- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Benim komşum 2yaşındaki oğlunu bana bırakmıştı eşimde evdeydi benim üzerimi değiştirmem gerekti odaya girdim üzerimi değiştiriyordum çocukta arkamdan geldi benim koca sen ne yapıyorsun diye bana bağırdı bende şaşkın şaşkın ne oldu dedim çocuk seni görüyor süt çocuğu canı çeker gösterme dedi ben gülsemmi ağlasammı bilemedim iki yâsındaki çocuktan kıskandı adam beni bunların zihniyetini anlamak çok zor
Sütü canim neyi olacak??Neyi canı çeker anlamadım?
Sütü canim neyi olacak??
Neyi canı çeker anlamadım?
Benim kayınbabamda aynı böyle cıvık, keşke eşim de beni görüştürmese ...Akil verin nolur. Gecenlerde enistemgildeyiz oturuyoruz. Kizim var iki yasina girecek bir ay sonra, huysuzlandi. Bende emzirmek icin baska bir odaya gidiyordum enistemde espiri manasinda kocaman oldu daha ne emziriyorsun dedi. Esim buna cok sinirlendi, hemen kalkip geldik ordan. Evde esti gurledi. Enistenle gorusmuceksin artik diyor. Ablamla gorusmeme birsey demiyor ama enistemle gorusmemi istemiyor. Napmaliyim. Enistemi cok uzun zamandir taniyorum severim. Bu durumda napcam bilmiyorum. Enistem biraz rahat laylay lom sakaci. Esimde cok ciddi. Offf
Çocuğun önünde çıkarma üstünü gider evde anlatır felan dese ya da 2 yaşında da olsa onun karşısında soyunup giyinmek uygun değil pedagojik açıdan dese anlayacagim da canı çeker demek nedir di mi?sabah sabah uyanamamıştım iyi oldu bu.
Emme ister anlamında demiş ki istiyorlar cidden benim oğlum 4 ay oldu sütten keseli ama kadın erkek herkesin göğsünde eli
Ben mi cok genisim acaba hic yadirgamadim
Dusundum dusundum kocaman olan cocuk degil de meme mi acaba diye bile dusundum
bu laylaylomluk enişte vakası değil ki ağzının ayarı yokmuş eniştenizin eşinizde ciddiyetli biriyse enişteniz de bir zahmet bacanağının ciddiyetine saygı göstersin..Akil verin nolur. Gecenlerde enistemgildeyiz oturuyoruz. Kizim var iki yasina girecek bir ay sonra, huysuzlandi. Bende emzirmek icin baska bir odaya gidiyordum enistemde espiri manasinda kocaman oldu daha ne emziriyorsun dedi. Esim buna cok sinirlendi, hemen kalkip geldik ordan. Evde esti gurledi. Enistenle gorusmuceksin artik diyor. Ablamla gorusmeme birsey demiyor ama enistemle gorusmemi istemiyor. Napmaliyim. Enistemi cok uzun zamandir taniyorum severim. Bu durumda napcam bilmiyorum. Enistem biraz rahat laylay lom sakaci. Esimde cok ciddi. Offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?