1sen kk da yorumlarini en begenerek okudugum bir kac kadindan birisin. Hep "sIkI" yorumlar yaptigini, nokta atislar yaptigini dusunurum. Ilk defa seninle farkli dusununce ben de sasirdim ama birkac kez okudum konuyu. Ya konu sahibi kendini tam ifade edememis ya da bir kez verilen bu parayi cok cok sorun etmis. Ben sorun ettigini dusunuyorum. Bu para verme olayi devam ederse o zaman elbet bir dur demek gerekir. Su an icin huzurunu bozarsa esi ile arasi acilacagi gibi kotu gelin de olacaktir. O yuzden suan birsey dememeli ama devam ederse esiyle uygun uslupta konusmali bence.
çok merak ettim
neden çalışmıyorsunuz?
ve
kardeşlerinize hangi parayla, kimin parasıyla yapıyorsunuz?
Ben kardeşine 500tl vermesini eleştirmiyorum zaten. Tek taraflı düşünmemek lazım, davul zurna olmasa ne olur diyorsun ama kardeşi 500tlyi keyfiye istemiş olamaz mı? Olabilir.
Zaten eş kişisi eşinin istediklerini yapsaydı konu sahibi 500tlnin lafını yapmazdı diye düşünüyorum. Kardeş bu tabi verilcek diyw dramatize etmeye gerek yok. Adam bariz rahat yaşıyormuş nasıl olsa abim verir kafasında.
Anladigim kadariyla calismiyorsunuz. Calismayip bir de evi gecindiren adamin hesabini siz mi tutuyorsunuz?
Siz de calisin madem zor geciniyorsaniz.
Kardeş sevgisi tatmamışsınız. Belli ki tek çocuksunuz demiyorum, belki vardır kardeşiniz ama tatmamışsınız işte.
500 tl için bu kin ha? Abimin eşi beni öldürmeli o zaman. Abim kyk borcumu kapattı. İstanbul'a yeni geldiğim dönemde 2000 tl "hibe" etti. Öğrenciyken aklına geldikçe para verdi. Daha sayamadığım bir çok şey.
Gerekli olsa canını da verir. Abim abim... Canım abim.
Benim kardesim istesin bende veririm. Gozum gormez, annemde olsa babamda olsa esimde olsa. Canimi istese veririm. Sende demek kardes sevgisi yok anlayamiyorsun. Bebekmi onemli davul zurnami onemli. Davul zurnami kaldi ya. Olsa nolur olmasa nolur. Sirf millete gosteris
Bu sorunun cevabini vermek icin cok erken. Cunku bu olay bir kez olmus. Surekli degil. Surekli para verilmis ve hicbirinde de geri alinmamis gibi bir durum yok. Abartmayin. Kardesi zor donem gecirirken abi olarak 500 tl vermis. Oyle aman aman bir meblag da degil.
Hem olasilikla konusmak da dogru olmaz. Bilemeyiz. Belki de musade eder. Herkes bir degil.
Boyle bir durum varsa esi de calismali bence. Eve destek icin. Hem calismayip hem de 500 tl icin vidi vidi yapmamali.
Konu sahibi evini mahrum ediyor dememiş.
Maddi sıkıntıdayız demiş benim aylık 30 Bin kazanan tanıdığım var oda her ay ağlıyor maddi sıkıntıdayız diye 3 alır 3 harcarsın 5 alır 5 harcarsın herkes öyle yada böyle bütçesine göre davranıyor.
Abartıyor kesinlikle değişik midir nedir ?
Ben eşinin yerinde olsam benim kardeşim beni sömürüyor bizi bağlar eş bulurumda kardeş bulamam derdim şaşırıp kalırdın. Ben bu konudan gideyim mazallah ban fln yerim.
Kendin vereydin 500 lirayi :) sonucta ikinizin düğünüydü.kardeş sevgim çok şükür zirvede..tabiki benim düğünüm önemli..parrası olamyan çocuk da yapmasın...2 yıllık evliyim ve sırf maddi durumum kötü diye çocuk yapmıyorum..ayrıca size ne demkki seviyorum gösterişi..
Kendin vereydin 500 lirayi :) sonucta ikinizin düğünüydü.
Iş begenmiyo olabilirmisin?
Bu arada Allah yardimcin olsun, inş. işinide bulursun, gönlünce paranida harcarsin
Yapacak bişeyin Yok kardeş sonuçta bencilde olsa hak da etmese eşin yine onun yanında olacaktır . Bence bu konuları da eşine çok yansıtma sana zararı olur . Bu arada başlık çok saçma belirmek isterimEvet kizlar eşin erkek kardesine düşkün..ben bu konuyu apacik kimseyle paylasamiyorum bile..siZlerden de akıl istiyorum..
Ben nisanliyken kaynimin cocugu olucak maddi sıkıntilari varmis birazda..eşim o zaman 500₺ vermiş kaynima..ve daha sonra benim dugunum olucak dugun gunu bana dediki davul zurna tutamadim param yoktu..ve bunun gibi birkac olay..
Az önce de ev gormeye giderken misafirlige hediye aliyorduk eltimle..eltim istedigini bulamadi almadi..esimle eve geldik konusuyoruz bana diyorki sen alsaydin..bu arada eltimin ve kaynimin calistigini bizimde sadce esimin calistigini ve maddi sikintida oldugumuzu soyliyim..
Bunu ona soyledigimde ben gerekirse ac yatarim kardesim yatmasin diyor..peki kaynimmi ?? Son derece kendini dusunen uyanik benclin teki
Söyler misiniz ben ne yapayimm ??
düşkün demek istedim..nasıl düzeltebilirim..biliginiz varsa yardımcı olur musunuz..Yapacak bişeyin Yok kardeş sonuçta bencilde olsa hak da etmese eşin yine onun yanında olacaktır . Bence bu konuları da eşine çok yansıtma sana zararı olur . Bu arada başlık çok saçma belirmek isterim
Kardeşler arasına girilmez dediğim gibi . Eğer kaynınız eşinizi kullanıyorsa zaten er ya da geç bunu anlar. Anlaması için de alttan alttan gaz verirsinizdüşkün demek istedim..nasıl düzeltebilirim..biliginiz varsa yardımcı olur musunuz..
işte aynen öyle...helal olsun tam anlamışsınız...biz nişanlıyken bile böyleydi...o evliydi ve bir pasta alacak parası yoktu..babalarının d.günüydü sen al param yok diyip telefon ederdi..
Bence dahası var dediği aldıkları pasta, ödedikleri hesap falandır. Elle tutulur bir şey olsa onları da yazardı konu sahibi.
O kadar kişi bir seferlik mi demiş ona da cevap Yok zaten.
bir kez bu kadar büyük bi meblağ oldu..ama ara sıra yine ufak tefek oluyordu..benim için sıkıntı çeken için büyük bi meblğ..emin olun kaynım abisi için abisinin yaptıklarını yapmaz..
sizin daha değişik olduğunuz kesin..ben de ütçeme göre davranırım arkadaşım...ama ben tek kişi çalışıp kuruşlarla hesap yaparken ve onlar iki kişi çalışırken yine onlara eşim harcama yaparsa tamam ben değiişik olurum sıkıntı yok....eşi herkes bulur...ama hibir kadın sıkıntı çekmek için evlenmiyor..ben eşimi bu haliyle kabul ederken o hala eş isterse buyrun derim..ve emin olun ben eşimi terketmem de kardeşi terkeder
Cekeceksiniz valla bacim.
Benim babam da abilerine hastaydi. O yuzden yengelerine de hastaydi. Annemi az mi aglatti onlar yüzünden. Evimizin huzurunu az mi bozdu.
Sonra bir guzel kazik yedi yengelerden. Annemin yillarca yapamadigini guzel yengecim karakteri sayesinde yapmisti. Bizim her sekilde isimize geldi tabii ama bu arada annemden giden bir 25 yil oldu. Simdi hala sever sayar abisini ama annemi artik uzmez onlar icin. Umarim sizin esinizin sirtina hancerler kisa zaman icinde saplanir da sizden de bir 25 yil gitmez.
Çok yaşa katılıyorum bu tiplere böyle yapacaksın benim eşiminde kuzenleri ıphone istiyorlar hergün mesaj cekiyorlar bende ev aldıracam böyle olmayacak bizleri merkez bankası görüyorlarBöyle adamlara guzel bir borç gerek.
'ye iç istediğini al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?