Eşim eski eşini mi özlüyor :(

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
3.476
1.497
63
41
Merhaba , ben 34 eşim 45 yasında 2 senelik evliyiz evlenmeden önce 3 yıllık bir birlikteliğimiz olmuştu hersey mükemmeldi evlenmeyi o istedi benle tanışmadan 8 yıl evvel ilk eşinden ayrılmış 9 senelik bir Evliliği olmuş şu an 20 yasında bir çocuğu var. Benim sorunum şu ki eşin eski eşini düşünüyor ya da özlüyor olabilir mi ? Yaşadığım olayları sizlere özetleyeyim
1. Evde ilk evlendiğimizde bana zaman zaman ismimi karıştırıp ilk eşinin adıyla seslenmesi
2. Eski eşle olan Albümlerin hala evin bir yerinde duruyor olması
3. Gecen gün eski Eş aradı çocukla ilgili birşeyler söyledi telefon konuşmalarını duydum sonra eşime kimle konuştuğunu sordum annemle konuştum dedi sonra ben telefonunu karıştırdım baktım eski eşle konuşmuş neden yalan söylediğini sordum çünkü bu konuda saplantın var garip garip tepkiler veriyorsun bende mecbur yalan söyledim dedi
4. Ne zaman eski Eş konusu geçse tartışıyoruz
Tüm bunlar eşliğinde yorum yapar mısınız onu özlüyor olabilir mi ?
Uzun oldu biraz ama Hakkınızı helal edin .

Sanki bu konuyu daha önce de okumuştum...

Geçmişe mazi derler. Bırak bunlao eşelemeyi. Onu seviyor olsa onla evlenirdi senle degil. Sen bugününe, huzuruna, mutluluguna bak canım...

konuyu okurken aynı şey gecti aklımdan, ben bunu okumuştum diye

konu sahibi ; hem haklısınız hem haksız .
Albüm olması normal çünkü çocuk var, fotolarda sadece kadınla eşiniz varsa ancak o zaman haklısınız onları da guzel bi dille aralarından ayıklayabilirsiniz beraber. Sakın atmayın. Telefonda illa ki görüşecekler çünkü çocuk var, siz her defasında sıkıntı çıkardıgınızda malesef yalan söylemeye itiyorsunuz.

Yani kuruntu mu yapıyorum .

Ada'mı darladığınız kesinleşti

Açık yorumlara bile tekrar soruyorsunuz

Ada'mın yüzünde sivilce çıksa eski eşi özledi de ya da onunla telde konuştu da çıktı diyeceksiniz

Yıllar geçmiş gitmiş

Sizin evlilik bile yıllanmış unutun gitsin

Bir de insan kendini bilmez mi maden kıskançsınız neden daha önce evlenmiş Ada'mla evleniyorsunuz

Sevdiğim için evlendim onunda beni sevdiğine eminim ve pişman da Değilim

Sorudaki 4 maddeyi okudunuz mu ? Onlar eşliğinde haksız mıyım

ben o dört maddeyi okudum
bence kendinize bir dur demeniz lazım
ilk başlarda isimleri karıştırmış, bu pek hoş değil ama İLK başlarda, sonra olmamış
albümler çocuk için diyorsunuz, ne yapsın adam? atsın mı o anıları? atılır mı?
ayrıca bu yüzden çocuğu onu ömür boyu affetmeyebilir, bizzat ben yaşadım, yeni eş veya babam, hangisi bilmiyorum çocukluğuma ait fotoları atmışlardı, babam öldü, babamı da eşi de hala affetmedim

bence eski eş konusu açıldığında tartışmanızın sebebi sizsiniz oysa bu çok yanlış
adam eski eşiyle konuşmalarını da çocuğuyla ilgili şeyleri de sizinle rahat rahat paylaşabilmeli, yoksa bir süre sonra, eğer iyi bir babaysa eşiniz sizden soğur
veya diyelim ki eski eşine ilgisi var, bunu da ancak bu şekilde öğrenirsiniz

adamın evlenip boşandığını bilmiyor muydunuz? bilerek evlenmediniz mi? o zaman huzur verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…