- 10 Ekim 2014
- 1.338
- 2.103
- 133
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Sevdiğim için evlendim onunda beni sevdiğine eminim ve pişman da Değilim
Ada'mı darladığınız kesinleşti
Açık yorumlara bile tekrar soruyorsunuz
Ada'mın yüzünde sivilce çıksa eski eşi özledi de ya da onunla telde konuştu da çıktı diyeceksiniz
Yıllar geçmiş gitmiş
Sizin evlilik bile yıllanmış unutun gitsin
Bir de insan kendini bilmez mi maden kıskançsınız neden daha önce evlenmiş Ada'mla evleniyorsunuz
Çocuğun mezuniyetine annesi de gelmiş orada kadın da var resimlerdeçocuğunun olduğu kısımları alsın o zaman fotoğraflardan böyle bişeyi hazmedemem.
Haklısınız aslında ne zaman bu konu açılsa geriliyoruzO zaman seni sevdiğine emin isen geçmişi unutup önüne geleceğe bakacaksın
Ada'mı bunaltmayın
Eski eşi ve ortak çocukları olduğunu kabullenin ve huzurla mutlulukla yaşamınıza devam edin
çocuğunun olduğu kısımları alsın o zaman fotoğraflardan böyle bişeyi hazmedemem.
Evet ona da sayg duymak zorunda kalıyorum işteİyi de çocuğu kesip annesini çöpe mi atsın
O ikisinin çocuğu ve hep öyle kalacak
Düğünü mezuniyeti askerliği vs vs her şeyinde birlikte olacaklar
Bazı realiteler değişmez bu da onlardan biridir eski eş çocuk varsa fotodan vs çıkarılmaz
çocuğunun olduğu kısımları alsın o zaman fotoğraflardan böyle bişeyi hazmedemem.
Daha önce hiç evlenmediğim için bu durumu algılayamıyorum sanırım sorun da oradaEşiniz özlemiyor da siz adamı daraltıyorsunuz gibi geldi okuyunca.
Yalandan hiç hoşlanmam ama adamın üzerine bu konuda çok gittiyseniz ve her seferinde kavga ediyorsanız çözümü yalanda bulmuş olabilir.
Bence zorla adamın aklına eski eşini sokacağınıza biraz kendinize vakit ayırın. Onların bir geçmişi ve ortak çocukları var kabullenemeyecek gibiyseniz evlenmeseymişsiniz..
Yani kuruntu mu yapıyorum .
Ben birşey yaptırmadım sadece sordumyahu ne münasebet?
çocuk annesi ve babasıyla olan fotoğrafları olmasını haketmiyor mu? her çocuk bunu istemez mi?
hazmedemezseniz, boşanmış ve çocuğu olan biriyle evlenmeyip, evlenip bu adamlara böyle şeyler yaptırmayın
Bana da konu tanıdık geldiSanki bu konuyu daha önce de okumuştum...
Geçmişe mazi derler. Bırak bunlao eşelemeyi. Onu seviyor olsa onla evlenirdi senle degil. Sen bugününe, huzuruna, mutluluguna bak canım...
Ben birşey yaptırmadım sadece sordum
Daha önce hiç evlenmediğim için bu durumu algılayamıyorum sanırım sorun da orada
yahu ne münasebet?
çocuk annesi ve babasıyla olan fotoğrafları olmasını haketmiyor mu? her çocuk bunu istemez mi?
hazmedemezseniz, boşanmış ve çocuğu olan biriyle evlenmeyin, evlenip bu adamlara böyle şeyler yaptırmayın
Pekiiyi de
benim cevabım size değildi ki
başka üyeyi alıntılamıştım ben
Normal aslında haksız bulmuyorum onuİyi de benim de eski eşim ya da eski sevgilim bile yok
Bunu anlamak için daha önce evlenmek gerekmez ki
Ortak çocuk var ve bu saydığınızın hepsi normal
Duyan da Ada'm ilanı aşk etti sanacak
Azıcık empati yapın kendinizi düşünün çocuk sizin olsa eski eş ile görüşmeyecek miydiniz
Daha önce hiç evlenmediğim için bu durumu algılayamıyorum sanırım sorun da orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?