Eşim eski esine aşık olduğunu söyledi

Ben şuan yaptığından daha çok yeni Doğum yapmış eşine böyle şeyler söyleyecek kadar gözü dönmüş olmasına şaşırdım.madem unutamadın neden başkasının günahına girersin be adam yazıklar olsun

Çok kötü bi psikoloji iyi bile dayanmissin derhal baş tekmeyi gitsin eski karisina

Boşanınca daha mutlu olunmuyor her zaman. Az da olsa sevgi varsa tekrar deneyin. Keşke bana da arkadaşlarım boşan boşan demeselerdi. Her gece yalnız uyuyup yalnız uyanmak kolay değil.

Eşiniz galiba sizi kaybedince veya kaybetme korkusu yaşayınca aklı başına gelecek. Elindekinin kıymetini bilmeyen kaybedince değerini idrak eden biri anlaşılan. Size ve çocuğunuza da biraz sosyal medyadan baksın da yaşına yakışır şekilde davranır belki.

Siz ona değil o size anlayış göstermek zorunda. Doğum sevincinizi kursağınızda bırakmış...siz değil de o lohusa olmuş sanki. Küvezde cocugu varken beyfendi nelerin derdine düşmüş. Esasen çocuguyla ne denli ilgili merak ettim. Biraz uzaklaşsanız ama güçlü durmaya çalısarak başınız daima dik, burada ailenizin sözleri veya kimin ne dedigi degil sizin genc yasinizda değersiz hissettiriliyor olmanız mühim. İnanın ailenize soylediginizde.onlardan duyacağınız sözler eşinizin sözlerinden fazla acıtmayacak. Bunu boşanın diye soylemiyorum. Bunu söylemek bize düşmez. Sadece eşinizin sağlam bir hayat dersine ihtiyacı var, elindekiler için ne çok seviyormuşum meger karım ve çocugumu istiyorum dedirtmek gerek.

Bu arada siz nasıl tanıştınız, belli ki "olgun" adam gibi etkilemiş sizi. Boşanmasından ne kadar sonra başladı birlikteliginiz. O esnada "kötülemek" amaçlı da olsa eski esinden söz eder miydi ? Kabul edin yutun bu sözleri veya boşanın demem. Haddim değil. Acaba esiniz siz gençsiniz diye komlpekse mi giriyo, Kimse aşk kırıntısıyla doymaz aman biri lütfetsin de beni sevsin diye beklemez kimse, buna ihtiyacınız yok...bilakis o sizi kaybetme korkusu yaşamamıs...Siz değerli, sevilmeye layık bir kadinsiniz...onun tavri kiymetinizi kucultmez.

Biri de çocukları bahane etmese sasarım. Daha 3 yıl önce boşanmış olman lazımmış

diyelim ki affettin yoluna baktın midene sor bakalım kaldırabilecek mi

Ah canım madem o kadar çok seviyormuş ne diye boşanıpta seni de yaktı bu adam ya hadi o zaman logusalık piskolojisi yeni doğum yapmış olman ayrılamamışsın ama bence böyle bi adamla ömür geçmez sürekli kendini yer durursun zaten oda açıkça itiraf etmiş hala eski eşini sevdiğini bence ailenle konuş ve biran önce ayrıl gir bi işe çalış kendi ayaklarının üstünde dur çocuguna da gül gibi bakarsın emin ol

Bana boşan diyenler daha kötü evliliklerini devam ettiriyorlar. Gaza gelmişliğin dayanılmaz hafifliğini yaşamıyorum maalesef. Ahkam kesmek kolay geliyor insanlara.

Evet öyle tabi bu söylediğiniz davul sesi uzaktan hoş geliyo insan başına gelmeden anlamaz benim annemle babamda boşandı ben ortaokula giderken ki annem babamı sevmemesine rağmen annem bile baya buyuuuuk bi bunalıma girmisti zor geçti o dönemleri yani hiç kolay değil

Eski esim de cagirsan kosa kosa gelirim bir ihtiyacin oldugunda demisti. Bosanma dilekcesinde ise ruh hastasi kiskanclik hastasi oldugumu iddia etmisti..Bunlar hep ayni sanirim..

Eski esim de cagirsan kosa kosa gelirim bir ihtiyacin oldugunda demisti. Bosanma dilekcesinde ise ruh hastasi kiskanclik hastasi oldugumu iddia etmisti..Bunlar hep ayni sanirim..
Benimki yardima degil direk esiyle ayrilip bana gelecekmisBi kere kekledigi kizlardan biri beni bulmustu iste bana attigi iftiralari anlatti agzim acik kaldi hemen aradim bunu bana nasil iftira atarsin diye.O kiz or.spu ona mi inandin ben seni hala olesiye seviyorum diye palavra atiyor.Kiza da demis ki sana asik oldum hayatimda ilk defa asik oldumOndan sonra emin oldum kesin beni herkese kotuleyi iftira atyor benden uzak Allaha yakin.Bence cogu ayni yoksa iyi bi esimiz olsaydi birakmazdik.

Canim dengesizmis o. Bence aslinda ozellikle yalan, palavra yapmiyor bu tipler, kendisi de kime ne hissettigini bilmiyor, o anlik duygulariyla agzina geleni sayiyor. Boyle oluyor dengesiz insanlar.

Dediğinizi yaptım inkar ediyor kesinlikle sevmiyorum diyor sevsem niye onu seveyim diyor yani ısrarla inkar ediyor ilkinde beni kızdırmak için söylemiş ki bana inandırıcı gelmiyor 2 gün önce de facebook una baktığını iddia etti daha doğrusu ağzından kaçırdı ama toplayamadi

Yok onu yapmam direk bosanacagim bu defa yapacağım bu defa bitti aslında 3 sene once bitmeliydi çok pişmanım dönüp baktığımda çok cahil toymusum diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…