- Konu Sahibi Nergiss_34
-
Bu sefer de eski karısına der, ben nergiss' e (konu sahibi) aşığım diye, adam ne istediğini bilmiyor belli ki...40 yasinda herif cocuk gibi...
Bu adamla ayni evde yasama boşan gitsin, o midesiz de gider eski karisini yine alir oturur emin ol...
Estağfurullah Gaziantep 'liyimÇok merak ettim yanlış anlamayın karadenizlimisiniz?
Boşanınca daha mutlu olunmuyor her zaman. Az da olsa sevgi varsa tekrar deneyin. Keşke bana da arkadaşlarım boşan boşan demeselerdi. Her gece yalnız uyuyup yalnız uyanmak kolay değil.
Bana boşan diyenler daha kötü evliliklerini devam ettiriyorlar. Gaza gelmişliğin dayanılmaz hafifliğini yaşamıyorum maalesef. Ahkam kesmek kolay geliyor insanlara.Yorumunuzu okuyunca içim burkuldu
Bana boşan diyenler daha kötü evliliklerini devam ettiriyorlar. Gaza gelmişliğin dayanılmaz hafifliğini yaşamıyorum maalesef. Ahkam kesmek kolay geliyor insanlara.
Eski esim de cagirsan kosa kosa gelirim bir ihtiyacin oldugunda demisti. Bosanma dilekcesinde ise ruh hastasi kiskanclik hastasi oldugumu iddia etmisti..Bunlar hep ayni sanirim..Millet ne kadar kolay bosan diyor ya sen zaten yapacagini biliyorsundur esinin yalan soyleyip soylemedigini biliyorsundur.Kesin bosancam diyorsan aileni bahane etme ha eger bosanmayacaksanda konuyu acma sakin.Bu arada bi erkekte demiyor ki karimi aldattim cok ilgisizdim beni bosadi.Hep ayni yalanlar psikolojisi bozuktu ya da ailesi cok karisti.Psikolojisini kim bozdu acaba.Erkekler oyle bi anlatiyor ki gorende timarhaneye yatirilmis kadin sanar.Eski esimde benim icin cok yalan uydurcak eminim ben evlencegi kiza aciyorum mesala.Bana demisti ki biz asla birbirimizi unutmayacagiz evli olsamda beni cagirsan kosa kosa gelirim sen benimicimde yara kalcaksin vs. Ama saf bi kiz bulup ben onu hic sevemedim delinin tekiydi vs diyecek eminim.Burdan kizlara sesleniyorum hemen her seye inanmayin
Benimki yardima degil direk esiyle ayrilip bana gelecekmisEski esim de cagirsan kosa kosa gelirim bir ihtiyacin oldugunda demisti. Bosanma dilekcesinde ise ruh hastasi kiskanclik hastasi oldugumu iddia etmisti..Bunlar hep ayni sanirim..
Canim dengesizmis o. Bence aslinda ozellikle yalan, palavra yapmiyor bu tipler, kendisi de kime ne hissettigini bilmiyor, o anlik duygulariyla agzina geleni sayiyor. Boyle oluyor dengesiz insanlar.Benimki yardima degil direk esiyle ayrilip bana gelecekmisBi kere kekledigi kizlardan biri beni bulmustu iste bana attigi iftiralari anlatti agzim acik kaldi hemen aradim bunu bana nasil iftira atarsin diye.O kiz or.spu ona mi inandin ben seni hala olesiye seviyorum diye palavra atiyor.Kiza da demis ki sana asik oldum hayatimda ilk defa asik oldum Ondan sonra emin oldum kesin beni herkese kotuleyi iftira atyor benden uzak Allaha yakin.Bence cogu ayni yoksa iyi bi esimiz olsaydi birakmazdik.
bosan demeyecegim karsina al konus. sakin bir sekilde icimdeki.supheyi bitir benim yada bosanalim de. siz bence bu olaylardan sonra sogumussunuz. seviyorsan eger eski esindeyse aklin ayrilalim bu en dogrusu de bunu duyunca ne tepki verecek buna bakmak lazim
Dediğinizi yaptım inkar ediyor kesinlikle sevmiyorum diyor sevsem niye onu seveyim diyor yani ısrarla inkar ediyor ilkinde beni kızdırmak için söylemiş ki bana inandırıcı gelmiyor 2 gün önce de facebook una baktığını iddia etti daha doğrusu ağzından kaçırdı ama toplayamadibosan demeyecegim karsina al konus. sakin bir sekilde icimdeki.supheyi bitir benim yada bosanalim de. siz bence bu olaylardan sonra sogumussunuz. seviyorsan eger eski esindeyse aklin ayrilalim bu en dogrusu de bunu duyunca ne tepki verecek buna bakmak lazim
Yok onu yapmam direk bosanacagim bu defa yapacağım bu defa bitti aslında 3 sene once bitmeliydi çok pişmanım dönüp baktığımda çok cahil toymusum diyorumBen bosanirdim.ama bosanmak istemiyorsanizda bosanacak gibi yapin ki gercekten kaybettigini sandiginda sizi gercek duygularini anlar. Elde olmayan guzel geliyordur o ask saniyordur. Siz ve cocuk gittiginde eski esi de zaten gelmeyecek Allahim ne yaptim ben der demezse de zaten bosanmis kurtulmus olursunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?