Biz oyle gorduk oyle yetistik..yanlis anlamiyorum,merak etmeyin.ama bakire olmasam vicdan azabi cekerdim galiba,cunku dedigim gibi oyle yetistik napalim..ters geliyo yinede 2014 bile olsak..acik konusim..hatasizim demiyorum..ama evlilikte yalandan korkarim tamam..ufak tefek beyaz yalanlar tabi oluyo..ama kesinlikle zarar verici ciddi yalanim hic olmadi..bana gore esim benim acigimi yakalayamigo boyle seyler uretiyo..kebdi ufak li irili yalan soyler..bende biraz mallik var..saflik var..inanirim hemen inanmasam bile inanmis numarasi yaparim..kavga cikmasin diye..oda kendi galan soglugo diye benide oyle saniyo..neymis benjm eski erkek arkafasim hakkinda herseyi anlatmamisim ,duymak istediklerini anlatmamisim oda bana gicik olup yalana baslamis bi kere..dahada duramiyomus..arkasi gelmis yalanlarinin..engel olamiyomus..haketdiyomusum..duymak istedigide nereni elledi,kac kere elledi..komple li manyak..kendide diyo ..haklisin abartiyorum ama ben boyleyim diyo..yani herseyin sorhmlusu benim..sen beni sevmiyorsun diyo..bi insan 4 gun banyo yapmassa kendine bakmassa tabiki uzaklasir karisi yaa...korkuyo baskasina bakcam diye ..ama kendinede ozen gostermiyo