- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
Kadınla aralarında kötü birşey geçti herhalde.
Fikirleriniz ne durumda peki?
kadınla-bişey-olmadı-henüz-o-günden-sonra-konuşmadılar-takipteyim
hayır-uyuyormuş-gibi-yaptm-sonrasındda-bahsetmedim-işe-giderkedende-öptü
Toplam 21 kullanıcı konuyu okuyor. (20 üye ve 1 ziyaretçi)
kuuzuu tiffany pamukcuq nuvanda sirines Moonlight darkwomen cihar daisyc sahgull umutefe hulyabaskurt funda30 kumruuuuu AlxFa puccaandgaru 15beyonce yesim.a shapon
valla hepimiz heyecanla sonucu bekliyoruz...dualar seninledir diye tahmin ediyorum..
sanal klavyeyi söyleyen arkadaşım çok sağol eşim ben yanında olduum için giremiyor sadece bir akşam konuşmuşlar şimdiye kadar dün gece ben uyurken eşim başıma geldi öptü değerini bilemedim dedi sonra diğer odaya gitti sabah sorduğumda 6 ya kadar oturduğunu söyledi sabakbaktım facebook a girmemiş kayve bozuk olduğu içinmi bilmiyorum ama zorda olsa girebilirdi kadın nasılsın diye mesAj atmış dün eşim facebook a girmedii için görmemiş eşie hiçbişey belli etmiyorum şimdilik onunla ilerletirse dediğiniz gibi konuşucm kdının eşinede bişekide ulaşıcambu arada iş başvurarı yapmıştım zatenhaber bekliyorum
sanal klavyeyi söyleyen arkadaşım çok sağol eşim ben yanında olduum için giremiyor sadece bir akşam konuşmuşlar şimdiye kadar dün gece ben uyurken eşim başıma geldi öptü değerini bilemedim dedi sonra diğer odaya gitti sabah sorduğumda 6 ya kadar oturduğunu söyledi sabakbaktım facebook a girmemiş kayve bozuk olduğu içinmi bilmiyorum ama zorda olsa girebilirdi kadın nasılsın diye mesAj atmış dün eşim facebook a girmedii için görmemiş eşie hiçbişey belli etmiyorum şimdilik onunla ilerletirse dediğiniz gibi konuşucm kdının eşinede bişekide ulaşıcambu arada iş başvurarı yapmıştım zatenhaber bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?