eşim eniştemle konuşmami istemiyor

Eniste ustune vazife olmayan ise karismis ok de HIC GORUSMEYECEKSIN agir olmus. Cocuk emzirmek olagan bi eylem seksist bi cagrisim yok olayda

Ama enişte kimliği zaten bıçak sırtıdır bizim ülkede :))

bende larc düşünenlerdenim ...

eniştenin söylediği bir "" emzirme eylemi "" tüm dişi canlıların yaptığı , her insan oğlu bu kelimeyi kullanır

bunu eniştenin söylemesi nesi , görüşülmemesine engell

Emzirme eylemi kutsaldır aslında..bunu cinsellikle bagdastirip söylenen bu basit söz için olay çıkaran eşinin zihniyetinde var bir anormallik..nerdeyse eniştenin sende gözü var demeye getirmiş. Bunu nasıl kabul edersin?
Ablan kırılmayacakmi bunlari duyunca?
Çok ayıp ya çok ayıp....

Eniştenin üzerine vazife değil ama biraz fazla tepki veriyor eşinde.
Zıtlaşma eşinle yumuşar zamanla.

Ben olsam bende cok fena mesafe kordum " emzir/ emzirme" mevzularina giren bi enisteden.
Sen kadin islerine neden karisiyosun ya?
Esini ben hakli gordum, ben olsam bende ofkelenrim.
Hani bazilarimiz " ne var bunda" diyebilir.
Ama benim yetistirmw seklim bunu uygun gormuyor. O enistede senelerce bizim ailede oldugunu dusunursek. Aileyi taniyor olmasi gerek. Buna ragmen boyle bi hareket yapiyosa densiz ve laubali bi eniste olarak gorurum ben.
Kocamla benim bsima boyle bi olay gelseydi, ve daha sakin bi dille anlatsaydi olayi ben hak verirdim. Cunku laubali insanlarin gercekten ne diycegi belli olmuyor.

Ornegin bizim eski komsumuz var, cok severiz ailecek kadini. Hala gorusuruz. Kocasi yurt disinda dogdu. Bi ara abimle karisi bizdeyken komsunun kocasi " yenge cocuk dusunmuyomusnz hala" diye abimin karisina seslendi. Kimse bisey demedi ama bi kac gun sonra abim o sozun uzerine " karisinin hatrina sustum, yoksa kapi disari etmistim o adami" dedi.

Bence esin zaten adamin laubali ve densiz hareketlerinden bezdi, ve bu emzirme olayida son damla oldu.

Hayda! Ne var eniştenin dediğinde yani, sanki arsız bir şaka yapmış gibi... Zaten erkekler emzirmek deyince gayet anaç bakıyorlar olaya... Ne kötü bir tavır, insanlar da zan altında bırakılıyor... siz ailesiniz canım neticede, aileden birine denmez mi bu laf.. ha tamam, onun bileceği karışacağı işler değil bunlar da, belli ki biraz her şeye yorum yapmayı seven biri.. belki de sizin dediğiniz bu laylay lom halleri biriktirdi eşiniz de birden bu lafta patladı.. Bazıları sevmiyor böyle şakalaşmaları falan...
Bir de sanki sen eniştenle başbaşa sinemaya gitmişsin de onla görüşme diyor... ablayla konuşup enişteyle nasıl görüşmeyecekmişsin? illa karşılaşırsınız bir yerde...
bence birkaç gün bekleyin, bir şey demeyin, eşinizin bir siniri geçsin, aklı selim olduğunda bir daha konuşun... zaten ablanız da enişteniz de belki durumu anlamıştır, artık böyle şakalar da yapmaz belki..

Son düzenleme:

Hatırladım o konuyu şimdi, tamamını okuyamamıştım bile darlandığımdan... hani tamirci gelince kvye odaya gitmek zorunda kalıyorlarmış falan
eğer öyleyse, zihniyetleriniz çok farklı zaten G GKBN1987 , bu konu pek tatlıya bağlanmaz gibi Yine de bekle biraz konu bir durulsun... Sonra yine konuşursunuz belki eşinle sakince..

Yani bu laf cok yerinde olmuş soylenmesi gerek diyemem.
Ama cok ayip sapik eniste de diyemem.
Oyle bir an bos bulunup soylemis te olabilir.
Tabi her insan bir degil esinizde kendi çapında hakli.
Bence zamana birakin zamanla unutulur ayni ortama girilir zaten omur boyu kacamazsiniz ya şimdi olay cok yeni .

Normalde yilisikliktan haddini bilmemekten cok rahatsiz olurum. Ama bu konuda esnisteyi suclu bulmadim. Emzirme eylemine cinsellik yukleyen esiniz suclu bence.

Benim komşum 2yaşındaki oğlunu bana bırakmıştı eşimde evdeydi benim üzerimi değiştirmem gerekti odaya girdim üzerimi değiştiriyordum çocukta arkamdan geldi benim koca sen ne yapıyorsun diye bana bağırdı bende şaşkın şaşkın ne oldu dedim çocuk seni görüyor süt çocuğu canı çeker gösterme dedi ben gülsemmi ağlasammı bilemedim iki yâsındaki çocuktan kıskandı adam beni bunların zihniyetini anlamak çok zor

ne var bunda ya ayib olan ne bende enistemle sakalasir konusur muhabbet ederim 16 yillik enistem abim sayilir..bu kocalar havadan nem kapar oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…