Esim eski erkek arkadasimi basima kakti

anonim06

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2013
81
4
6
Almanya
Selam arkadaslar,gecen esimle.felaket.tartistik..bana 4sene sonra 1.si hafif olmak uzere 2.si sert olmak uzere eskisi erkek arkadasi basima kakti.Sok oldum.Bana resmen ikici elsin sen dedi,kendini bana yamadin garantiye aldin kendini dedi..ama ben bakireydim vallaha ..sadece kabullenememis galiba..ama 4sene sonra konuyu actin 2.el ne demek ya..sobra ozur diledi..ganlisti hataliyim dedi..sizce bunu devami bi kac yil sonrada olsa gelirmi??suanda annemlerin yanindahim..yine basima kakarmi?kestinemiyorum..bynuda beklemezdim..hadi beklesem 2. el demesini hayatta beklemezdim..

Eşin çok ayıp etmiş.. bir süre soğuk davran ki bir daha yapmaya cesaret edemesin. Sen kendinden eminsin bakireydim diyorsun hoş olmasaydın ne olacaktı sanki, silah zoruylamı evlendi sizinle. Cahilce ve çocukça sarfettiği sözler ama yüreği derinden yaralar. Dediğim gibi hemen affetme...

O kacinci el acaba, merak ettim.
Almasaydi o zaman seni, zorla koynuna girmedin ya. Kusura bakma ama cok ezik bir erkekmis.

Tabiki eminim kendimden..1 erkek arkadasim oldu,evlenmedende acik acik.soyledim ilerde bi sey fqlan olur ortaya cikar diye..bilsin dedim hata etmisim.kendi nin dogru durust sevgiliso olmamia..ben onun icin ilk gibi biseyim..ama korkuyorum..ya gerisi gelirsr..ben millete anlatmaya utaniyorum resmen..duyanda ne sanar ya..sinir aninda sohlese bile olmazki cankm..millete de diyemiyorum..sonra sorunlarimizi anlatinca millet ufak tefek.saniyor..ben bunu.kayinvalideme kayinpederime babama hayatta anlatamam..

2.el mi dedi? :53:
evliligi pazardan araba almak sanıyor her halde.
sen de deseydin, senin gibi külüstürün ruhsatı ne yazık ki bende, dogru konussun terbiyesiz.

not: ozur dilemis ama haddini bildirmezsen agzına geleni olur olmadık soyler yine.

Sen ona deki aklında şüphe varsa sor, ama madem güvenmeyip beni bu şekılde kırıyorsun , Elindekini kaybetmemeye dikkat et. sıkma canını, bu iniş cıkışının sebebını sor

Benim eşim böyle bir şey söylese bir saniye bile düşünmez evi terk ederdim ve hemen boşanma davası açardım.Söylediği sözün affı olmaz.Çok terbiyesiz biriymiş eşiniz kusura bakmayın.

Arkadaşlar ne kadar kolay yuva yıkıyorsunuz ya.. Tamam kabul ediyorum eşinin söylediği ağır bir laf ama yuva yıkmakta kolay değil. Eşini karşına al konuş canım. Sonuçta ona karşı dürüst olmuşsun. Bir daha böyle bir davranışı affetmeyeceğini söyle.

Baskasi olsa ayni tepkiyi bende verirdim..kufur ederdim ..hemen bosanirim derdim..ama buyuk konhsmamak gerekiyormus..tamam evi terkettim zaten..annemlerdeyim..dogru durust ozur bile dilemedi..yani diledide..oyle cook pismanlik.gormedim..bktsin veya bitmesin demicem,sen karar ver dedi..bende sasirdim..ohaa yani insan bi kopek gibi pisman olur..2de tokat yedim..offf affedersem bile eskisi gibi isinamicam..ya coluk cocguga karisyiktan sonra olursa boyle.seyler?bosanmak karari vermek hic zor degilmis..helal olsun basaranlara !!

Baskasi olsa ayni tepkiyi bende verirdim..kufur ederdim ..hemen bosanirim derdim..ama buyuk konhsmamak gerekiyormus..tamam evi terkettim zaten..annemlerdeyim..dogru durust ozur bile dilemedi..yani diledide..oyle cook pismanlik.gormedim..bktsin veya bitmesin demicem,sen karar ver dedi..bende sasirdim..ohaa yani insan bi kopek gibi pisman olur..2de tokat yedim..offf affedersem bile eskisi gibi isinamicam..ya coluk cocguga karisyiktan sonra olursa boyle.seyler?bosanmak karari vermek hic zor degilmis..helal olsun basaranlara !!

Rabbim dermanda verir canım unutma.. dua et Allah yardımcın olsun

Pazardan eşya mı aldığını sanmış bu adam? Kendi kaçıncı elmiş acaba. Valla bakireydim diye niye belirttin ki canım bize. Bakire olmasan nolucak. Adam seninle evleniyor bekaretinle değil. İnanamıyorum. Madem sevgilisi olmamış kızla evlenmek istiyodu sizinle evlenmeseydi. Ne kadar ayıp ya.

Yanlış anlamayın beni lütfen ama birbirinize bir bakıma uyumlu olduğunuzu düşünüyorum. Çünkü bakire olmasanız hak vericekmiş gibi bir izlenim bıraktınız bende. O nedenle biraz süründürün sadece. Boşanacak bir şey yok. Zaten bu zihniyette birini istemeseniz baştan bir şekilde hisseder devam etmezdiniz. Çünkü zihniyet kendini bir tek bu lafla değil daha bir çok şeyle göstermiştir ama ucu size dokunmadığından rahatsız olmamış olabilirsiniz.

Birazcık ayrı kalın. İyice pişman olsun. Özür dilesin. Bir daha demeyeceğine yeminler etsin.. Boşnamayın bence.

Pazardan eşya mı aldığını sanmış bu adam? Kendi kaçıncı elmiş acaba. Valla bakireydim diye niye belirttin ki canım bize. Bakire olmasan nolucak. Adam seninle evleniyor bekaretinle değil. İnanamıyorum. Madem sevgilisi olmamış kızla evlenmek istiyodu sizinle evlenmeseydi. Ne kadar ayıp ya.

Yanlış anlamayın beni lütfen ama birbirinize bir bakıma uyumlu olduğunuzu düşünüyorum. Çünkü bakire olmasanız hak vericekmiş gibi bir izlenim bıraktınız bende. O nedenle biraz süründürün sadece. Boşanacak bir şey yok. Zaten bu zihniyette birini istemeseniz baştan bir şekilde hisseder devam etmezdiniz. Çünkü zihniyet kendini bir tek bu lafla değil daha bir çok şeyle göstermiştir ama ucu size dokunmadığından rahatsız olmamış olabilirsiniz.

Birazcık ayrı kalın. İyice pişman olsun. Özür dilesin. Bir daha demeyeceğine yeminler etsin.. Boşnamayın bence.

Biz oyle gorduk oyle yetistik..yanlis anlamiyorum,merak etmeyin.ama bakire olmasam vicdan azabi cekerdim galiba,cunku dedigim gibi oyle yetistik napalim..ters geliyo yinede 2014 bile olsak..acik konusim..hatasizim demiyorum..ama evlilikte yalandan korkarim tamam..ufak tefek beyaz yalanlar tabi oluyo..ama kesinlikle zarar verici ciddi yalanim hic olmadi..bana gore esim benim acigimi yakalayamigo boyle seyler uretiyo..kebdi ufak li irili yalan soyler..bende biraz mallik var..saflik var..inanirim hemen inanmasam bile inanmis numarasi yaparim..kavga cikmasin diye..oda kendi galan soglugo diye benide oyle saniyo..neymis benjm eski erkek arkafasim hakkinda herseyi anlatmamisim ,duymak istediklerini anlatmamisim oda bana gicik olup yalana baslamis bi kere..dahada duramiyomus..arkasi gelmis yalanlarinin..engel olamiyomus..haketdiyomusum..duymak istedigide nereni elledi,kac kere elledi..komple li manyak..kendide diyo ..haklisin abartiyorum ama ben boyleyim diyo..yani herseyin sorhmlusu benim..sen beni sevmiyorsun diyo..bi insan 4 gun banyo yapmassa kendine bakmassa tabiki uzaklasir karisi yaa...korkuyo baskasina bakcam diye ..ama kendinede ozen gostermiyo

Biz oyle gorduk oyle yetistik..yanlis anlamiyorum,merak etmeyin.ama bakire olmasam vicdan azabi cekerdim galiba,cunku dedigim gibi oyle yetistik napalim..ters geliyo yinede 2014 bile olsak..acik konusim..hatasizim demiyorum..ama evlilikte yalandan korkarim tamam..ufak tefek beyaz yalanlar tabi oluyo..ama kesinlikle zarar verici ciddi yalanim hic olmadi..bana gore esim benim acigimi yakalayamigo boyle seyler uretiyo..kebdi ufak li irili yalan soyler..bende biraz mallik var..saflik var..inanirim hemen inanmasam bile inanmis numarasi yaparim..kavga cikmasin diye..oda kendi galan soglugo diye benide oyle saniyo..neymis benjm eski erkek arkafasim hakkinda herseyi anlatmamisim ,duymak istediklerini anlatmamisim oda bana gicik olup yalana baslamis bi kere..dahada duramiyomus..arkasi gelmis yalanlarinin..engel olamiyomus..haketdiyomusum..duymak istedigide nereni elledi,kac kere elledi..komple li manyak..kendide diyo ..haklisin abartiyorum ama ben boyleyim diyo..yani herseyin sorhmlusu benim..sen beni sevmiyorsun diyo..bi insan 4 gun banyo yapmassa kendine bakmassa tabiki uzaklasir karisi yaa...korkuyo baskasina bakcam diye ..ama kendinede ozen gostermiyo

O laflar bir gün biter gerçekten. Bilmiyorum bir şekilde inandırabilirsiniz kendinize. Yalan söyleyecek olsanız zaten kimse olmadı derdiniz en başta. Benim bu kuzenim var 23 yaşında sorsan çıktığı bütün erkeklere kimseyle çıkmadım diyo. Ama her ay sevgili değiştiriyo. Etraf böyle kızlarla dolu. Ya da bakire olmadığını küçükken düştüm, tecavüze uğradım şeklinde açıklayan onlarca yalancı kız varken size inanmaması çok saçma. Bilmiyrum bunları anlatın eşinize.

Siz eşinizin böyle şeylere önem verdiğini bile bile her şeyi göze alarak anlatmışsınız ki bilsin ona göre devam edin yolunuza diye. Onun bunu öğrendikten sizle evlenmemesini de göze almışsınız. Bunları güzelce anlatan bir mektup yazıp eşinize vermenizi öneriyorum ben. Onu hiç suçlamadan yazın. Onun da daha önce sevgilisi olmadığı için özgüven eksikliği var muhtemelen. Ne yaşadıysanız ona anlattığınıza emin olmalı. özgüven sorununu da yenmesini sağlayın.. Sizin onu sevmediğinizi aklınızın eski erkek arkadaşınızda kaldığına inandırmış kendini bence.

kusura bakmayın ama eşiniz hic normal degil, kafasında kurup kurup size saldırıyor.
ayrıca korkularını bastırmak icin sizi ezmek yerine korkacagı duruma dusmeyecek sekilde davransın.

Olay sadece söyledigi sözler yani 2. el vakasi degil, ki bu cok cirkin bi söylem, resmen asagliyici, gurur kirici... Üstüne yalanci diyosunuz ve yalan söyledigini inkar etmiyor...onuda gecelim bide isin icinde SIDDET var size iki tokat atmis... Bi pismanlik icten gelen özür yok... Belkide yikilmak üzere olan bi evliligi kurtarma cabasi hic yok, aksine karari size birakiyor yani umrumda degile getiriyor... Ooofff hicbi positif yön bulamadim... Allah yardimciniz olsunnnn... Hakkinizda ne hayirliysa o olsun...

İşin çok zor canım ya çok iyi düşün,belliki eşin bi şizofren,yani kafasında bir şeyler kurup kendi öyleymiş gibi inanıyor.hemen afetme derim ve bi süre kendi ile başbaşa kalsın ve sen sakın ondan tamamen emin olmadan sakın çocuk ypayım deme çünkü çocuktan sonra ayrılması dahada zor olur.Ama eşin çok ayıp etmiş kusura bakma ama ne cahil bir insanmış 2. el ne demek insan hiç karısına öyle dermi ya,birde anlattıklarında şunu anladım,eşinin yalanlar söylediğini ve senin yüzünden olduğunu söyledin ya bide son kararı sana bırakmış ve galiba eşin senden ayrılmayı kafasına koymuş da senden ilk adımı bekliyor gibi geldi bana Allah yardımcın olsun

Eşin cok ayip etmiş. Madem böyle düşünüyor ne diye evlendiki senle?? Peki kac yildit evlisiniz. Cok sinir oldum eşine gerdek gecesinde anlamamis mi bakire olduğunu. Hem birisiyle ciktin diye , ne ayip yakıştırma yapıyor.
Ve kendine bakmıyor, sen uzaklasiyorsan buda onun sorunu..

Back
X