Eşim eski esine aşık olduğunu söyledi

Millet ne kadar kolay bosan diyor ya sen zaten yapacagini biliyorsundur esinin yalan soyleyip soylemedigini biliyorsundur.Kesin bosancam diyorsan aileni bahane etme ha eger bosanmayacaksanda konuyu acma sakin.Bu arada bi erkekte demiyor ki karimi aldattim cok ilgisizdim beni bosadi.Hep ayni yalanlar psikolojisi bozuktu ya da ailesi cok karisti.Psikolojisini kim bozdu acaba.Erkekler oyle bi anlatiyor ki gorende timarhaneye yatirilmis kadin sanar.Eski esimde benim icin cok yalan uydurcak eminim ben evlencegi kiza aciyorum mesala.Bana demisti ki biz asla birbirimizi unutmayacagiz evli olsamda beni cagirsan kosa kosa gelirim sen benimicimde yara kalcaksin vs. Ama saf bi kiz bulup ben onu hic sevemedim delinin tekiydi vs diyecek eminim.Burdan kizlara sesleniyorum hemen her seye inanmayin

aranızdaki yaş farkı çok fazla geldi her şeyden önce..
"anne baba ben boşanıyorum" deyip gerekçelerinizi açıklarsınız daha fazla uzatmayın bence bir ömür geçirmeyin başkasına aşık adamla

Kolundan tutup ,"ben esma ya hala asigim,onu unutamadim " dediği an bosayacaktin o kart horozu ...geç kalmış sayılmazsın, hala vaktin var ..27 yaş nerde 40 yaş nerde ?

Ben bosanirdim.ama bosanmak istemiyorsanizda bosanacak gibi yapin ki gercekten kaybettigini sandiginda sizi gercek duygularini anlar. Elde olmayan guzel geliyordur o ask saniyordur. Siz ve cocuk gittiginde eski esi de zaten gelmeyecek Allahim ne yaptim ben der demezse de zaten bosanmis kurtulmus olursunuz...

Daha yenide doğum yapmışsınız ama boşanın kalbinde başkası olanın yanında bile durmayın. Bide yanlış anlamayın ama yaş farkınızda çokmuş hata etmişsiniz. Allah yardımcınız olsun

3 sene önce bana itiraf etti diyorsunuz 3 sene geçmiş üzerinde hiç sorun etmeden, bu konuda tek konu açmadan devam etmişsiniz ki eşinizde tekrar etmemi bu söylediğini, sonra face baktım hasta ruhluydu zaten öyle paylaşımlar yapıyor demiş. Burada on sevdiğini gösteren bir kelime yok. Size onu sevdiğini itiraf eden adam o niyetle baktığını da söylerdi ve şimdi inkar ediyormuş belki o anki tartışmayla söyledi o zamanlar ama sonuçta siz bu itirafa rağmen 3 sene hiçbirşey olmamış gibi devam etmişsiniz şimdi yine konu açılınca mı sorun oldu yani. Madem boşanamayacaksın susup oturacaksın o zaman. O da hep eşiyle ilgili konuşacak.

Siz şaka mısınız ya ...
Eşin eski eşime aşığım dediği anda sizin o 40 yaşında olan kocanızı terk etmeniz gerekiyordu....
Aileniz arkanızda değil mi?
Ayy aklımı kaçırıcam...

Ah be hem o kadar yaş farkı var hem evlenip boşanmış siz niye bu adama gençliğinizi veriyorsunuz ki alsın semayı başına çalsın.
Bir daha Ki sefere anne babanızın Lafını dinleyin

O zaman affettin suan bu sebepten bosanamazsin diyenleri anlamiyorum. Yurutmeyi denemissiniz olmamis. Bosanin diyorum ben de. Ailenize anlasamiyoruz demeniz yeterli degil mi? Ya da ne olduysa anlatin hakli olmalari yaninizda yer almayacaklari anlamina gelmiyor..

40 yasinda herif cocuk gibi...
Bu adamla ayni evde yasama boşan gitsin, o midesiz de gider eski karisini yine alir oturur emin ol...

Boşanmak ne kadar kolay geliyor herkese şaşırdım doğrusu . Keşke öyle tek kelime ile yazmak kadar kolay olsaydı ben de boşan derdim. Ama bu foruma takıldığımdan beri bakıyorum da hepsi aynı gerçekten erkeklerin neredeyse .

Neyse konuya gelirsek .
Bu adamın eski eşinden çocuğu var mı?Yada bir akrabalık bağı filan ?
Çünkü bu durumda maalesef kadın olsun erkek olsun öyle ayrıldık bitti diyemiyor.
İster istemez hayatının bir köşesinde eski eş oluyor.

ikinci olarak eşiniz ile bu konu dışında ayrılmanıza sebep olacak başka bir sorununuz var mı? Hani bu olmasa da sevmiyorum , istemiyorum dedirtecek cinsten bir sorun? Eğer yok derseniz bence ayrılma kararınızı bir kez daha düşünün.

Hepimiz bazen karşımızdakini kızdırmak için aslında içimizde olmayan kelimeler sarf ederiz. Ben 3 yıl evvel eşinizin size söylediğinin bu tarzda olduğunu düşündüm . Yoksa daha sık söyler ve size karşı davranışları isteksiz soğuk olurdu.
Erkekler maalesef yeni eşlerini sevseler de eski eşlerini takip etmeyi nedense bırakmıyorlar.

Mesela benim eski eşim geçenlerde kızımı almaya geldiğinde benim arabamın hangisi olduğunu sormuş , hatta kızıma benim hakkımda yeni eşinin yanında evlenip evlenmeyeceğimi sormuş . Ona neki işte hemde karısının yanında. Ben biliyorum iki dünya bir araya gelse ne o beni ne ben onu istemeyiz artık ama işte bir yaşanmışlık var ya ...Merak ettiriyor işte.

Size tavsiyem imkanınız var ise aile terapistine gidin. Yok ise eşinizi karşınıza alın açık açık rahatsızlığınızı dile getirin. beni sevmiyorsan ayrılalım diyin.

Bu adam nasıl bir kafada biliyormusunuZ..Sizden ayrılınca da sizi unutamicak.facebooktan Instagram dan ulaşabileceği heryerden sizi merak Edip bakicak.3. karisinada en mutlu gününde ben ikinci eşime haksızlık ettim çokta iyi biriydi unutamadım diyecek.asla elindekinin kıymetini bilmeyen hayatı kendine ve eşine çekilmez kılan biri işte.

Olay 3 sene önce yaşanmış,yanlış mıyım ?
3 sene beklemişsiniz beklemişsiniz,şimdi tepki vermek istiyorsunuz...

Geç değil. Terk et. Peşinden gelir de pişman olursa e ala , yoksa da kurtulmuş olursun

Yeni Facebook açmış demekki hep sosyal medya hesaplarından aratıyorsun merak ediyor bırak üzülme kendini düşün yaşında genç

cok gencsın kendı kaybettı kendı basını yesinn esmayla bırlıkte amann bosan gıtsın canım..

Affedilecek bir tarafı yok, adam eski eşini sürekli takipte, gencecik yaşınızda önünüzdeki upuzun yılları bu adamın dengesizlikleriyle uğraşarak harcamayın, kendinizi de hiç yıpratmayın, inşallah sizi hakeden kendi de yüreği de güzel bir insan çıksın karşınıza, herşey gönlünüzce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…