Eşim eski esine aşık olduğunu söyledi

eşiniz çok kaba ve saf davranmış.
yaş 40 ama kafa çok çocuk kalmış.
sizi kaybetme korkusu yok belli ki.
bence biraz uzak kalmayı deneyin.
sonra boşanma olayını düşünün.
geçmiş konuları ısıtıp kendinizi sıkmayın.
ayrıca hamilelik sürecinizde olmuş o mevzu. demek ki adam o dönemde bir şeylerden bezmiş. ne oluyorsa hep bu hamilelik sürecinde oluyor zaten.
ayrıca eskiye ben de bakarım. eski sevgililerim neler yapmış merak ederim bazen. bunu onlara aşık olduğum için yapmam. sadece meraktan.
normal geliyor bana o yüzden. ama sizin eşiniz bunları düşüncesizce yapıyor.
sanki bilerek canınızı yakmak istiyor. belki bir şey yaptınız da kendince böyle karşılık veriyor, saçmalıyor.

ben olsam 3 sene once bosanırdım...

O gun bosanmaliydiniz logusaliktaherkes esiyle bi sekilde tartismistir benimde ikinci evliligim esimin ilk ama asla eski konular acilmaz bir kez babasi konusmaya kalkti esim kovdu evden bu konular hassastir sinirlenip konusulacak mevzular degildir

Eşiniz hasta ruhlu. Ya da bilerek yapıyor.
Ya evden gidin ya da gönderin. Tabii maddi durumunuz nasıl? Çalışıyor musunuz?

Su 3 sene once bosanirim diyenlere bayiliyorum

Kadin yebi dogum yapmis lohusa zaten kolay degil oyle o psikoloji ile basetmek. Biraz empati yapin. Ailesine bile soyleyememis zaten ailesi istememis.

Oglu buyumus simdi karar vermis bakti olmuyor. Hakkinizda hayirlisi Rabbim yardimciniz olsun kolay degil.

Kuzum 22 yaşında 35 yaşında biriyle evlenmişsin kacar seni kaybetme korkusu yaşayacağına sen yaşıyorsun değermi bunlara ne işin olur 40yaşıbda adamla

Yuuuuhhhhhhhh
Senin eşin Allah'tan belasını arıyor bence. Yahu herşeyi geçtim adam 40 yaşına gelmişsin yanında 27 yaşında çıtır bir eşin var kıymetini bilsene.
Sana boşan yada boşanma diyemem ama bu artık affedilir bir tarafı kalmamış.

tamam madem bakıyo bunu sana neden söyluyo
sen cok mu rahat birisin bu neyin güveni
nasıl bir saygısızlık
boşan demıyorum cocugun kucuk ama zor böylesi de

Ah ah aileleri dinleyeceksiniz işte. Bir şey biliyorlar da konuşuyorlar. Hakkınızda hayırlısı.

Eşiniz kendine bile itiraf edemememiş değil ki. Aksine size bile itiraf etmiş. Nasıl oldu da, bu itiraf üzerine konu kapandı. Çok zor kabullenmesi farkındayım ama yapılacak başka bir şey yok sanırım. Kendinize daha fazla eziyet etmeyin derim.

Ne affetmesi canım yaa, boşanmak için en ufak bir zaman kaybetme sakın. Kendi itiraf etmiş ama tut ki gerçekten sinirden söylemiş bile olsa yaptıkları da söylediklerini destekliyor. Sen onun için bir yara bandı olmaya devam etme bence kurtul o yalancıdan

35 yaşında boşanmış adamdan 22 yaşındaki genç kızla evlenmesinden dolayı ne hayır beklenir ki zaten? Seni saf bulmuş evlenmiş galiba dümbelek.

Aranızda 13 yaş var , ve evlenmiş ayrılmış . Keşke baştan ailenizi dinleseymişsiniz. Bundan sonra da bilmiyorum gerçekten eski eşini unuttuğunu ispatlaması lazım. Ayrıca da Ben bu kadar sene eski eşe aşkın kalacağını da sanmıyorum, aşklar bitiyor sonuçta

Eşinin psikolojik problemleri varmış bu doğru ispat etti yani tedavi olması için elinden geleni yapmış çok iyi bir psikolog ile tedavi başlamış ama sonuç alamamis
Allah aşkına inandınız mı ? Yeni eşler illa ki önceki eşinden neden ayrıldın diye soruyor. Ve hepte aslı astarı olmayan sebepler söyleniyor. 2. eşlerde kendini ikna ediyor.. Evet mağdur olan erkeklerde var ama sayıları o kadar az ki...
Hiçbiri benim yediğim haltlardan ötürü boşadı beni demez... Yok psikolojisi bozuktu, yok dengesizdi vs...
Benim gibi 40 yaşında prim günü ve hizmet süresi dolmuş, emekli olmak için sadece yaş bekleyen biri için eski eşim yeni eşine çok tembeldi demiş....O da inanmış. Okul bittiğinden beri aralıksız çalışıyorum... Ahlaksız, problemli olan eşiniz bence ve o kadının psikolojisini bozanın o olmadığı ne malum ?

boşuna demiyoruz küçücük yaşınızda dünyada adam kalmamış gibi evlenmiş boşanmış yaşça büyük adamların kucağına atlıyorsunuz ailenizi ,sizi besleyip büyütmüş bugünlere getirmiş insanlara arkanızı dönüp gitmeniz işte böyle sonuçlar doğuruyor..bunun genellemesini mis gibi de yapabiliyoruz 1000 böyle çiftten anca bir tane mutlu mesut çıkıyor..en basit problem yaşayan adam tüm hevesini ilk hatundan aldığı için ikinciye bir şey yaşatmıyor hiç bir heyecan olmuyor hissetmiyor hissettirmiyor iliklerinizi kurutup sizi yavaş yavaş çürütüyor..KAMU SPOTU olsun hala kaçmak için konu açan yaş farkı için konu açan kızlarımıza ders olsun.

Sana o itirafı yaptığında nasıl affedip yüzüne bakabildin inanamıyorum
Sana tabiki kimse affet demez bir an önce kurtul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…