eşim eniştemle konuşmami istemiyor

Çok da artniyetli göremedim ben belli ki sadece boşboğaz birisi. Benim gormcenin kocası da 2 yaşındaki ogluma tam benim dibimdeyken aaa nerdeymis bunun p.p.si deyip bezine dokunmaya yeltendi çektim kendi tarafima konuyu degistirdim. Ben de ciddi bir insanım ve böyle şakalardan nefret ederim ama eşime tutup da gorusmeyelim demedim. Anlattım olayı o da "densiz nolacak, boş boş konuşuyor" dedi. Akraba sonuçta gorusmemek nedir, bir ahlaksizlik yapmadiktan sonra.

Emzirirken sizi takip edip pat diye girdiginiz odalara dalsa neyse diyeceğim ama. Heralde esiniz sevmiyor enisteyi bahane arıyor gorusmemek için.

Neyi canı çeker anlamadım?

ha ha çok enteresan bir konu,
şimdi bu lafı kv etse "ay bana karışıyor, daha da yüzünü görmek istemiyorum" diyecek kişiler, ne var enişte şaka yapmış diyor.

hani öyle görüşmeyi kesecek bence de bir durum yok ama dikkat etmek lazım, bazı yakın akraba tavırlarından ben de pek hoşlanmam, yani illa seksist olmasına gerek yok, ya ben eniştemle niye samimi olayım ki durduk yere derim yani.

Benim kayınbabamda aynı böyle cıvık, keşke eşim de beni görüştürmese ...

sabah sabah uyanamamıştım iyi oldu bu.
Çocuğun önünde çıkarma üstünü gider evde anlatır felan dese ya da 2 yaşında da olsa onun karşısında soyunup giyinmek uygun değil pedagojik açıdan dese anlayacagim da canı çeker demek nedir di mi?

Emme ister anlamında demiş ki istiyorlar cidden benim oğlum 4 ay oldu sütten keseli ama kadın erkek herkesin göğsünde eli

Ya kusura bakmayın ben paranoyak oldum artık bdv'de.
Hani olmaz da acaba eşi kıskandı mı acaba diye yorumladım.

Bence emzirmenize karışma anlamında rahatsızlık duymuyorsanız sıkıntı yok. Ben çocuk yetiştirme tarzına bir şey söylediği için sıkıntı duyardım, yoksa emzirme doğal bir eylemdir. İsteyen istediği gibi istediği zamanda emzirir bence..

emzirmek üzerine bırak bir erkek şakasını vallahi kadın şakasına bile tahammülüm yok emzirmeyi sevemedim zaten ne yalan söleyim.bana çok mahrem geliyor.çocukken annem kadınların içinde göğüsleri yeni çıkmaya başladı demişti millete göstermeye kalkmıştı o oldu tramva bende ilk bebeğimi emzirmek istemediğim için emzirmedim ikinciyide vicdan azabından emzirdim.
eşinde haklı canım eniştende çok haksız sanene elin bebesinden.

Ben birsey görmedim lafta.
Eşin hemen olayı meme seksidir durumuna tasimis.
Öylesine söylenmiş birsey işte.
Çok abartmaya gerek yok.

ortada hiçbir şey yok. aksine eşinin tepkisini çok ayıp buldum ben. bi kadının emzirmesini tahrik edici bir unsur olarak kodlamış kafasında herhalde. siz ailesiniz. ne cüretle görüşmeyeceksin şeklinde kati bir çizgi çekebiliyor? eniştenle görüşmemen demek zamanla ablanla da aranın açılması demek. ilk tepkin nasıl oldu bilmiyorum ama bence hiç taviz verme eşine.

Ablanız uyarsın , kardeşimin eşi böyle böyle
onun yanında mümkünse rahat tavırlar sergilemesin konuşmasın yani

bu laylaylomluk enişte vakası değil ki ağzının ayarı yokmuş eniştenizin eşinizde ciddiyetli biriyse enişteniz de bir zahmet bacanağının ciddiyetine saygı göstersin..

Evladını ne kadar emzireceği sadece anneyi ve bebeğini bağlar, bunun hakkında fikir belirtmek de kimsenin haddine düşmez. Buraya kadar tamam. Lakin enişteniz bu kadar ince düşünmemiştir, bir art niyeti olmadan öylesine boş bir laf etmiş olabilir. Emzirmek=meme=tahrik unsuru gibi bir çağrışımla kendinden geçecek hali yok herhalde adamın değil mi? O kadar namussuz, ahlaksız biri olduğunu mu düşünüyorsunuz? Hiç sanmıyorum. Bunu kan davasına çevirir gibi bağlarını kopar, konuşma, görüşme diyecek hale getirmek eniştenizin söylediğini açık ara sollayacak kadar büyük saçmalık, dengesizlik kusura bakmayın. Yani enişteniz bir daha böyle bir laf ederse, bu konu kimseyi ilgilendirmez, kalbinizi kırmak istemem, konuyu kapatalım diyebilecekken, köprüleri yakalım diyecek kafadaysa eşiniz, yakında etrafınızda bir Allah'ın kulu kalmaz.

Bana gore cok absurt degıl.. Ama esınız hoslanmıyorsa sızde ona gore hareket edın.. En azından esınız bıraz soguyana kadar ablanıza gıtmeyın.. Orada ters bısey soyler sonra sız zor durumda kalırsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…