Eşim erotik fotoğraflarımı istiyor

Rediska

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2016
1
0
6
42
Eşim 55 yaşında ben 35. 4 yılda fazla birlikteyiz . internette tanıştık ve arkadaşlık yaparken sürekli erotik konuları açıyordu, Omuzunu ac , falan filan diye , kaç kere söyledim bu konular hoşuma gitmiyor diyorsun, ama özlüyordur diye fazla üstüne gelmedim . 2 yıl sonra evlendik , ve birlikte 2 yıldır yaşıyoruz, cok-da mutlu değildim, bilmiyorum yas farkimi , yafa huyumuz uymuyor mu bilemiyorum , beliki, hepsi birikmistir...şimdi kendi memleketime döndüm , bazı işler sebepli ve burada isim biraz uzun süre bilecek . Şimdi yine online konuşuyoruz , 1 aydır. Sürekli erotik fotoğraf istiyor. Çok canım sıkılıyor. Bir kaç tane gönderdim, hep istiyor , bıktırdı. Napayım özlüyorum diyip duruyor. Benide burada işlerim var ,tek başına birsuru işle uğraşıyorum, zaten canım sıkkın, bu işe , özlüyorum diye fotoğraf diyip duruyor. Beni fotoğrafcı yaptın artık , diye kızdım . Eskidende söylüyordum, öyle fotoğraf motogrsf çekmeyi zaten sevmiyorum , özellikle erotik resimleri göndermeyi. Kaç kere söylesemde faydası yok , tmm tmm, birdaha istemem diyor , ve biraz zaman geçince , dediğini unutup yine istemeye başlıyor. Napayım bilmiyorum . Sız böyle durumda ne yapacaktınız?

Son düzenleme:
Eşine güveniyor musun ? İnternete annesinin, kızının, esinin, sevgilisinin uygunsuz fotoğraflarını para karşılığı veren insanlar var .yerinde olsam bu kadar ısrarcı birine eşim bile olsa güvenip erotik fotoğraf yollamam .

Yani sonuçta bunun yarını da var eşinin karakterine bağlı yarın aranız bozulsa yolladığın resimleri sağa sola dağıtacak biri midir?
bunlar oluyor yani.

Diğer arkadaşların dediği gibi eşin de olsa güvenme. Yarın bir gün o gönderdiğin fotoğraflardan başın ağrıyabilir. Hatta eşinin telefonundan gizlice sil tüm fotoğraflarını.. Nolur nolmaz..

Bir spikerin başına gelmişti, boşandığı esi erotik fotolar iki yaymistida kadın neredeyse kariyerinden oluyordu

çok fazla görüyoruz eşinin fotoğraflarını paylaşanları.Bilinki bu olanlar anormal evlenmeden bi nebze erkektir anlarım ama evlendikten sonra çok anormal.. seven ,özleyen insana yüzüne görmek yeter.. çok hayvansı istekler.. tehlikeli durumlar.. bu tür şeyler için başka kadınlarlada görüşebilir malesef..

bu kadar bu tür şeylerden rahatsız oluyorken nasıl evlenebildiniz?üstelik internetten tanışmışsınız bilmiyorum ilginç

Back
X