Eşim eski sevgilisi ile mesajlaşmış..Benle mutlu olmadığını yazmış mesajında..

arkadaşım çok haklısın ama kızıpta gidemeyeeğim için düşünerek haraket etmek istiyorum eşimi o bayan baştan çıkarıyorsa çıkarsın gitmek isteyen gider engellemem ben değil o gidecek

ben o kadın boşan seninle olmak istiyorum derse ve eşim buna rağmen beni şeçerse ancak o zaman düşünürüm devam etmeyi

Sabah 6'ya kadar uyuyamadı düşündü heralde, vicdan azabı duydu belki de, iş ciddiye binince neler olabileceğini..

Kadına da cevap yazmamış, bence o durumda bir insan gelecek mesajı bekler, kadından gelen mesaja da bana kalırsa cevap yazmamış, yani mesajı okumuş ama yazmamış, yoksa siz bozuk klavyede nasıl yazıyordunuz o da bi şekilde zorlayıp yazabilirdi.

Son düzenleme:

evet yzabilirdi akşam birayla gelmiş eve ben karşı kanepede oturuyordum gel yanımda otur falan dedi uzakta durma dede ama yinede beklemek isiyorum güven olmuyo maalesf erkeklere

çok zor bir durum.. yaşayan sen olduğun için en sağlıklı kararı ancak sen verebilirsin.. sabret bakalım bu son seni nereye götürecek? ben olsaydım demek istemiyorum böyle durumlarda hep büyük konuşulur başa gelmedikçe...

daha yeni okudum hepsini, gerçekten güçlü bi kadınsın tebrik ederim, bebeğin için beklediğini kaldığını düşünüyorum, bu şekilde davranmak gerçekten kötü ama kadıınlar seviyorsa ve bebekte varsa kalmayı tercih ediyor, sende azda olsa seviyorsun eşini,, eğer kadınla bir ilişkileri olsaydı kesinlikle boşan derdim,kabulu zor bi durum, ama senin durumun farklı bi an düşüncesizce davranılmış yada kadını çekmek için söylenen cümleler bilemiorum, ama eşin ne düşündüde bu işe kalkıştı çok merak ediyorum,,
Aynı durumda ben olsam ayrılamazdım ama aynı yatağa da giremesdim dokunamazdımda, seçim yapamazdım herhalde,yada beklerdim zaman bile ilaç olmamışşsa boşanırdım,seni neler beklior merak ediyorum,tabikide merak ediyorus.. aman allah akorusun allah kimsenin başına vermesin,

amin arkadaşım eşim benm bildiğimi bilseydi gururuma yediremez giderdim zaten bilmediği için kalıyorum eşimle konuşsam yapamam bu evde herşey netlik kazandıktan sonra elli olacak

canım durumuna gönülden üzüldüm hıc farkademedınmı bunu 3 yıldır.ne kadar ınsafsız bır adammıs o.senı kullanmıs.allah kahretsın onu.sen sımdı ne yapacaksın.kendımı senın yerıne koyuyorum.cocuk ta var herhalde.durumun bır haylı zor.eger meslegın varsa cek gıt derım.eger kocan senı gecındırıyorsa sakın terketme ama 3 maymunu oyna sankı bılmıyormus gıbı davran.sen saman altından su yurut.onu takıp et.kocanın sevgısını kazanmaya calıs ıyı gecın.cok sorgulayıp uzerıne gıtme ters teper cunku.yuvanı bozma cocuk ıcın bazen susmak zorundayız.ama o adamada guvenme.hıssettırmeden kendı paranı bırıktır.cunku o sozlerı yazan bırı yarın cekıp gıdebılır akıllı ol bol sanslar...

Gerçekten cok üzüldüm durumaa Allah yardımcınız olsun sabrınızada hayran kaldım ama en güzeli budur bence.. Eşin o kadına cevaben bende mutlu degilim yazmıs şimdi ise sana düşmüş bence senin kıymetini anladı..

amin arkadaşım eşim benm bildiğimi bilseydi gururuma yediremez giderdim zaten bilmediği için kalıyorum eşimle konuşsam yapamam bu evde herşey netlik kazandıktan sonra elli olacak

inşh. herşey istediğin gibi olur canım, ve eşinde inş. insafa gelir melek gibi bi adam olur ve bugünleri unutursunuz, canım, hakkınızda hayırlısı olsun, hakkınızda olan en hayırlısıdır,

bir mesleğim ve ya arkamda ailem olsaydı zaten durmazdım gördüğüm an giderdim

bir mesleğim ve ya arkamda ailem olsaydı zaten durmazdım gördüğüm an giderdim

Canım senin dgier konunuda okudum.. bir yıl öncede problemleriniz varmıs.. boşanmaya kadar varmıs iş..planların bile olmus.. Neden 1 yılda birikim yapmadn yada işe girmednki eşine güven olmuyor baksana.. kadın işi olmasa bile zaten sorunluymussunuz.Bu evlilikten size hayır gelecegini artık sanmıyorum ben..Eşin tutarsız cünkü. Kurtarmaya bak kendini.. cocukta ileride heder olacagına kavgalarınızı yada sorunlarınızı yasayacagına onu güzelce büyütün ve okutun.. güzel gelecek verin dahaiyi

canm bebeğim çok küçüktü artık iş aramaya başlamıştım zaten am o kdr çok yere başvurdum ki bulamadım daha o zamnlr kayınvlidenin evinden yeni ayrılmıştım annesinin ağzıyla çok yıprattı beni ama zamanla düzelmişti biraz şimdide bu olay hortladı işte gerçekten eşim beni hiç haketmedi

evli olmadığım için yorum yapmıyorum ancak dünden beri konunu takip ediyorum. yanında olduğumu bilmeni istedim. yalnız şuna yorum yapabilirim sabır her kapının anahtadır. seni tebrik ve takdir ediyorum Allah en doğru kararı vermende yardımcın olsun

Takibe devam edin.
Eğer eşiniz hatasını anlayıp kadınla olan durumuna nokta koyarsa bile durumu yüzüne vurun.
Kolay kolay da affetmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…