eşim,eşim ve eşim!!!

ben daha dün gece bunu dile getirdim açıkca dedim eve gelmeme sebebin bensem gideyim.kapıyı üstüme kilitledim gece boyunca yan odadan mesaj atıyo senden ayrılamam diye acaba nedeni para mı dersiniz??
Hangi mantıkla kilitlediniz kendinizi acaba, ayrıca konuşmak varken mesajlaşmak niye

eşimin genel karakteri benim herşeyimden haberi olması lazım aldığım maaşın miktarına kadar..ama ben ona para hesabı yapamam,ne kadar kazandın diyemem,ona karışmam,telefonunu elime almamam,evden dışarı çıkamam bi de benim kötü tarafım acıma duygum babası yok dedim destek olan yok dedim maddi konuda parayı verdim adamın g.... kalktı haliyle

Aaa buda benimki gibi g.tu kalkmış
Merak etme iner yakında indirirsen tabi.

açıkca söylemek gerekirse aciz bi insan değilim.zaten eşimim doğru dürüst bi işi yok memur olan benim yani evin erkeği olan benim bi bakıma:)daha dün akşam konuştum ama yine 12de eve geliyo bana dediği tek şey benimde senin gibi para kazanmam gerek sizce bi erkek sırf eşinden daha fazla kazanmak için bu denli uğraşır mı yoksa fena halde atıyo mu???

fena halde atıyor

eşimin genel karakteri benim herşeyimden haberi olması lazım aldığım maaşın miktarına kadar..ama ben ona para hesabı yapamam,ne kadar kazandın diyemem,ona karışmam,telefonunu elime almamam,evden dışarı çıkamam bi de benim kötü tarafım acıma duygum babası yok dedim destek olan yok dedim maddi konuda parayı verdim adamın g.... kalktı haliyle
Bence denginiz olmayan biriyle evlenmiş bir de üstüne çocuk yapmışsınız.Hem maddi açıdan denk değilsiniz hem yaşam biçimi açısından hem de sorumluluklar açısından.Yaptığınız hataları yazmışsınız zaten biz ne desek boş.Karışamam telefonuna bakamam gibi bi durum olamaz.O zaman evli olmanızın bi anlamı olmuyor ki.Madem öyle kendinize de karıştırtmayın bari.Sizi baya baya enayi yerine koyuyor eşiniz.
Ben olsam gider dükkanına bakar uzaktan falan izlerdim gerçekten çalışıp çalışmadığından emin olurdum.Eğer yalan söylüyorsa-ki bence yalan söylüyor- fotoğraflarını çeker ispatlardım yüzüne çarpardım yalanını ve ayrılırdım.Benimle aynı evde bulunmak istemeyen adamla neden hayatımı geçireyim ki?

Bu adama çocuk doğurmakta ne bileyim.... Bence her türlü siz boşanıcaksınız o adam değişmez. Çocuğuna kendi gelirin ve imkanlarınla tek başına bakıcaksın buda belli.İleriye dönük beklentilere (değişmesi gibi) girme derim ben.

açıkca söylemek gerekirse aciz bi insan değilim.zaten eşimim doğru dürüst bi işi yok memur olan benim yani evin erkeği olan benim bi bakıma:)daha dün akşam konuştum ama yine 12de eve geliyo bana dediği tek şey benimde senin gibi para kazanmam gerek sizce bi erkek sırf eşinden daha fazla kazanmak için bu denli uğraşır mı yoksa fena halde atıyo mu???
madem öyle kusura bakma niye cocuk yaptın?

Bebek doğunca sinirli bir değnek değmeyecek ona maalesef. Eğer sabretmenin tek sebebi buysa sabretme üzüntüyle hamilelik geçirmen gereksiz. Ama be olursa olsun boşanmicam diyorsan zaten söz yok

bazıları çaresiz olduğu için boşanamıyor, ya da eşine deli gibi aşık olduğundan senin ailen sana destek gel diyorlar
sanırım eşine olan aşkında kalmamış
ee niye böyle bir adama babalık gibi bir ödül vereceksin ki ?

Back
X