Eşim eski eşini mi özlüyor :(

çocuğunun olduğu kısımları alsın o zaman fotoğraflardan böyle bişeyi hazmedemem.

O zaman seni sevdiğine emin isen geçmişi unutup önüne geleceğe bakacaksın

Ada'mı bunaltmayın

Eski eşi ve ortak çocukları olduğunu kabullenin ve huzurla mutlulukla yaşamınıza devam edin
Haklısınız aslında ne zaman bu konu açılsa geriliyoruz

çocuğunun olduğu kısımları alsın o zaman fotoğraflardan böyle bişeyi hazmedemem.

İyi de çocuğu kesip annesini çöpe mi atsın

O ikisinin çocuğu ve hep öyle kalacak

Düğünü mezuniyeti askerliği vs vs her şeyinde birlikte olacaklar

Bazı realiteler değişmez bu da onlardan biridir eski eş çocuk varsa fotodan vs çıkarılmaz

Eşiniz özlemiyor da siz adamı daraltıyorsunuz gibi geldi okuyunca.
Yalandan hiç hoşlanmam ama adamın üzerine bu konuda çok gittiyseniz ve her seferinde kavga ediyorsanız çözümü yalanda bulmuş olabilir.
Bence zorla adamın aklına eski eşini sokacağınıza biraz kendinize vakit ayırın. Onların bir geçmişi ve ortak çocukları var kabullenemeyecek gibiyseniz evlenmeseymişsiniz..

Evet ona da sayg duymak zorunda kalıyorum işte

yahu ne münasebet?
çocuk annesi ve babasıyla olan fotoğrafları olmasını haketmiyor mu? her çocuk bunu istemez mi?
hazmedemezseniz, boşanmış ve çocuğu olan biriyle evlenmeyin, evlenip bu adamlara böyle şeyler yaptırmayın

Daha önce hiç evlenmediğim için bu durumu algılayamıyorum sanırım sorun da orada

Ben birşey yaptırmadım sadece sordum

Daha önce hiç evlenmediğim için bu durumu algılayamıyorum sanırım sorun da orada

İyi de benim de eski eşim ya da eski sevgilim bile yok

Bunu anlamak için daha önce evlenmek gerekmez ki

Ortak çocuk var ve bu saydığınızın hepsi normal

Duyan da Ada'm ilanı aşk etti sanacak

Azıcık empati yapın kendinizi düşünün çocuk sizin olsa eski eş ile görüşmeyecek miydiniz

Burda konu sahibine yazdım bunu verdiği cevapla zaten kabullenmek zorunda olduğunu belirtmiş. Demem o ki baştan kabul edilmiş şeyler şimdi göze batmamalı.

Normal aslında haksız bulmuyorum onu

Bir tek albüm olayına takıldım.diger konular anormal gelmedi.ama albüm neden duruyor.bu konuda konuştunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…