Eşim erkek arkadaşlarıyla tekne tatiline gidecek

Evliyken eşler arası tatil başka, ailecek tatil başka, arkadaşlarla tatil başka. 3 gün bir de bence bozulacak bir durum yok. Ben de eşimi çok seviyorum onunla tatil çok güzel çok eğlenceli, ama şöyle kız kıza tatilin de ayri bir tadı var.

Kıyamam...
Herkesin kültürü farklı.
Hele dediğiniz gibi gençler bizden daha farklı bakıyor hayata.
Kafa dağıtmak demişler,biz kafalarını mı şişiriyoruz?
Ben çok yeni nesil sayılmam. Ama cidden eşinizden ayrı bir üç gün geçirmek istemiyor musunuz? Bu bana tuhaf geliyor mesela. Ay ne güzel birbirini çok seven bir çift diyemiyorum. Çok bunaltıcı geliyor bana. Sevgi biraz özgür bırakmak, özgür olmaktır bana göre. Yanlış anlamayın evliliğinizi eleştirmiyorum, benim için böyle diyorum. Sürekli dip dibe bir evlilik biçimi benim katlanabileceğim bir şey değil. Özel alana ihtiyacım olur.

Çocuklar biraz daha büyüsün ben de tek başıma birkaç günlük kafa dinlemelere gideceğim inşallah 🙏 hayaliyle yaşıyorum bu ara 😂

28 yasimdayim, ben de boyle dusunuyorum. 😬 Yanimda olmasi daha cok keyif veriyor, yanimda olmasa eminim "eşim olsa şimdi sunu yapardik, bunu derdi, bunu gorse cok severdi" gibi dusuncelerim olurdu.
Boyle soyleyince de eşimle doğmuş gibi duruyor. 😁😁😁 Durum bu...

Ama bu düşünceler karşilikli olmayinca da zorla yanimda kal diyemezdim adama galiba. 🙄 Zorla yapılan şeyler bir anlamsiz geliyor.
Ben özleyecegim de adam özlemeyecekse, Cirilla da burada olsaydi demeyecekse nereye giderse gitsin. 🤷
sevgilim 3 hafta askere gitti ben de iki hafta tatile gittim o donene kadar. sevgilim bozulmus “ben orda 30 kisiyle yan yana dus alirken sen infinity poolunda yuzdun demek yassyyyy” diye bana trip atti :D

mesela ben olsam ne guzel ben yokken bos bos oturmamis gezmis derdim, ama o duygusallik yapti. simdi o bozuldu diye ben gitmeyecek miyim bi daha, yoo yine olsa yine giderim galiba :D

ama tabi tek basima tatildeyken off keske x burda olsaydi bana krem surerdi dedigim anlar oldu :KK53:

28 yasimdayim, ben de boyle dusunuyorum. 😬 Yanimda olmasi daha cok keyif veriyor, yanimda olmasa eminim "eşim olsa şimdi sunu yapardik, bunu derdi, bunu gorse cok severdi" gibi dusuncelerim olurdu.
Boyle soyleyince de eşimle doğmuş gibi duruyor. 😁😁😁 Durum bu...

Ama bu düşünceler karşilikli olmayinca da zorla yanimda kal diyemezdim adama galiba. 🙄 Zorla yapılan şeyler bir anlamsiz geliyor.
Ben özleyecegim de adam özlemeyecekse, Cirilla da burada olsaydi demeyecekse nereye giderse gitsin. 🤷
Benim söyleyeceğim tek şey “sevgilim çok güzelmiş burası görmen lazım, mutlaka birlikte de gelelim” demek olur 😂 Hiç keşke kocam da olsaydı diyemem. Özlemekle alakası yok, zaten adamı niye üç günde özleyeyim ki?

sevgilim 3 hafta askere gitti ben de iki hafta tatile gittim o donene kadar. sevgilim bozulmus “ben orda 30 kisiyle yan yana dus alirken sen infinity poolunda yuzdun demek yassyyyy” diye bana trip atti :D

mesela ben olsam ne guzel ben yokken bos bos oturmamis gezmis derdim, ama o duygusallik yapti. simdi o bozuldu diye ben gitmeyecek miyim bi daha, yoo yine olsa yine giderim galiba :D

ama tabi tek basima tatildeyken off keske x burda olsaydi bana krem surerdi dedigim anlar oldu :KK53:

Mecburen yanimda olmasa ben de evde oturup eşim olmadan asslllaaa demem tabi ki giderim. Ama ayri kalmamiz için mecburiyet yoksa arkadaslarla olan tatili de birlikte yapiyoruz biz. İkimiz de boyle dusunuyoruz.
Cunku cidden eglenceli oluyor. Oyle eşim yanimda diye daralip bunalmiyorum.

Hee tatilde de illa dip dibe durmuyoruz bazen erkekler başka bisey yapmak istiyor, biz baska birsey yapmak istiyoruz o zaman dagiliyoruz. Sonra tekrar vir araya geliyoruz. Bizce sorun yok. 😁

Benim söyleyeceğim tek şey “sevgilim çok güzelmiş burası görmen lazım, mutlaka birlikte de gelelim” demek olur 😂 Hiç keşke kocam da olsaydı diyemem. Özlemekle alakası yok, zaten adamı niye üç günde özleyeyim ki?

Onu da yapiyoruz. Eşim iş arkadaslariyla yemege gittigi bir yeri begenmişti ( iş icin olan herşeye gitmiyorum sukur😁)
Hemen ardindan birlikte gitmiştik. Yani birlikte gidebiliriz ama mevzu o an oyle hissetmek işte. 🙄

Biz pandemi sürecinde çok dip dibe olduğumuz için canım eşimle, normalde arkadaşlarıyla yaptıkları kamplara artık niye başlamadıklarını söyleyip plan yaptırdım 😂 3 gün gittiler. Bu ay sonu da ben kuzenlerimle gideceğim. Özlemiyorum 3 güne,ne özleyeceğim. 🥴 Ara ara ayrı kalmak iyi oluyor bence.

Ha haa ha :)) 😁yok valla geztapo değilim yanlış anladınız.Mesajımda belirttim özgürlük alanlarımız var ikimizin de..Geztapo nickimi taaa doktorlar dizisi ilk yayınlandığı sene oradaki bir karakterin lakabıydı.Konuya gelecek olursak hani 3 günluk olmasına bozuldum yoksa zaten gorüşüyoruz arkadaşlarımızla
E zaten tatilin son günü hazırlanmakla geciyor,ilk günü yol yorgunluguyla. 3 bence ideal bir sayı.
2 gün olsa koştur koştur, tatil olmuyor ki o. İnsan yoruldugiyla ve para harcadigiyla kaliyor.
Bence hiç ses etmeyin, trip de atmayın 'ay ne anlayışlı karım var' desin. İyice eğlensin, yorgunluğunu atsın, mutlu bir adam olarak evine gelsin. İçinizi vesveselerle doldurmayın. 3 gün arkadaşlarıyla diye size değer vermiyor değil,ya da siz başında olmayınca hemen başka kadinlara bakacak biri değil (öyleyse zaten yapsın da yesin ardına tekmeyi genç vakitte)

Biz pandemi sürecinde çok dip dibe olduğumuz için canım eşimle, normalde arkadaşlarıyla yaptıkları kamplara artık niye başlamadıklarını söyleyip plan yaptırdım 😂 3 gün gittiler. Bu ay sonu da ben kuzenlerimle gideceğim. Özlemiyorum 3 güne,ne özleyeceğim. 🥴 Ara ara ayrı kalmak iyi oluyor bence.
Üç günde özleme mevzusu bana biraz şov gibi geliyor ne yalan söyleyeyim.
Biz de öyle 1.5 senedir 7/24 dipdibeyiz. Benim bey öyle kamptı, tatildi falan da yapmaz. Ben kaçıp gidecem mecbur😂

Kıyamam...
Herkesin kültürü farklı.
Hele dediğiniz gibi gençler bizden daha farklı bakıyor hayata.
Kafa dağıtmak demişler,biz kafalarını mı şişiriyoruz?

bence yaşlarınızla alakalı değil :) 50lerinde olup gençliklerinde arada ayrı birkaç günlük tatiller yapmış insanlar var çevremde.
ilişkilere bakış açısı ile alakalı sadece.
karşılıklı olarak memnuniyet varsa hep beraber olmak da arada ayrı zaman geçirmek de normal bence.
yeter ki bir taraf birşey isterken diğeri tam tersini istemesin bu konularda.

Sahsen esim öyle birsey yapmak istese karsi cikmam. Arkadaslarini tanirim. Ben genel olarak tatil konularda "tatil cekirdek aile icin" diyenlerdenim. Ama bu 3 gün baska bir yere gidemez anlamina gelmez. Esimde ayni sekilde bana "cocuklara ben bakarim bir haftasonu bir yere gitmek istersen" der..özlermiyim, tabi özlerim orasi ayri, ama kavusmasi da var 😁

Selam herkese ...Uzun zamandır konu açmıyordum ,fikirlerinize ve tarafsız yorumlarınıza ihtiyaç duyduğum için sizlere sorayım dedim.Eşimle 26 yıldır beraberiz.6 kişilik bir arkadaş grubu var çocukluk arkadaşları.Hepsi evli ,işgüç sahibi insanlar.Arkadaşlarının hepsini tanıyorum.Bir tanesinin uzun zamandır tekne tatili hayali varmiş bu grupla gitsek ne güzel olur diye düşünüyormuş.Neyse eşim bana netleşince söyledi.Ne dersin diye.Normalde onun da benim de arkadaşlarımızla zaman geçirmemızde bir sorun yok .Ama tatil deyince (3 gün sadece 6 kişi olacaklar eşler yok tekne ile ege koylar) bir bozuldum açıkcası.Ne gerek var, zaten ağustosta ailecek gideceğiz dedim.Kendim için ilk kez bişey istiyorum neden böyle yapıyosun diye bana 3 gün trip attı adam ya...Haksız mıyım sizce hanımlar??Güven sorunu yok aramızda ,yani ahlaksız kadın ya da adam heryerde aldatır oyle bişey değil.Ama ben bunu nedense evli insanların birlikte stres atması ,birlikte eğlenmesi gerekir diye düşünüyorum.Lüzumsuz geldi bu davranış.Sizler ne düşünürdünüz metak ettim.

Edit:herkesin mesajına begen butonunu tıklamam ,teşekkür etmek için arkadaşlar..Bu platformda yanlış anlaşılmalar oluyor ya açıklamak istedim
Bence sorun yok.işin içindeyken kimsenin gönlü rahat etmez belki ama bu gibi durumlarda dış göze güvenirim ben.

Ben de izin verirdim. 26 yıllık evlilikte birçok şeyi aşmışsınızdır zaten. Güvene dayalı bir ilişkiniz de varmış, o dönünce siz gidersiniz

benzer bir konuya geçen de yazdım

aslında o burukluğun sebebi benimle eğlenemiyor mu hissi ve ben neden gidemiyorum hissi

yani 26 yıllık eşinizi siz zaten tanıyorsunuz, aldatma vs ayrı konular zaten

ama adamın 6 tane arkadaşı var yıllardır görüştüğü, ben buradan imrendim valla

keşke benimde böyle bir imkanım olsa

haftasonu kaçamak yaptık iki gece, onda da yanımda çocuk ve eşim vardı

keşke arkadaş tatili yapabilsem dedim, hatta yalnız

bu onları sevmediğim anlamına gelmiyor ki

özellikle pandemide 1,5 yıldır 7/24 bir aradayız özellikle oğlumla

artık yere düşen bir şeye bile aynı kelimelerle tepki veriyoruz

bırakın gitsin, yıllar sonra bu tarz bir imkan olmuş, maddi olarak sarsmayacaksa gitsin değişiklik olsun

erkek erkeğe bir ortam her zaman için kalabalık aileli bir ortamdan farklıdır ve bence daha dinlendiricidir

aynı şekilde kadın kadına bir ortam da

yanımda başka adamlar olduğunda rahat yayılamayacak olduğum gibi erkekler de arkadaşlarının eşi olsa rahat hareket edemez

bırakın gitsin dağıtsın, siz de kendi sevdiğiniz bir şey yapın o arada

Back
X