- 27 Nisan 2012
- 15.820
- 19.051
- 498
- Konu Sahibi Nergiss_34
-
Aile lafı dinlenmeli gerçekten
Kart horoz yaşına bakmadan gencecik kadını bulmuş ona bir evlat vermişsin daha ne istiyor. Ağzının ortasına kürekle vur defolsun gitsin esmanın yanına otursun aşağı.
Merhaba 3 sene önce hamileligimin son 2 haftasında eşimle bize yakın bir şehire gittik ve orda bir mağazaya girdik ben kabinde hamile kıyafeti denedim ve çıktım eşim sapsarı kesilmiş ne oldu dedim eski eşim burda dedi ben çok kalabalık olduğu için yan profilden gördüm sadece açıkçası o zamn cokta umursamadim neyse bu olaydan yaklaşık 3 hafta sonra doğum yaptım ve eşim bir iyi bir kötüydü sanki büyülü gibi hadi dedim ilk kez bana oluyor o da babalık logusasinda diye düşündüm doğumun çok zor oldu sezeryane alındım ve oğlum kuveze alındı neyse sağlık durumu iyiydi biz hergun evden hastaneye gidiyorduk süt sagip goturuyorduk ve dogumumun 4. Günün de tartıştık sudan sebeplerden senin ailen böyle benim ailem böyle tartışması ben konuyu kapatalım sakın ol dedikçe o uzerime yürüdü kolumdan tuttu ve sana bir şey itiraf edeceğim hatta bunu kaç gündür sana nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum ben hala esmayi (eski eşi) unutamadim ona hala aşığım dedi ben öyle bir bağırıp aglamisim ki ve hatırladığım kendimi kazmaktan dikişlerimin patlarcasina sizladigi kendimi evden dışarı attım ve deli gibi ağlayıp yuruyordum aile eşim hemen bir bayan aile dostumuz vardı onu arayıp tartıştık ve evden ciktigimi söylüyor neyse o aile dostumuz bayan ablam yanıma geldi beni aldı evine götürdü ve konuştuk annemlere duyuramadim çünkü eşim daha önce evlenip boşandığı için bu evliligi istememislerdi doğumuma annem gelemedi babamla yurtdisindalardi ablam gelmişti o da oğlu durmadığı için 3.gun dönmek zorunda kalmıştı velhasıl ben oğlum kuvezde es dostun konuşmasıyla sineye çektim ve o psikolojiyi atlatamamistim omrumden ömür gitmişti tam duzeliyoruz diyordum ki 2 gün önce akşam sohbet ediyoruz ve konu konuyu açtı eşim birden ağzından kaçırdı ben esmanin Facebook adresine bakıyorum paylasimlari hep bunalım zaten hasta ruhluydu hiç değişmemiş ben ikinci bir şok o akşam hiç sesimi çıkarmadım çocuk uyuyordu korksun istemedim ertesi gün konuyu açtım ve tartıştık bana ne var bunda ben benden sonra nasıl konumda onu merak ettiğim için baktım dedi ve ben sürekli bakıyorsun degil mi dedim hayır esma yeni Facebook açmış daha önce yoktu dedi ben üçüncü bir şok
Ve ben eşime bağırdım kendi ne bile itiraf edemiyorsun sen unutamamissin onu seviyorsun dedim inkar ediyor 3 sene önce ki açıklaması kavga ettik ben seni kızdırmak için öyle söyledim dedi Facebook olayı da benden sonra nasıl ben çok değer verdim surunuyor mu onu merak ettim diyor
Ben bosanmak istiyorum 3 yaşında oglumuz var affedin demeyin 3 sene önce onu affetmem hiç kolay olmadı çok üzüldüm çok bunalıma girdim birdaha kaldiramam ki ömür boyu hep içimde şüphe ile nasıl sürer bu evlilik
Bu arada eşimin eski eşi biz eşimle evlenmeden 2 sene önce evlenmiş biz eşimle 5 yıllık evliyiz. Eşim 40 yaşında ben 27
inanın zaten adam ikinci evliliği de bozulmasın derdinde,derdi siz değilsiniz yani boşanın huzura erin.Simdide uyandım kahvaltı hazırlamış masada çiçek falan 5 senedir evliyiz ve ilk defa bana kahvaltı hazırlamış...
Ama maalesef inanın hiç Mutlu olmadım olmayacagimda sevgim gerçekten bitti
Benim de niyetim boşanmak sadece aileme nasıl anlatacagimi bilmiyorum
3 sene önce bu olay olduğunda bosanmaliydiniz. Affedip gelip 3 sene gectikten sonra bunun lafini etmeniz sacma. Bir de facebooktan bakmasi tamam hos değil ama insanoglu merakli varlik iste. Tamamen meraktan da olabilir dedigi gibi.
O söylediği cümle bosanma sebebi evet ama aradan 3 sene geçmiş yeni mi karar veriyorsunuz boşanmaya?
Affetme zaten ilkinde affetmen hata olmus. Gencecik kadınsın onurlu gururlu bir anne ol.Merhaba 3 sene önce hamileligimin son 2 haftasında eşimle bize yakın bir şehire gittik ve orda bir mağazaya girdik ben kabinde hamile kıyafeti denedim ve çıktım eşim sapsarı kesilmiş ne oldu dedim eski eşim burda dedi ben çok kalabalık olduğu için yan profilden gördüm sadece açıkçası o zamn cokta umursamadim neyse bu olaydan yaklaşık 3 hafta sonra doğum yaptım ve eşim bir iyi bir kötüydü sanki büyülü gibi hadi dedim ilk kez bana oluyor o da babalık logusasinda diye düşündüm doğumun çok zor oldu sezeryane alındım ve oğlum kuveze alındı neyse sağlık durumu iyiydi biz hergun evden hastaneye gidiyorduk süt sagip goturuyorduk ve dogumumun 4. Günün de tartıştık sudan sebeplerden senin ailen böyle benim ailem böyle tartışması ben konuyu kapatalım sakın ol dedikçe o uzerime yürüdü kolumdan tuttu ve sana bir şey itiraf edeceğim hatta bunu kaç gündür sana nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum ben hala esmayi (eski eşi) unutamadim ona hala aşığım dedi ben öyle bir bağırıp aglamisim ki ve hatırladığım kendimi kazmaktan dikişlerimin patlarcasina sizladigi kendimi evden dışarı attım ve deli gibi ağlayıp yuruyordum aile eşim hemen bir bayan aile dostumuz vardı onu arayıp tartıştık ve evden ciktigimi söylüyor neyse o aile dostumuz bayan ablam yanıma geldi beni aldı evine götürdü ve konuştuk annemlere duyuramadim çünkü eşim daha önce evlenip boşandığı için bu evliligi istememislerdi doğumuma annem gelemedi babamla yurtdisindalardi ablam gelmişti o da oğlu durmadığı için 3.gun dönmek zorunda kalmıştı velhasıl ben oğlum kuvezde es dostun konuşmasıyla sineye çektim ve o psikolojiyi atlatamamistim omrumden ömür gitmişti tam duzeliyoruz diyordum ki 2 gün önce akşam sohbet ediyoruz ve konu konuyu açtı eşim birden ağzından kaçırdı ben esmanin Facebook adresine bakıyorum paylasimlari hep bunalım zaten hasta ruhluydu hiç değişmemiş ben ikinci bir şok o akşam hiç sesimi çıkarmadım çocuk uyuyordu korksun istemedim ertesi gün konuyu açtım ve tartıştık bana ne var bunda ben benden sonra nasıl konumda onu merak ettiğim için baktım dedi ve ben sürekli bakıyorsun degil mi dedim hayır esma yeni Facebook açmış daha önce yoktu dedi ben üçüncü bir şok
Ve ben eşime bağırdım kendi ne bile itiraf edemiyorsun sen unutamamissin onu seviyorsun dedim inkar ediyor 3 sene önce ki açıklaması kavga ettik ben seni kızdırmak için öyle söyledim dedi Facebook olayı da benden sonra nasıl ben çok değer verdim surunuyor mu onu merak ettim diyor
Ben bosanmak istiyorum 3 yaşında oglumuz var affedin demeyin 3 sene önce onu affetmem hiç kolay olmadı çok üzüldüm çok bunalıma girdim birdaha kaldiramam ki ömür boyu hep içimde şüphe ile nasıl sürer bu evlilik
Bu arada eşimin eski eşi biz eşimle evlenmeden 2 sene önce evlenmiş biz eşimle 5 yıllık evliyiz. Eşim 40 yaşında ben 27
Seni kandirmak icin hepsi offfg sakin inanma ya boyle terbiyesizlik olur muSimdide uyandım kahvaltı hazırlamış masada çiçek falan 5 senedir evliyiz ve ilk defa bana kahvaltı hazırlamış...
Ama maalesef inanın hiç Mutlu olmadım olmayacagimda sevgim gerçekten bitti
Cok pardon ozur dilerim bi daha yorum yaparken size sormadan yapmamNasıl bir yorumdur arkadaş ya! Pes!
Cok pardon ozur dilerim bi daha yorum yaparken size sormadan yapmam
Herkes sizle aynı seyi düşünmek zorunda mı acaba?
Tepkinizi verdiniz bitti, benim de düşüncelerim değişmedi. Iyi forumlar size.Bir kadın olarak zor bir süreçten geçen kadına bu şekilde yaklaşırsanız tepki veririm. Kadın kadına bunu yapmamalı!
Belli ki zor bir dönem geçiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?