- 3 Ocak 2011
- 1.191
- 538
- 123
- Konu Sahibi milkabeyaz
-
teşekkür ederim yorumunuz için...şu an tek hissettiğim kırgınlık...kalbim kırgın,kıskanmak değil bu,biliyorum,huzursuzum.başım çok kötü ağrıyor...
ama sessiz kaldığınız her an kendinizi yiyip bitirceksiniz.
siz de haklısınız alacağınız cevapları önceden bilmekle konuşmanın bi fayda etmeyeceğini düşünüyosunuz.
ancak konuşma esnasında alacağınız yanıtlardan başka yanıtlar isteseniz?ben bunları diyeceğini zaten biliyoum, başka şeyler söyleyin falan deseniz?
onu da sizin ağzınızı aramak için anlatmış olabilir.ki bana öyle geldi.
çok teşekkürler,empati ve ben diliyle konuştuğunuz için...bir süre daha sessiz kalmayı ve sonrasında ne yapmam gerektiğini düşünmeyi planlıyorum..ha bir de ayrıntılardan birini anlatmayı unuttum...geçenlerde eşim en yakın arkadaşından bahsediyor.diyor ki " ahmet geçen gün eşiyle konuşmuş,eşi eski sevgilisini biliyor tabi,kız boşanmış.zamanında bizim ahmet o kızı çok üzmüş,çok ahını almış.ve eşine demiş ki birgün o kızın yolu buraya düşerse ondan helallik almama,görüşmeme izin verir misin.eşi de izin vermiş." bana bunu anlatıyor,ahmetin eşini överek,helal olsun kıza diyerek..ben mi kötü düşünüyorum,insanlar mı tuhaf anlamıyorum.
hayır asla.sadece facebook hesabına gelecek her mesajın benim mailime de gelmesini sağladım,ayarlardan düzenleyerek.Ayrıca faceook hesabını kapatmasını sakın istemeyin..
Çünkü başka bir hesap açabilir bu kez gizlice ..
Ben karmaya çok inanıyorum, eğer hesaplaşmadığım yüzleşmediğim pürüzler varsa geçmişimde, en güzel zamanlarımı zehir edeceklerini biliyorum, ona göre yaşıyorum hayatımı. Evliliğinde işinde sorunlar çıkmasından korktuğu için helallik istemesi normal, ama keşke evlenmeden önce yapsaymış.
Sessiz kaldığınız bu süre içinde kendinizi yıpratmamanızı rica ediyorum sizden. Üzerinde çok kurmayın, büyütmeyin kafanızda, herşeyin basit bir cevabı çözümü vardır illaki.
kızın düşüncesiz ve zekasında gerilik olduğu apaçık.
kendinizi yıpratmayın yeter.her şey açıklığa kavuşur.
hayır asla.sadece facebook hesabına gelecek her mesajın benim mailime de gelmesini sağladım,ayarlardan düzenleyerek.
bir de o gün (facebooktan mesaj olayının yaşandığı gün) kendimi tutamayarak o kıza ben mesaj yazdım,kendi faceimden.mesaj da aynen şöyleydi." bir insanın 6-7 yıl gibi uzun süre birliktelik yaşadığı insana,yıllar sonra,evli olduğunu bilmesine rağmen eski anılarını göndermek istemesi bana pek etik olarak doğru gelmedi,takdir sizin." yazmıştım.kız da bana hiç de samimi gelmeyen " sizi rahatsız ettiğim için özür dilerim" mesajı göndermişti.
hayır asla.sadece facebook hesabına gelecek her mesajın benim mailime de gelmesini sağladım,ayarlardan düzenleyerek.
bir de o gün (facebooktan mesaj olayının yaşandığı gün) kendimi tutamayarak o kıza ben mesaj yazdım,kendi faceimden.mesaj da aynen şöyleydi." bir insanın 6-7 yıl gibi uzun süre birliktelik yaşadığı insana,yıllar sonra,evli olduğunu bilmesine rağmen eski anılarını göndermek istemesi bana pek etik olarak doğru gelmedi,takdir sizin." yazmıştım.kız da bana hiç de samimi gelmeyen " sizi rahatsız ettiğim için özür dilerim" mesajı göndermişti.
ohh çok sevindim..hem mail olayı hem de mesaj içeriği harika olmuş..hem boşverin o kişinin içten yazıp yazmaması..eziklik duygusu işte..pat diye üzülen kadını oynamıs..
çok iyi yapmışsınız iyiki yazmşsınız ve bunca şeyden sonrada gayette kibar ve seviyeli olarak yazmışsınız kuru bi özürü gerçekten samimiyetsiz en azından susmalıydı hani rahatsız olan sadece simzişsiniz gibi sanki rahatsızlık verdiği bi yuva bi evlilik bunun farkında değil sanırım..
merhaba...aslında konuya nasıl gireceğimi de bilmiyorum.forumda böyle bir şey doğru mudur onun çelişkisini yaşıyorum.ama anlatmazsam da çözüm bulamıcam...
4 yıllık evliyiz.eşimin benden önce 6-7 yıl süren bir ilişkisi olmuş.bilmem gerektiği kadarıyla ilişkisinin bana anlatmıştı.(özet halinde,benim sorgulamamla) geçenlerde face..de o kıza mesaj attığını gördüm.önce kız buna yollamış " hakkını helal et,bende emanetin var,onu göndermek istiyorum v.s." bizimki de "sen de hakkını helal et,şu adrese gönderebilirsin" tarzında yazmış..benden gizledi.ben fark ettiğimde kıyamet koptu,konu kapandı zamanla.
kız hakkında asla kötü konuşturmuyor,öyle deme günahını alma v.s. tarzında ifadeleri var kızla ilgili.hata onu savunuyor..geçen gün ise çekmecesinde askerli hatıralarını buldum,kıza birsürü şiir yazmış,akrostiş şiirler bile var.teker teker okudum yüreğim acıyarak...ben aslında kıskanç biri değilim,aşık olmaktan öte mantık evliliği yaptığımı düşünerek evlendim.ama nedense şu durumda ne yapacağımı bilmiyorum.hiçbişey belli etmedim,şiirlerini gördüğümü bilmiyor.ama biliyorum ki asla hakkında olumsuz konuşturmuyor,bu şiirleri gördüğümü söylersem de suçlu konumuna düşücem,çekmecesini karıştırdığım için...neler hissettiğimi ben de bilmiyorum.ne yapmalıyım?bu bile bi ihanet değil mi?benim de sevgilim oldu ama ona dair hiçbişeyi saklamadımki..ne yapıcam ben...
:) sanırım biraz rahatladım,herkese çok teşekkür ediyorum.sabah erken kalkmam gerekiyor,o yüzden yatmalıyım.yarın mesajlarınızı okumak için sabırsızlanıyorum.hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.iyi ki varsınız.iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?