- 18 Nisan 2017
- 14
- 4
- 1
- 37
- Konu Sahibi Nergiss_34
-
Boşanmak ne kadar kolay geliyor herkese şaşırdım doğrusu . Keşke öyle tek kelime ile yazmak kadar kolay olsaydı ben de boşan derdim. Ama bu foruma takıldığımdan beri bakıyorum da hepsi aynı gerçekten erkeklerin neredeyse .
Neyse konuya gelirsek .
Bu adamın eski eşinden çocuğu var mı?Yada bir akrabalık bağı filan ?
Çünkü bu durumda maalesef kadın olsun erkek olsun öyle ayrıldık bitti diyemiyor.
İster istemez hayatının bir köşesinde eski eş oluyor.
ikinci olarak eşiniz ile bu konu dışında ayrılmanıza sebep olacak başka bir sorununuz var mı? Hani bu olmasa da sevmiyorum , istemiyorum dedirtecek cinsten bir sorun? Eğer yok derseniz bence ayrılma kararınızı bir kez daha düşünün.
Hepimiz bazen karşımızdakini kızdırmak için aslında içimizde olmayan kelimeler sarf ederiz. Ben 3 yıl evvel eşinizin size söylediğinin bu tarzda olduğunu düşündüm . Yoksa daha sık söyler ve size karşı davranışları isteksiz soğuk olurdu.
Erkekler maalesef yeni eşlerini sevseler de eski eşlerini takip etmeyi nedense bırakmıyorlar.
Mesela benim eski eşim geçenlerde kızımı almaya geldiğinde benim arabamın hangisi olduğunu sormuş , hatta kızıma benim hakkımda yeni eşinin yanında evlenip evlenmeyeceğimi sormuş . Ona neki işte hemde karısının yanında. Ben biliyorum iki dünya bir araya gelse ne o beni ne ben onu istemeyiz artık ama işte bir yaşanmışlık var ya ...Merak ettiriyor işte.
Size tavsiyem imkanınız var ise aile terapistine gidin. Yok ise eşinizi karşınıza alın açık açık rahatsızlığınızı dile getirin. beni sevmiyorsan ayrılalım diyin.
Siz neden boşandiniz?Boşanınca daha mutlu olunmuyor her zaman. Az da olsa sevgi varsa tekrar deneyin. Keşke bana da arkadaşlarım boşan boşan demeselerdi. Her gece yalnız uyuyup yalnız uyanmak kolay değil.
Eşiniz galiba sizi kaybedince veya kaybetme korkusu yaşayınca aklı başına gelecek. Elindekinin kıymetini bilmeyen kaybedince değerini idrak eden biri anlaşılan. Size ve çocuğunuza da biraz sosyal medyadan baksın da yaşına yakışır şekilde davranır belki.
Siz ona değil o size anlayış göstermek zorunda. Doğum sevincinizi kursağınızda bırakmış...siz değil de o lohusa olmuş sanki. Küvezde cocugu varken beyfendi nelerin derdine düşmüş. Esasen çocuguyla ne denli ilgili merak ettim. Biraz uzaklaşsanız ama güçlü durmaya çalısarak başınız daima dik, burada ailenizin sözleri veya kimin ne dedigi degil sizin genc yasinizda değersiz hissettiriliyor olmanız mühim. İnanın ailenize soylediginizde.onlardan duyacağınız sözler eşinizin sözlerinden fazla acıtmayacak. Bunu boşanın diye soylemiyorum. Bunu söylemek bize düşmez. Sadece eşinizin sağlam bir hayat dersine ihtiyacı var, elindekiler için ne çok seviyormuşum meger karım ve çocugumu istiyorum dedirtmek gerek.
Bu arada siz nasıl tanıştınız, belli ki "olgun" adam gibi etkilemiş sizi. Boşanmasından ne kadar sonra başladı birlikteliginiz. O esnada "kötülemek" amaçlı da olsa eski esinden söz eder miydi ? Kabul edin yutun bu sözleri veya boşanın demem. Haddim değil. Acaba esiniz siz gençsiniz diye komlpekse mi giriyo, Kimse aşk kırıntısıyla doymaz aman biri lütfetsin de beni sevsin diye beklemez kimse, buna ihtiyacınız yok...bilakis o sizi kaybetme korkusu yaşamamıs...Siz değerli, sevilmeye layık bir kadinsiniz...onun tavri kiymetinizi kucultmez.
Biz tanistigimizda eşiyle bosanali 6 sene olmuştuYazınız için cook teşekkür ederim esimle ortak arkadaslarimiz aracılığıyla tanıştık o eski esini doğumuma 15 gün kala gördü karşılaştık dedim ya o zamana kadar çok iyiydik adı bile resmen geçmiyordu o günden sonra kabus oldu
Cocugumuzla hakkını yiyemem iyi çok iyi ilgileniyor ki benim ayrılmak istediğim de çocuğu öne sürdü onu düşün falan diye
3 sene önce bana itiraf etti diyorsunuz 3 sene geçmiş üzerinde hiç sorun etmeden, bu konuda tek konu açmadan devam etmişsiniz ki eşinizde tekrar etmemi bu söylediğini, sonra face baktım
hasta ruhluydu zaten öyle paylaşımlar yapıyor demiş. Burada on sevdiğini gösteren bir kelime yok. Size onu sevdiğini itiraf eden adam o niyetle baktığını da söylerdi ve şimdi inkar ediyormuş belki o anki tartışmayla söyledi o zamanlar ama sonuçta siz bu itirafa rağmen 3 sene hiçbirşey olmamış gibi devam etmişsiniz şimdi yine konu açılınca mı sorun oldu yani. Madem boşanamayacaksın susup oturacaksın o zaman. O da hep eşiyle ilgili konuşacak.
O 3 sene sizin yazdığınız gibi olmadı nasıl geçti bir ben bir Allah biliyor çok tartıştık ben çok boşanma raddesine geldim şu yaşımda saçlarım aklarla dolu içim e atmaktan hasta oldum geçen sene apantistim patladı ölümden döndüm yani anlayacağıniz hiç kolay olmadı
merakindan bakmistir o.Dediğinizi yaptım inkar ediyor kesinlikle sevmiyorum diyor sevsem niye onu seveyim diyor yani ısrarla inkar ediyor ilkinde beni kızdırmak için söylemiş ki bana inandırıcı gelmiyor 2 gün önce de facebook una baktığını iddia etti daha doğrusu ağzından kaçırdı ama toplayamadi
Esiniz neden ayrilmis bir de 2.es olmanin zorlugunu yasadiniz mi hicMerhaba 3 sene önce hamileligimin son 2 haftasında eşimle bize yakın bir şehire gittik ve orda bir mağazaya girdik ben kabinde hamile kıyafeti denedim ve çıktım eşim sapsarı kesilmiş ne oldu dedim eski eşim burda dedi ben çok kalabalık olduğu için yan profilden gördüm sadece açıkçası o zamn cokta umursamadim neyse bu olaydan yaklaşık 3 hafta sonra doğum yaptım ve eşim bir iyi bir kötüydü sanki büyülü gibi hadi dedim ilk kez bana oluyor o da babalık logusasinda diye düşündüm doğumun çok zor oldu sezeryane alındım ve oğlum kuveze alındı neyse sağlık durumu iyiydi biz hergun evden hastaneye gidiyorduk süt sagip goturuyorduk ve dogumumun 4. Günün de tartıştık sudan sebeplerden senin ailen böyle benim ailem böyle tartışması ben konuyu kapatalım sakın ol dedikçe o uzerime yürüdü kolumdan tuttu ve sana bir şey itiraf edeceğim hatta bunu kaç gündür sana nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum ben hala esmayi (eski eşi) unutamadim ona hala aşığım dedi ben öyle bir bağırıp aglamisim ki ve hatırladığım kendimi kazmaktan dikişlerimin patlarcasina sizladigi kendimi evden dışarı attım ve deli gibi ağlayıp yuruyordum aile eşim hemen bir bayan aile dostumuz vardı onu arayıp tartıştık ve evden ciktigimi söylüyor neyse o aile dostumuz bayan ablam yanıma geldi beni aldı evine götürdü ve konuştuk annemlere duyuramadim çünkü eşim daha önce evlenip boşandığı için bu evliligi istememislerdi doğumuma annem gelemedi babamla yurtdisindalardi ablam gelmişti o da oğlu durmadığı için 3.gun dönmek zorunda kalmıştı velhasıl ben oğlum kuvezde es dostun konuşmasıyla sineye çektim ve o psikolojiyi atlatamamistim omrumden ömür gitmişti tam duzeliyoruz diyordum ki 2 gün önce akşam sohbet ediyoruz ve konu konuyu açtı eşim birden ağzından kaçırdı ben esmanin Facebook adresine bakıyorum paylasimlari hep bunalım zaten hasta ruhluydu hiç değişmemiş ben ikinci bir şok o akşam hiç sesimi çıkarmadım çocuk uyuyordu korksun istemedim ertesi gün konuyu açtım ve tartıştık bana ne var bunda ben benden sonra nasıl konumda onu merak ettiğim için baktım dedi ve ben sürekli bakıyorsun degil mi dedim hayır esma yeni Facebook açmış daha önce yoktu dedi ben üçüncü bir şok
Ve ben eşime bağırdım kendi ne bile itiraf edemiyorsun sen unutamamissin onu seviyorsun dedim inkar ediyor 3 sene önce ki açıklaması kavga ettik ben seni kızdırmak için öyle söyledim dedi Facebook olayı da benden sonra nasıl ben çok değer verdim surunuyor mu onu merak ettim diyor
Ben bosanmak istiyorum 3 yaşında oglumuz var affedin demeyin 3 sene önce onu affetmem hiç kolay olmadı çok üzüldüm çok bunalıma girdim birdaha kaldiramam ki ömür boyu hep içimde şüphe ile nasıl sürer bu evlilik
Bu arada eşimin eski eşi biz eşimle evlenmeden 2 sene önce evlenmiş biz eşimle 5 yıllık evliyiz. Eşim 40 yaşında ben 27
Yasi gectigi icin cnm kimi kandirabilirsem kafasinda.Dengesizin onde gideni kizlara yag cekiyordur arkalarindan or.spu diyor karakter yoksunuCanim dengesizmis o. Bence aslinda ozellikle yalan, palavra yapmiyor bu tipler, kendisi de kime ne hissettigini bilmiyor, o anlik duygulariyla agzina geleni sayiyor. Boyle oluyor dengesiz insanlar.
VMerhaba 3 sene önce hamileligimin son 2 haftasında eşimle bize yakın bir şehire gittik ve orda bir mağazaya girdik ben kabinde hamile kıyafeti denedim ve çıktım eşim sapsarı kesilmiş ne oldu dedim eski eşim burda dedi ben çok kalabalık olduğu için yan profilden gördüm sadece açıkçası o zamn cokta umursamadim neyse bu olaydan yaklaşık 3 hafta sonra doğum yaptım ve eşim bir iyi bir kötüydü sanki büyülü gibi hadi dedim ilk kez bana oluyor o da babalık logusasinda diye düşündüm doğumun çok zor oldu sezeryane alındım ve oğlum kuveze alındı neyse sağlık durumu iyiydi biz hergun evden hastaneye gidiyorduk süt sagip goturuyorduk ve dogumumun 4. Günün de tartıştık sudan sebeplerden senin ailen böyle benim ailem böyle tartışması ben konuyu kapatalım sakın ol dedikçe o uzerime yürüdü kolumdan tuttu ve sana bir şey itiraf edeceğim hatta bunu kaç gündür sana nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum ben hala esmayi (eski eşi) unutamadim ona hala aşığım dedi ben öyle bir bağırıp aglamisim ki ve hatırladığım kendimi kazmaktan dikişlerimin patlarcasina sizladigi kendimi evden dışarı attım ve deli gibi ağlayıp yuruyordum aile eşim hemen bir bayan aile dostumuz vardı onu arayıp tartıştık ve evden ciktigimi söylüyor neyse o aile dostumuz bayan ablam yanıma geldi beni aldı evine götürdü ve konuştuk annemlere duyuramadim çünkü eşim daha önce evlenip boşandığı için bu evliligi istememislerdi doğumuma annem gelemedi babamla yurtdisindalardi ablam gelmişti o da oğlu durmadığı için 3.gun dönmek zorunda kalmıştı velhasıl ben oğlum kuvezde es dostun konuşmasıyla sineye çektim ve o psikolojiyi atlatamamistim omrumden ömür gitmişti tam duzeliyoruz diyordum ki 2 gün önce akşam sohbet ediyoruz ve konu konuyu açtı eşim birden ağzından kaçırdı ben esmanin Facebook adresine bakıyorum paylasimlari hep bunalım zaten hasta ruhluydu hiç değişmemiş ben ikinci bir şok o akşam hiç sesimi çıkarmadım çocuk uyuyordu korksun istemedim ertesi gün konuyu açtım ve tartıştık bana ne var bunda ben benden sonra nasıl konumda onu merak ettiğim için baktım dedi ve ben sürekli bakıyorsun degil mi dedim hayır esma yeni Facebook açmış daha önce yoktu dedi ben üçüncü bir şok
Ve ben eşime bağırdım kendi ne bile itiraf edemiyorsun sen unutamamissin onu seviyorsun dedim inkar ediyor 3 sene önce ki açıklaması kavga ettik ben seni kızdırmak için öyle söyledim dedi Facebook olayı da benden sonra nasıl ben çok değer verdim surunuyor mu onu merak ettim diyor
Ben bosanmak istiyorum 3 yaşında oglumuz var affedin demeyin 3 sene önce onu affetmem hiç kolay olmadı çok üzüldüm çok bunalıma girdim birdaha kaldiramam ki ömür boyu hep içimde şüphe ile nasıl sürer bu evlilik
Bu arada eşimin eski eşi biz eşimle evlenmeden 2 sene önce evlenmiş biz eşimle 5 yıllık evliyiz. Eşim 40 yaşında ben 27
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?