• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim erotik sahnesi cok olan bir dizi izliyor

  • Konu Sahibi Konu Sahibi xati
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O sırada bir sürü dizi ismi öğrendim süper oldu ben niye bu diziyi duymamışım yazıklar olsun bana😂
 
Shameless dizisinde 7.sezondayım ben. Evet, açık sahneler var. Evet, libidoyu yükseltiyor. Kimlerin açık sahnesi var söyleyeyim, bir Rus kadın, bir zenci kadın, bunların üst kısımlarının komple açık olduğunu düşünün. Başroldeki kızın da açık sahneleri var. Ama diğer ikisi ondan daha çekici. Sonuçta eşiniz onları izliyor, ama sizinle birlikte oluyor. Ben de o tarz dizileri izlemeyi çok seviyorum. Ya şöyle düşünün Game of Thrones örneğin ne kadar kaliteli ve popüler bir yapımdı. Orada da çok fazla seks sahnesi vardı. Binlerce insan izliyordu. Bence asıl sorun olan; izleyip de libidosunun artmamasıdır.
 
yükselen libidosunu karısında söndürmeye gelmiş gayet normal bence de. benimde yükselince kocama koşuyorum sonuçta, :)
Evet beraber p*rno izleyenler varken bu çok masum bana göre.Benim bir arkadaşım eşiyle survivor izlerken tartıştığını o yüzden artık izlememe kararı aldıklarını söylemişti😂😂o bende Nirvanaydı buna şaşırmadım o yüzden hahah
 
Shameless dizisinde 7.sezondayım ben. Evet, açık sahneler var. Evet, libidoyu yükseltiyor. Kimlerin açık sahnesi var söyleyeyim, bir Rus kadın, bir zenci kadın, bunların üst kısımlarının komple açık olduğunu düşünün. Başroldeki kızın da açık sahneleri var. Ama diğer ikisi ondan daha çekici. Sonuçta eşiniz onları izliyor, ama sizinle birlikte oluyor. Ben de o tarz dizileri izlemeyi çok seviyorum. Ya şöyle düşünün Game of Thrones örneğin ne kadar kaliteli ve popüler bir yapımdı. Orada da çok fazla seks sahnesi vardı. Binlerce insan izliyordu. Bence asıl sorun olan; izleyip de libidosunun artmamasıdır.
sonunda dogru duzgun bjr cevap geldi 🤣
tamam arkadaslar ben cok takmisim anlasilan tesekkurler 🤣
bu arada annesi gibi davranma diyende cok oldu ay ben daha lohusayim yaramadmi bana bu analik nedir 🤣🤣
 
Got,viking izlememiştim.
Spartacus,game of thrones,365 gün biliyordum.Sex life var bir ara onu izlemiştim.Bir bayan bir dizi daha söylemiş ama ismini unuttum 2.sayfadaydı sanırım.

Tamam teşekkürler got efsane zaten herkes çok cinsellik var demiste ya ben çok izlediğim için bana onlar normal geliyor yada insanlar abartıyor vikingide izledim ama sonunu getiremedim bazı sorunlar oluştu bıraktım sonrada yeniden izleyemedim ama gotu izlemeni şiddetle tavsiye ederim finali kötü olsa da dizi gerçekten harika fantastik dizi seviyorsan kaçırma derim
 
sayemde shameless hayranlari artti koyun can derdinde siz ne derdindesiniz ayy 🤣 kk ya bayadir girmiyordum ne kadar değişmiş önceden herkes herkesin derdine kosardi ne bileyim anlamaya calisirdi simdi cogu insan elestirmek icin burda sadece resmen cok uzuldum🥲
 
sayemde shameless hayranlari artti koyun can derdinde siz ne derdindesiniz ayy 🤣 kk ya bayadir girmiyordum ne kadar değişmiş önceden herkes herkesin derdine kosardi ne bileyim anlamaya calisirdi simdi cogu insan elestirmek icin burda sadece resmen cok uzuldum🥲

İnsanlar bence Konuya çok hakim olamadı yani senin film izlemene bozuldugu için yazdı neyse güzel yorumlar da var fazlasiyla
 
Arkadaslar ben demiyorum ki diziyi izlemesin. bizde izledik got gibi erotik sahne iceren dizileri.
herkes ne kadar ustten konusmus sakin olsun ya bir sey rahatsiz etti sizde rahatlatin diye suraya yazdim pisman ettiniz vallahi.

mevzu izlemesi degil sufr erotik sahne izliycem diye o dizi izlemediginide biliyorum mal değilim . mevzu izleyip izleyip bana noldu anlamadim yaaa diyerek bana gelmesi aptal gibi hissettirdi diger bi mevzu benden bu kadar kacak gocek izlemesi yani ates olmayan yerden duman cikmaz mantigi yani esinizin sevdiginizin baska bi kadinin vuducunu izleyerek yukselmesi sizi bir gram bile dahi rahatsiz etmiyorsa bu benim darligimdan ziyade sizin genisliginizden olabilir mi acaba? yani tamam yukselip bana geliyor disari gitmjyor buda okey kotu bisey degil ama rahatsiz olmak sucmus gibi konusmussunuz hepiniz. ben rahatsiz oldum dizinin ne olduğu degil mevzu. sen ciplak kadinlardan bu kadar kolay etkilenip libidon yukseliyor ondan sonra benimle bu kadar ilgileniyorsun rahatsiz edici bu kadar.
Kadini begendiginden degil de sadece s.x kismina ozendiginden size geliyor olabilir mi? Yani doner reklami izleyip karninin acikmasi hissetmesi gibi?
 
Herkesin zevki farklıdır ama, ben de paylaşayım dizi önerileri: Netflix'te hepsi. Valeria, Ada ve Maestro, Toy Boy, Gökyüzünün Üzerinde 3 Metre, Kırık Kalpler İçin Astroloji Rehberi, Korkunç Günahlar, Elite, Vis a Vis, Workin' Moms, Emily in Paris, Virgin River
 
Amma abarttıniz bırakın izlesin niyeti kötü olsa direk porno izler.ne diye bütün filmi baştan sona izlesin ki.
 
Güzel dizi birlikte izleyin ikinizin de libidosu artsın 😀
 
arkadaslar esim 1 haftadir shameless diye bir dizi izliyordu. dizinin iceriginde bayaaa erotik sahneler varmis. neyse benim haberim yok bundan hep telfen biseylr izler kulakliktan dinler genelde. o sirada calisir cocugumuzla oynar sohbet ederiz felan. neyse bu diziye basladi 1 hafta gecti adama biseyler oldu libido tavan yapti doymuyor yani resmen. sonra bir gun konu konuyu acti dedi ki bu dizidedr cok sex sahnesi var birakacaktim ama xxx karakterini cok begenmeye basladjm dedi. benim icime kurt dustu actim baktim bir kac bolume. yari ciplak cokca sahne var. ben kurulmaya basladim zaten. ama oda diyor bana noldu bilmjyorum felan.
bugun aksam cocugu uyuttum baktim oturma odasinda oturutor tv acik ama dizi yok telden izliyor niye tvden izlmeiyosun dedim hep oyle yapar cunku. sen izle ostedigini ya felan yapti. yo ac izlerkm bende dedim israrla acmadi. israr ettim tvye baalim bi neler varmis felan yapti oyice kuruldum hala bana ya baslarini izlemedin sarmaz simdi deni felan diyor . actirdim diziyi neyse izliyoruz.1 bolumde 3. çıplak sahne cikti geciyor cikinca. senin libidonun neden costugu belli oldu dedim ne alaka dedi 2 sahneden biri sex dedim ben izlemiyoeum geciyorum dedi hic bisey demwdim cok sinirlerim bozuldu. çünkü oncesindede 5 6 defa ekrani ben gorecegim sira kapatti. normalde izlemeyen sadece dinleyen adam bunu her forsatta acip bir taraftanda izlemeye baslamisti ya benmi cok buyutuyorum cok sinirlerim bzoudlu yari ciplak kadinlari izleyip izleyip bana gelmesi sinirimi bozdu istiyosan normaldede iste aruzuluyorsa normaldede arzula yani. hep giydigim tayti giyiyorum bu taty sana cok yakisiyor felan diyor öf dusundukce sinirlerim bozukjyor.
Adamı sal. OZ izlese senin fikrine göre çıplak adamlara bakıyor diyeceksin. Sen kizacagin için gizli izliyor işte.
 
Orda izledim zaten Cnbc-e ve e2 :KK50:
Modern zamanlar ..
Nip tuck cıkardı geceleri hot hot 🥵 adamlar kadınlar birsürü seksli sahneli dizi
Nip Tuck harikaydı ya onun gibi doktorlu sansasyonel bir dizi daha gelmedi
 
Ne dertler var Yarabbi dnnsnsndmd yav bişi olmaz canım sende eslik ediver shdjsnsns
 
Back
X