Eşim eski esine aşık olduğunu söyledi

Eski eşiyle akrabalik yok çocukları da yok
Benim takıldığım nokta yazimdada yazdım dogumumdan 2 hafta önce eski eşiyle mağazada karşılaştık ki büyük tesadüf biz izmirdeyiz kadın istanbul da antalya da karşılaştık eşim onu görünce sapsarı kesilmişti soğuk soğuk terliyordu ne oldu dediğimde esma yi gördüm burda dedi cok umursamadim zaten hamileyim onunda yanında eşi vardı dogumumdan 4. Gün bana unutamadığını hala aşık olduğunu söyledi tam 3 yıl sonra da 2 gün önce de facebook una baktığını iddia etti ve ben hep bakıp takip ettin degil mi dedim bana hayır esma facebook kullanmiyordu yeni açmış deyince bende bitti anlıyor musunuz
Demekki hep bakmış
Mesela bosanmalardan sorunlu kadınlardan konu açılsın hep esmayi örnek veriyordu konusunu açıyordu ki ben kızıyordum bence hala deli gibi seviyor ama itiraf edemiyor
Buda benim kaderim çoook pişmanım çoook

Yazınız için cook teşekkür ederim esimle ortak arkadaslarimiz aracılığıyla tanıştık o eski esini doğumuma 15 gün kala gördü karşılaştık dedim ya o zamana kadar çok iyiydik adı bile resmen geçmiyordu o günden sonra kabus oldu
Cocugumuzla hakkını yiyemem iyi çok iyi ilgileniyor ki benim ayrılmak istediğim de çocuğu öne sürdü onu düşün falan diye

Biz tanistigimizda eşiyle bosanali 6 sene olmuştu

O 3 sene sizin yazdığınız gibi olmadı nasıl geçti bir ben bir Allah biliyor çok tartıştık ben çok boşanma raddesine geldim şu yaşımda saçlarım aklarla dolu içim e atmaktan hasta oldum geçen sene apantistim patladı ölümden döndüm yani anlayacağıniz hiç kolay olmadı

Ayyy canim yaaa.bu ikinci eslerin kaderi ne böyle.Ben de ikinci esim.Buna benzer bir sey benim basima da geldi gecenlerde eski esinden laf acti biz site biribirimizi seviyorduk falan dedi.Bana da cok deger veriyormus sadece.Günlerce agladim kendime gelemedim gitmeyi istedim olmadi.acim hala icimde.bir kizimiz var.sineme attim cekiyorum .kendimi spora verdim.Bana o cok eskidendi.Ben sana baska sey anlatmak istemistim senle mutluyum ben desede kalbim cok kirik.Kalbim asla affetmiyor.keske evlenmeseydim diyorum.
Eger bosanmaya gücün varsa bosan.benim simdilik o gücüm yok.Ama sonumuzuda görmüyorum.Bazen öfkeyle doluyorum.Bosanipta baskasiyla mutlu olacak benim bunca senedir cektiklerim yanima kar kalacak diyorum.bu Kadar uzun süre kalmamaliydim ama oldu bir kere.Bosanmak cok zor..ama evli kalmakta..

Aranizdaki yaş farki fazla.. Adam bosanmis sen bekar.. Aslinda yaş, bosanmis(sebebi onemli)olmasi vs sorun degil ama evlilikte problemler cikinca, bunlar da göze batiyor iste..
Belki eski esini merak edip bi iki bakmış olabilir, ne ediyo ne durumda diyerek.. Ama lohusa iken sana oyle bi azap yaşatmış olmasi cok cok kotu.. Aşığım demek ne demek, yeni cocugu olmus kendinin.. Ustelik o kadin da evli..
Affedemem diyorsan tek bi secenek kaliyor geriye..

Bir adam boşanmış ise iyice araştırılmalı gerekirse eski eş ile iletişime geçip objektif olmak adına fikir alınmalı
Kim ben kötüyüm de boşadı karım/kocam beni der

merakindan bakmistir o.

Esiniz neden ayrilmis bir de 2.es olmanin zorlugunu yasadiniz mi hic

Memur bir arkadasim vardi ailesini dinlemeden esinin esinden ayrildigini saklayarak evlenmisti ailesi esinin ikinci evliligi oldugunu bilmiyordu ailesinden uzak yasadigi icin sakladi hep sonuctada cok uzuldu ikinci es diye hep ezildi hic bisey istedigi gibi olmuyordu eski esine yapilanlar ona yapilmiyormustu suan cok pisman ve ayrilik asamasinda 2.es olarak cok dislandigina sahit olduk hep o yuzden aile sozu dinlenmeli kesinlikle..

Canim dengesizmis o. Bence aslinda ozellikle yalan, palavra yapmiyor bu tipler, kendisi de kime ne hissettigini bilmiyor, o anlik duygulariyla agzina geleni sayiyor. Boyle oluyor dengesiz insanlar.
Yasi gectigi icin cnm kimi kandirabilirsem kafasinda.Dengesizin onde gideni kizlara yag cekiyordur arkalarindan or.spu diyor karakter yoksunu

Lütfen konu sahibini üzmeyelim. Elbette dost aci söyler ama birine güvendiği icin o suçlu değil, adam dengesizse kız mı suçlu, o bizden destek, fikir istemiş. Bilmiyomuyuz sanki çakal erkekleri nasıl ağızları laf yapıyo da genç kızları etkileyebiliyolar. Bence beyefendi eski eşi sevmekten ziyade birden görünce oyuncağı elinden alınan çocuga dönmüş. Kimse sevmedigi bir adamın bırakın koynuna girmek, yüzüne bakmak istemez. Ama gene söylüyorum kimse lutfen ailem ne der karşı çıkmıştı deyip içten içe kendini hasta etmesin. Ailenizin en kötü sözü bile bu adamın can acıtmasından fazla incitemez. Boşan-boşanma demek benim haďdim degil. Kimse sınanmadığı bir acı üstüne konuşmamalı. Sadece bu adam muhtemel karısı ve çocuğundan mahrum kalınca "benim gül gibi karım, evladım yuvam varmış" deyip avanak gibi bakın bu benim gencecik karım diye gosterir durur etrafa nasıl bir kişilik bozukluğuysa kızın da dengesini bozacak.

Nasil yani gencmissiniz yazik degilmi böyle insanlara gencliginizi vermeniz bari degse bence siz her onunla yaptığınız seylerde surekli eski esi aklınıza gelir bence kedinizi daha cok yipratmayin bosanin gitsin oda ne hali vars görsün

V

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…