- 20 Şubat 2010
- 33.247
- 6.497
- 773
- Konu Sahibi Nergiss_34
-
ben olsam 3 sene once bosanırdım...Merhaba 3 sene önce hamileligimin son 2 haftasında eşimle bize yakın bir şehire gittik ve orda bir mağazaya girdik ben kabinde hamile kıyafeti denedim ve çıktım eşim sapsarı kesilmiş ne oldu dedim eski eşim burda dedi ben çok kalabalık olduğu için yan profilden gördüm sadece açıkçası o zamn cokta umursamadim neyse bu olaydan yaklaşık 3 hafta sonra doğum yaptım ve eşim bir iyi bir kötüydü sanki büyülü gibi hadi dedim ilk kez bana oluyor o da babalık logusasinda diye düşündüm doğumun çok zor oldu sezeryane alındım ve oğlum kuveze alındı neyse sağlık durumu iyiydi biz hergun evden hastaneye gidiyorduk süt sagip goturuyorduk ve dogumumun 4. Günün de tartıştık sudan sebeplerden senin ailen böyle benim ailem böyle tartışması ben konuyu kapatalım sakın ol dedikçe o uzerime yürüdü kolumdan tuttu ve sana bir şey itiraf edeceğim hatta bunu kaç gündür sana nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum ben hala esmayi (eski eşi) unutamadim ona hala aşığım dedi ben öyle bir bağırıp aglamisim ki ve hatırladığım kendimi kazmaktan dikişlerimin patlarcasina sizladigi kendimi evden dışarı attım ve deli gibi ağlayıp yuruyordum aile eşim hemen bir bayan aile dostumuz vardı onu arayıp tartıştık ve evden ciktigimi söylüyor neyse o aile dostumuz bayan ablam yanıma geldi beni aldı evine götürdü ve konuştuk annemlere duyuramadim çünkü eşim daha önce evlenip boşandığı için bu evliligi istememislerdi doğumuma annem gelemedi babamla yurtdisindalardi ablam gelmişti o da oğlu durmadığı için 3.gun dönmek zorunda kalmıştı velhasıl ben oğlum kuvezde es dostun konuşmasıyla sineye çektim ve o psikolojiyi atlatamamistim omrumden ömür gitmişti tam duzeliyoruz diyordum ki 2 gün önce akşam sohbet ediyoruz ve konu konuyu açtı eşim birden ağzından kaçırdı ben esmanin Facebook adresine bakıyorum paylasimlari hep bunalım zaten hasta ruhluydu hiç değişmemiş ben ikinci bir şok o akşam hiç sesimi çıkarmadım çocuk uyuyordu korksun istemedim ertesi gün konuyu açtım ve tartıştık bana ne var bunda ben benden sonra nasıl konumda onu merak ettiğim için baktım dedi ve ben sürekli bakıyorsun degil mi dedim hayır esma yeni Facebook açmış daha önce yoktu dedi ben üçüncü bir şok
Ve ben eşime bağırdım kendi ne bile itiraf edemiyorsun sen unutamamissin onu seviyorsun dedim inkar ediyor 3 sene önce ki açıklaması kavga ettik ben seni kızdırmak için öyle söyledim dedi Facebook olayı da benden sonra nasıl ben çok değer verdim surunuyor mu onu merak ettim diyor
Ben bosanmak istiyorum 3 yaşında oglumuz var affedin demeyin 3 sene önce onu affetmem hiç kolay olmadı çok üzüldüm çok bunalıma girdim birdaha kaldiramam ki ömür boyu hep içimde şüphe ile nasıl sürer bu evlilik
Bu arada eşimin eski eşi biz eşimle evlenmeden 2 sene önce evlenmiş biz eşimle 5 yıllık evliyiz. Eşim 40 yaşında ben 27
direkt soyle.Benim de niyetim boşanmak sadece aileme nasıl anlatacagimi bilmiyorum
Çok merak ettim yanlış anlamayın karadenizlimisiniz?Kart horoz yaşına bakmadan gencecik kadını bulmuş ona bir evlat vermişsin daha ne istiyor. Ağzının ortasına kürekle vur defolsun gitsin esmanın yanına otursun aşağı.
o uzerime yürüdü kolumdan tuttu ve sana bir şey itiraf edeceğim hatta bunu kaç gündür sana nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum ben hala esmayi (eski eşi) unutamadim ona hala aşığım dedi
.
.
.
Ve ben eşime bağırdım kendi ne bile itiraf edemiyorsun sen unutamamissin onu seviyorsun dedim inkar ediyor 3 sene önce ki açıklaması kavga ettik ben seni kızdırmak için öyle söyledim dedi Facebook olayı da benden sonra nasıl ben çok değer verdim surunuyor mu onu merak ettim diyor
Aranızda 13 yaş var , ve evlenmiş ayrılmış . Keşke baştan ailenizi dinleseymişsiniz. Bundan sonra da bilmiyorum gerçekten eski eşini unuttuğunu ispatlaması lazım. Ayrıca da Ben bu kadar sene eski eşe aşkın kalacağını da sanmıyorum, aşklar bitiyor sonuçtaMerhaba 3 sene önce hamileligimin son 2 haftasında eşimle bize yakın bir şehire gittik ve orda bir mağazaya girdik ben kabinde hamile kıyafeti denedim ve çıktım eşim sapsarı kesilmiş ne oldu dedim eski eşim burda dedi ben çok kalabalık olduğu için yan profilden gördüm sadece açıkçası o zamn cokta umursamadim neyse bu olaydan yaklaşık 3 hafta sonra doğum yaptım ve eşim bir iyi bir kötüydü sanki büyülü gibi hadi dedim ilk kez bana oluyor o da babalık logusasinda diye düşündüm doğumun çok zor oldu sezeryane alındım ve oğlum kuveze alındı neyse sağlık durumu iyiydi biz hergun evden hastaneye gidiyorduk süt sagip goturuyorduk ve dogumumun 4. Günün de tartıştık sudan sebeplerden senin ailen böyle benim ailem böyle tartışması ben konuyu kapatalım sakın ol dedikçe o uzerime yürüdü kolumdan tuttu ve sana bir şey itiraf edeceğim hatta bunu kaç gündür sana nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum ben hala esmayi (eski eşi) unutamadim ona hala aşığım dedi ben öyle bir bağırıp aglamisim ki ve hatırladığım kendimi kazmaktan dikişlerimin patlarcasina sizladigi kendimi evden dışarı attım ve deli gibi ağlayıp yuruyordum aile eşim hemen bir bayan aile dostumuz vardı onu arayıp tartıştık ve evden ciktigimi söylüyor neyse o aile dostumuz bayan ablam yanıma geldi beni aldı evine götürdü ve konuştuk annemlere duyuramadim çünkü eşim daha önce evlenip boşandığı için bu evliligi istememislerdi doğumuma annem gelemedi babamla yurtdisindalardi ablam gelmişti o da oğlu durmadığı için 3.gun dönmek zorunda kalmıştı velhasıl ben oğlum kuvezde es dostun konuşmasıyla sineye çektim ve o psikolojiyi atlatamamistim omrumden ömür gitmişti tam duzeliyoruz diyordum ki 2 gün önce akşam sohbet ediyoruz ve konu konuyu açtı eşim birden ağzından kaçırdı ben esmanin Facebook adresine bakıyorum paylasimlari hep bunalım zaten hasta ruhluydu hiç değişmemiş ben ikinci bir şok o akşam hiç sesimi çıkarmadım çocuk uyuyordu korksun istemedim ertesi gün konuyu açtım ve tartıştık bana ne var bunda ben benden sonra nasıl konumda onu merak ettiğim için baktım dedi ve ben sürekli bakıyorsun degil mi dedim hayır esma yeni Facebook açmış daha önce yoktu dedi ben üçüncü bir şok
Ben bosanmak istiyorum 3 yaşında oglumuz var affedin demeyin 3 sene önce onu affetmem hiç kolay olmadı çok üzüldüm çok bunalıma girdim birdaha kaldiramam ki ömür boyu hep içimde şüphe ile nasıl sürer bu evlilik
Bu arada eşimin eski eşi biz eşimle evlenmeden 2 sene önce evlenmiş biz eşimle 5 yıllık evliyiz. Eşim 40 yaşında ben 27
Allah aşkına inandınız mı ? Yeni eşler illa ki önceki eşinden neden ayrıldın diye soruyor. Ve hepte aslı astarı olmayan sebepler söyleniyor. 2. eşlerde kendini ikna ediyor.. Evet mağdur olan erkeklerde var ama sayıları o kadar az ki...Eşinin psikolojik problemleri varmış bu doğru ispat etti yani tedavi olması için elinden geleni yapmış çok iyi bir psikolog ile tedavi başlamış ama sonuç alamamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?