanıyor seni neyinizi görmüşte yasaklıyor konuşmanızı gmrüşmenizi demez mi? Eşinin taptığı da ciddilik değil başka bişey.

"kocaman oldu daha ne emziriyorsun" lafı üzerine, "bu adam çok laubali, onunla fazla samimi olmanı istemiyorum" dese anlarım da görüşmeyeceksin nedir. Görüşmeyeceksin diyecek kadar kötü bir şey dememiş bence. Eşiniz normalde de böyle mi yoksa sadece bu konuda mı böyle tepki gösterdi?

söylenen sözde ne var ben anlamadım? Uzun süredir tanıdığınıza göre uzun süredir ailenizin içinde.O da sizi kardeşi gibi görüyordur artık Öküz altında buzağ aramaya gerek yok. Olur olmaz şeyleri oraya buraya çeken insanları sevmiyorum. Kişi herkesi kendi gibi bilirmiş diye bir atasözü vardır.Söyleneni haketmediği yere taşımak aslında kendi niyetinizi ve bakış açınızı gösterir.

bir arkadaşın dediği gibi bu tamamiyla esinizjn mizaciyla alakalı yani birimize normal gelen digerimize gelmeyebilir size enistenizin dedigi normal anlaşılır gelebilir ama esinize öyle gelmemiş biraz zamana birakin esinizle inatlasmayin bu süreçte ..
bencede yersiz bir laf olmuş. .ben esimin kiz kardesime oyle birsey demesini istemezdim mesela sana mi dustu derdim :)

Eşinizin tepkisi çok saçma, toplanıp gidecek ne vardı anlamıyorum. Emzirmek seksist bir eylem mi? Memeyi mi çağrıştırıyor yani eşinizin aklı oraya çalışıyor demek ki. Bi daha görüşmeyeceksin falan höh noluyo de bi sesini çıkar sen de dilin yok mu konu sahibi? Ayrıca gerçekten 2 yıl emzirmek ne..

Ya esim laubali insanlari sevmez kendiside kesinlikle oyle davranmaz. Biraz ciddi sert biridir. Ama bu durumda sastim kaldim iyice. Zaten yavas yavas birakmaya calisiyorum ama ha deyince olmuyor.

Sözü laubali bulmadım. Normal bence, söylenebilir. Eşiniz istemiyorsa görüşmeyin. Bu kadar abarttığınıza göre bir kayıp sayılmazsınız. Şahsen aynı cümleyi bende kurabilirim. İstemeyen görüşmesin. Eşiniz ciddilikten çok farklı bir şey düşünmüş olabilir. Olayı çocuk beslenmesi olarak düşünmemiş ve cinselliğe bağlamış. Görüşülmemesi gereken kişi kanımca eşinizdir.

ailemde tek eniste teyzemin esi. annem daha cocukken teyzem enistemle evlenmis. hal boyle olunca enistem anneme takilir. bazen espirisi manasiz olur, bazen yersiz...
simdi dusunuyorum. enistem boyle bir soz soylese; asla bunu seksist bir laf olarak almazdik. ki ayrica 2 yasina gelen cocugu emzirmek de bence de tuhaf. Ama sutunuz vardir, doktorunuz uygun buluyordur. kimseye laf dusmez.
Bence esinize enistenizin agabeyiniz oldugunu ve zinhar baska bir niyetle kelam etmedigini belirtin. had bildireyim derken had asmasin esiniz.

Emzirmeyi çocuğu besleme etkinliği olarak görüp konuşuyor belli ki. Ay süt memeden çıkıyor diye düşünüp konuştuğunu düşünmüyorsanız ortada bir sorun yok ki. Eşinizin görüşme demesi yersiz olmuş. Yumuşar zamanla. Yumusamazsa da siz sert durun karşısında ikna olsun.

Eşin abartıyo bence
Enişte de fazla kadınsal mevzulara girmese iyi olurmuş ama
Bi cümle yüzünden görüşmemek olmaz
Ne diyecekseniz, o gün koca çocuk oldu emzirme dedi bizde küstük mü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…