eşim eniştemle konuşmami istemiyor

çok saçma.. görüşmeyeceksinlere kadar gelen bir olay görmedim ortada.. bence başka bir sıkıntısı var eşinin eniştenle alakalı bu bahane olmuş.

Ayyy buna çok güldüm eşinize bravo nasıl aklına gelmiş aceba 2 yaşındaki bebekten kıskanmak

Yani bana adamın söylediği tuhaf gelmedi yakın görmüş iyi niyetle birşey söylemiş eşiniz nerden ne çıkarmış bence onun önceden bi derdi varmış bahane aramış eşinizin zihniyeti baya değişik

Bu sozde bisey yok. Gayet insani bir cumle. Amaa zihniyeti kotu olanlar her yere cekip her turlu fantaziyi kurabilir...

Keşke o tepkiyi size değil, o lafın üstüne hemen orada enistenize gösterseydi. sanane demek bu kadar zor olmamalı

Ya demekki esniste rahat kocanda cok tutucu birisi bu iki farkli uctaki adamlarin arasinda mecburen kocani secmek durumundasin. Bence tamamen konusmamak olmaz ama belki kardesin araciligiyla enisteye bir mesaj verebilirsin tabiki isler daha cok buyuyup sarpa sarmayacaksa ve enisten kocana kinlenmeyecekse. Adam sakaci falan olbilir ama kocanin senin ondan kiskandigini duyarsa sinirlenip ahlaksizlikla suclandigini falan dusunup tavirda alabilir. Olay zor yani.

Gereksiz konular için can sıkmaya değmez..
Eşin eniştenin tam tersi . .
Ablanla görüşmeyi kesme . .

Ya esim laubali insanlari sevmez kendiside kesinlikle oyle davranmaz. Biraz ciddi sert biridir. Ama bu durumda sastim kaldim iyice. Zaten yavas yavas birakmaya calisiyorum ama ha deyince olmuyor.

Eniste bence zararsiz bir tepki vermis uzun zamandan beri tanisiyorsaniz artik kardes gibi goruyordur sizi kotu bir niyeti oldugunu sanmam hatta adam hakli bile ama bence eniste kocanizin yapisini pek anlamamis kocaniz azicik nasil biri oldugunu belli etse adam da salak degil ona gore davranir. Bence ya kardesinizle konusun eniste size karsi mesafeli olsun bundan sonra yada ciddi ciddi gorusmeyin yani buda demek oluyorki sadece gunduzleri kardesinizle goruseceksiniz siz ve esini birdaha 4 lu bir araya gelemeyeceksiniz anlamina geliyor ki cok sacma

Okuyunca acaba dedim ben de mi sorun var. Ben hiç abartı birşey göremedim. Demese daha hoş olurdu tabi ama görüşmeyi kesecek bir durum mu.. bilemedim.

Siz simdi tepkisiz kalin... Esinizin damarina basmayin ,zamanla unutulur diye umuyorum

Eşime anlattım olayı.. yani şu şekilde ablamlara gitsek eniştem böyle dese.. bi tepki verir misin diye.. "tepki mi vermem gerekiyo" dedi :)... yani emzirme deyince aklı memeye cinselliğe kaçan bi adam tepki gösterir. Ermişin fikri neyse zikride o'dur.

Bu lafa kizacak ne var anlamadim.
Emzirme eylemi meme ile yapiliyor, enisten o cumleyi kurunca hani ' enisten senin memen oldugunu biliyor, emzirmek dedi memenden bahsetti' gibi mi dusundu esin anlamadim. Aile arasinda olusan gayet normal bir diyalog bana gore. Cok ilginc cidden.
Ben olsam buna kizan bir insana guvenmem. Akli fikri bu tur seylerse diye sogurum hatta.

Kıskanmak değil de canı süt ister demek istemiş sanırım.
Süt çocuğu demesinden ben öyle anladım.

Ne var bu lafta?

Çocuğun beslenmesini bile seksist bir eylem haline getiriyosa eşin, kendi zihniyetine bi baksın bence.
ben de kişi kendinden bilir işi dicektim benzer bi yorum gelmiş.. ablanın kocasına ben abi gözüyle bakarım. ortada ahlaksız bi mevzu yok.. demek ki konu sahibinin eşinin kendi niyeti kötü ki böyle algılıyor..

Ablana söle eşine sölediğinin güzel olmadığını eşinin kırılabileceğini vs kendi fikriymiş gibi iletsin. Eşinede haklısın ama o benim eniştem kestirip atma bak ben gerekli olanı söyledim de sakinleştir. Olayda tatlıya bağlansın.

Sende görüşme o zaman hatta ablaanla konuş anlat buyuzden esim enistemle gorusme diyor diye onemli olan ablanla gorusebilmen bence.

Eniştenizin söylediği lafta bir tuhaflık göremedim, eşinizin esip gürlemesine gerek yokmuş, ama huzurunuz için eşinizin dediğini yapmanız gerekecek, karşı çıkarsanız büyük ihtimalle tartışırsınız, üzüldüğünüzle kalırsınız

Enişten iyi ki senin bu çocuğu doğurduğuna dair bir laf etmemiş. :) o zaman vajina aklına gelirdi kocanın katil olurdu demek ki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…