- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Albümlerde çocuğunun da resşmleri var yani evlilik Albümü değil çocuğun okul mezuniyeti vs gibi AlbümlerNe münasebet ile albümleri saklıyor? Atın?
Evet ... Haksız mıyımDürüst cevap ver
Bizbizeyiz şurda
Eski eşi kıskanıyor musun
Kıskançlıktan mı tartışıyorsunuz konu açılınca
Özlüyor olabilir miOnu özlemiyor da gerçekten siz sıkıyor olabilir misiniz
Albüm vs olağan bence ki çocuk da var
Yıllar önce boşanmış gitmiş ama siz ay neden aradı ne dedi vs deyip Ada'mı darlıyorsanız saklaması normal
Ben biraz sabit fikirli biriyim galibaSanki bu konuyu daha önce de okumuştum...
Geçmişe mazi derler. Bırak bunlao eşelemeyi. Onu seviyor olsa onla evlenirdi senle degil. Sen bugününe, huzuruna, mutluluguna bak canım...
Albümlerde çocuğunun da resşmleri var yani evlilik Albümü değil çocuğun okul mezuniyeti vs gibi Albümler
Kuruntu mu yaniEee o Zaman garip olan ne Ada'm çocuğunun resimlerini saklıyor milyonlarca aile gibi
Valla bende eşimin eski sevgilisini çok kıskanmıştım ne yalan söylimEvet ... Haksız mıyım
Sorudaki 4 maddeyi okudunuz mu ? Onlar eşliğinde haksız mıyımValla bende eşimin eski sevgilisini çok kıskanmıştım ne yalan söylim
Haksızız aslında geçmiş bitmiş hikaye de işte insan şey yapamıyor konu açılınca
OkudumSorudaki 4 maddeyi okudunuz mu ? Onlar eşliğinde haksız mıyım
Sanki bu konuyu daha önce de okumuştum...
Geçmişe mazi derler. Bırak bunlao eşelemeyi. Onu seviyor olsa onla evlenirdi senle degil. Sen bugününe, huzuruna, mutluluguna bak canım...
Benim ilk evliliğim oldupu için anlayamıyorum galibaOkudum
Gene de haksızsın
Burda daha öncede ilk eşin adıyla seslenmesi konusu açılmıştı
Çoğunluğu normal bulmuştu ikinci evliliği yapanların
Yani kuruntu mu yapıyorum .konuyu okurken aynı şey gecti aklımdan, ben bunu okumuştum diye
konu sahibi ; hem haklısınız hem haksız .
Albüm olması normal çünkü çocuk var, fotolarda sadece kadınla eşiniz varsa ancak o zaman haklısınız onları da guzel bi dille aralarından ayıklayabilirsiniz beraber. Sakın atmayın. Telefonda illa ki görüşecekler çünkü çocuk var, siz her defasında sıkıntı çıkardıgınızda malesef yalan söylemeye itiyorsunuz.
Kuruntu mu yani
Sevdiğim için evlendim onunda beni sevdiğine eminim ve pişman da DeğilimAda'mı darladığınız kesinleşti
Açık yorumlara bile tekrar soruyorsunuz
Ada'mın yüzünde sivilce çıksa eski eşi özledi de ya da onunla telde konuştu da çıktı diyeceksiniz
Yıllar geçmiş gitmiş
Sizin evlilik bile yıllanmış unutun gitsin
Bir de insan kendini bilmez mi maden kıskançsınız neden daha önce evlenmiş Ada'mla evleniyorsunuz
Sorudaki 4 maddeyi okudunuz mu ? Onlar eşliğinde haksız mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?