eşim eniştemle konuşmami istemiyor

enıstenızın soyledıgı hıc tepkı vermeyecek kadar basıt degıl ama esınızın tepkısı gıbıde buyutulcek bısey degıl ama bu esının fesat oldugunuda gostermez herkesın aılesı yetısme ortamı farklıdır bız bunu basıt karsılayanı nasıl yadırgayamazsak esınız gıbı sert tepkıler verenıde yadırgayamayız olabılır belkıde esınız bu konularda hassastır ona gore davranılması gerekır ben sızın yerınızde olsam ablamla konusur esımı ısın ıcıne katmadan sankı soylenen sozden kendım utanmıs rahatsız olmus gıbı anlatıp esını guzel bır dılle uyarmasını ısterdım

ve evdede esıne bunun tamamen temız nıyetle kardesı olarak gordugu ıcın soyledıgıne ınandır zamanla oda bukadar buyutmemesı gerektıgını anlayacaktır

Ne var söylediği şeyde anlamadım? Emzirmekte, doğurmak kadar doğal bir eylem..nedir böyle herşeyi cinselliğe çekmek..ondan sonra gelsin tecavüzler,vajinusmuslar,iktidarsızlar..

Eşinizin zihniyetinde problem var bence..

Ben bu lafta bir anormallik göremedim.Eşinin hangi zihniyet ve niyetle baktığı önemli

Başımıza ne geldiyse bu emzirmeyi meme doğurmayı vajina olarak algılayanlardan geldi.. ondan sonra gelsin sapıklar tecavüzcüler damacanalar pedofililer... zihniyet pis olunca ananın dizinden tahrik olunur fetvaları bile çıkıyor ortaya

Eniştenize ne ki patavatsızlık etmiş bir art niyetli dememiş olabilir ama en azından sizle olan yakınlığını eşiniz yanınızdayken düzeltebilirdi eşiniz ağır tepki vermiş tabi goruşmemek te nedir ablanın evine gitmeyecek misin o zaman saçma yani herkes ağır oturaklı olmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…