Eşim eski esine aşık olduğunu söyledi

çalışıyor musunuz
herşeyi geçtim ama herşeyi 4 günlük bebeği kuvezde olan lohusa bir kadına bu sözleri sarfettiyse.....
konuşmayayım banlanacağım şimdi
eşiniz çok dengesiz bir insan

Arkadaşlar ben 3 sene önce affetmek istemedim ama çocuğum kuvezdeydi araya arkadaşlar girdi özür diledi sinir aniyla söyledim dedi tamam inanmadim 3 senedir yasadigimi b8r bir ben bir Allah biliyor doğum yapali 4 gün olmuş hemde sezeryan o anki halimi düşünün sezeryanli halimle oglumun yanina hergun gidiyordum dogum yapan anneler eminim beni anlar o an inanmadım ama sineye çektim 3 sene hep içim icimi kemirdi tam düzeldi bende unuttum derken adam ağzından kaçırdı eski eşini facebook dan baktığını

burda affedin diyen çıkmaz. boşanın rahatlayın. başkasına aşık bir adamın koynuna göz göre göre girilmez.

Simdide uyandım kahvaltı hazırlamış masada çiçek falan 5 senedir evliyiz ve ilk defa bana kahvaltı hazırlamış...
Ama maalesef inanın hiç Mutlu olmadım olmayacagimda sevgim gerçekten bitti

Hayatta herkes hata yapar. Yanlış tercihler yapar. O zaman bu adamın gercek yüzünü kişiliğini görmemiş olabilirsiniz. Bunlar cok normal aileniz sizi uyarmış olabilir. Ama onlar yine sizin aileniz. Karşılarına geçip bu durumu anlatın. Onların uyarılarini ozman görmediğinizi fakat suan da anladığınızi. Aci bir sekilde tecrübe ettiğinizi ifade edin. Ailem olarak yanimda olum de. Onlarda size kucak açacaktır. Eşinize gelince yanlış bir seçim yapmışsınız ve farkındasınız. Kararli olun bi süreçde cocuk var ayrılmayın diyenlere cok kulak asmayın derim. Aklını bozmus bi adam çocuğunuza iyi bir baba olacak degildir. Hamile halinizle sevincinizi bile yasatmamiş bu dönemde düşman bunu yapmaz. Arkanıza bile bakmadan boşanın ama tabiki oncesinde aileniz ile konuşun anlatın. Onlara ihtiyacınız oldugunu ifade edin ve onları gecmiste bu tercih sebebi ile üzdüğünüz icin ayri sekilde ifade edin. Onlarda farkina varsin derim. Bebeğiniz ile guzel günler gecirin insallah şansınız bahtınız açık olsun

Simdide uyandım kahvaltı hazırlamış masada çiçek falan 5 senedir evliyiz ve ilk defa bana kahvaltı hazırlamış...
inanın zaten adam ikinci evliliği de bozulmasın derdinde,derdi siz değilsiniz yani boşanın huzura erin.

Benim de niyetim boşanmak sadece aileme nasıl anlatacagimi bilmiyorum

Bende bu bu hafta boşanma kararı aldım. Aileme söylemek zor geldi çünkü evlenmek için onları ikna etmem çok zor oldu. Sonra duşündüm bu ne be dedim! Şu hayata birkere gelicem 3 ay zorluk çekicem diye ömür boyu bunu çekemem. Anneme söyledim her şeyide anlattım içim rahatladı valla. Korkma söyle ailene biraz konuşurlar biz demiştik derler ama sonra kapanır gider.. Boşa gitsin bugün eskisine bakan yarın yenilerede bakar! Sen daha çok gençsin o kendi düşünsün.
Aile olabilmek için kocayı idare et mantığını üretenleri Allaha havale ediyorum. Hep bu zihniyetler yüzünden erkekler tepelerde!
Ya bir kadın evde mutsuzsa o erkek evde mutlu olsa ne olur. Amaan idare edeyim yuvam kurtulsun çocuum mutlu olsun. Sen ne olacaksın peki? Düşünen yok!

Nasıl bir yorumdur arkadaş ya! Pes!

Bende bosandim ve tekrar evlendim hic eski sahsin profiline falan bakma geregi duymadim ne halde oldugu umrumda degil esimle cok mutluyum sukur. Esiniz bakiyorsa sizi sevdigini dusunmuyorum akli hala orada zaten itiraf etmis bencede bosanmalisiniz bu sekilde yurutemezsiniz.

Affetme zaten ilkinde affetmen hata olmus. Gencecik kadınsın onurlu gururlu bir anne ol.

Seni kandirmak icin hepsi offfg sakin inanma ya boyle terbiyesizlik olur mu

Cok pardon ozur dilerim bi daha yorum yaparken size sormadan yapmam

Herkes sizle aynı seyi düşünmek zorunda mı acaba?

Bir kadın olarak zor bir süreçten geçen kadına bu şekilde yaklaşırsanız tepki veririm. Kadın kadına bunu yapmamalı!
Belli ki zor bir dönem geçiriyor.

bosan demeyecegim karsina al konus. sakin bir sekilde icimdeki.supheyi bitir benim yada bosanalim de. siz bence bu olaylardan sonra sogumussunuz. seviyorsan eger eski esindeyse aklin ayrilalim bu en dogrusu de bunu duyunca ne tepki verecek buna bakmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…