Eşim 55 yaşında ben 35. 4 yılda fazla birlikteyiz . internette tanıştık ve arkadaşlık yaparken sürekli erotik konuları açıyordu, Omuzunu ac , falan filan diye , kaç kere söyledim bu konular hoşuma gitmiyor diyorsun, ama özlüyordur diye fazla üstüne gelmedim . 2 yıl sonra evlendik , ve birlikte 2 yıldır yaşıyoruz, cok-da mutlu değildim, bilmiyorum yas farkimi , yafa huyumuz uymuyor mu bilemiyorum , beliki, hepsi birikmistir...şimdi kendi memleketime döndüm , bazı işler sebepli ve burada isim biraz uzun süre bilecek . Şimdi yine online konuşuyoruz , 1 aydır. Sürekli erotik fotoğraf istiyor. Çok canım sıkılıyor. Bir kaç tane gönderdim, hep istiyor , bıktırdı. Napayım özlüyorum diyip duruyor. Benide burada işlerim var ,tek başına birsuru işle uğraşıyorum, zaten canım sıkkın, bu işe , özlüyorum diye fotoğraf diyip duruyor. Beni fotoğrafcı yaptın artık , diye kızdım . Eskidende söylüyordum, öyle fotoğraf motogrsf çekmeyi zaten sevmiyorum , özellikle erotik resimleri göndermeyi. Kaç kere söylesemde faydası yok , tmm tmm, birdaha istemem diyor , ve biraz zaman geçince , dediğini unutup yine istemeye başlıyor. Napayım bilmiyorum . Sız böyle durumda ne yapacaktınız?
Son düzenleme: