Eşim eski sevgilisi ile mesajlaşmış..Benle mutlu olmadığını yazmış mesajında..

Aralarında tatsız birşeyler geçmiş olabilir.Belki kadında eşinden ayrılmaktan vazgeçti yada ne bileyim maddi manevi ağır taleplerde bulundu eşinizden kocasını bırakmak için.Aklıma bunlar geliyor.Eşinde pişman olmuş vazgeçmiş olabilir kadından.üfff ne biliim yaaa aklımda bir sürü senaryo var....

Bence kadının ne mal olduğunu anladı aklı başına geldi. Ne olursa olsun evli bir kadın boşanmadan daha eski sevgilisine seni unutamadım diye mesaj atar mı? Kimin ahlak anlayışına uyuyor, mutsuzsa boşansın. Biraz empati yaparsa eşin kendi karısı elin adamına seni unutamıyorum, mutsuzum diye mesaj atsa ne hissederdi acaba, bir de böyle bir kadından ona hayır gelir mi?

eysan,Gabriel,Yildiz10,Source,ask2009,labellevie,daisyc,masterbully,drgks,johnmaynard,gzmnc,pamukcuq,Elisya,mucok,ageb86,MyHoS,melihayigit,aysima25,AsiAsiA,cingene00,busemavi,bblau,pamus,AlxFa,kumruuuuu,beehoney,mavera04,
oh oh masallah ne cok okunuyor konu
ayrıca sanalda olsa bu kadar bayanın birlerştiğini birine yardımcı olmaya calıstığını görmekte cok güzel dogrusu

kumrucum nasılsın son olanları okudum doğrusu ben senin için sevindim bi çok insan mantıklı bulmasada ben senin hala evliliğini sürdürmek istediğini eşini hala sevdigini düşünüyorum
eleştirenler olur elbette ama yasamadan kimse anlayamaz ben senin bu asil sabırlı ve metanetli duruşunun mukafatlandırılacagını düşünüyorum ve ALLAHIN esinin aklınaı basına getireceğine inanıyorum ki akıllanmaya baslamıs gibi sanki
eger onu seviyorsan karsılık ver cnm ama asla kendini zorlama eger ana yaklasırken zorlandıgını farkedersen bırak bırak olacagına varsın ama ben güzel cok güzel günlerin sizi bekledigini düsünüyorum
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN

Son düzenleme:
bence bu erkekler kafasız ne yaptıklarını bilmiyorlar :84::84: onları aslında hiiiç kaale almamak adam yerine koymamak gerekiyo (hepsini değil böyle olanları) salak salak şeyler yapıyolar bıktım yaaa bıktııım bunlar ne zaman akıllanacak

Canım bence bekleme kocanı al karşına konuş. seni aptal yerine koymasına izin verme. başın hep dik dursun sana acımasına izin verme. boşanırkende neyi var neyi yoksa al acıma.
Allah yardımcın olsun. A

hayır-uyuyormuş-gibi-yaptm-sonrasındda-bahsetmedim-işe-giderkedende-öptü

Senin sinirlerin mi alındı arkadaşım, vallahi bravo mu diyeyim pes mi diyeyim bilemedim..
Yanında uyumasına, öpmesine izin veriyorsun..
Tamam sakin kalmak en güzeli, ama nasıl katlanıyorsun bu kadarına.
NEyse ben yazmasam sana daha faydalı herhalde.

Kadın kocanın aklını çelmeye çalışmasa aklına girmese kalacak senin yanında bence izin verme kadına ,acaba açık açık sakin bir şekilde konuşsan eşinle diycem ya şuan için karar vermez diğer taraf beklemeye aldığı için bir nevi oda seni bekletecek.

Mantıklı düşünüyorsun ama kendine daha fazla acı çektirme Allah yardımcın olsun..

Bu erkeklere köpek muamelesi yapıcan ya... anlamıyolar sevgiden ilgiden..

şu anda 30... umarım destek olabiliyoruzdur... :2:

sanal klavyeyi söyleyen arkadaşım çok sağol eşim ben yanında olduum için giremiyor sadece bir akşam konuşmuşlar şimdiye kadar dün gece ben uyurken eşim başıma geldi öptü değerini bilemedim dedi sonra diğer odaya gitti sabah sorduğumda 6 ya kadar oturduğunu söyledi sabakbaktım facebook a girmemiş kayve bozuk olduğu içinmi bilmiyorum ama zorda olsa girebilirdi kadın nasılsın diye mesAj atmış dün eşim facebook a girmedii için görmemiş eşie hiçbişey belli etmiyorum şimdilik onunla ilerletirse dediğiniz gibi konuşucm kdının eşinede bişekide ulaşıcambu arada iş başvurarı yapmıştım zatenhaber bekliyorum

ben de anlamadım yaa... vicdanı mı sızladı, eski sevgilinin ne menem bi tip oldugunu mu anladı... hiç anlamadım yaa.... ama senin eşin sana dönerse devam etmek istemeni anlıyorum canım,sonucta bir cocugun var ve onu düsünüyorsun daha cok..
ama biraz daha bekle,belki h.sonuna kadar filan... ama sonra eşine durumu bildiğini,ona güvenmediğini,eğer bu söylediklerinde ciddiyse o zaman boşanabileceğinizi söyle,gurursuz değilim filan diyebilirsin... ama eğer "kıymetini bilemedim" moduna girdiyse (hem de sen uyurken) yazdıklarına pişman olmuş gibi geldi bana... yine de o kadınla devam etmezse bile, konusmalısın bence... kendisine güvendirtmesini filan söyleyebilirsin....
biliyorum cok zor,bilmesem de tahmin ediyorum... inşallah huzura kavusursun canım .....

ne yüzsüz kadın yaa.. takibi aman elden bırakma... herşey güzel olacak ben inanıyorum...

galiba 6ya kadar oturmus düsünmüs (umarıım İNŞALLLAH) eğer eşin devam ettirmezse, o kadının kocasına durumu anlat ki, nasıl biriyle evli oldugunu bilsin ve kadın da bi yuva bozmak neymiş öğrensin.. uydurma bi hesap aç,hatta bi erkek üzerine olsun hesap...böyle bi kadın eminim gelen her teklifi kabul ediyordur,hele de erkekse...
inş herşey yoluna girer de kocan yaptıgı kafasızlıgı anlar...

rica ederim kumru ne demek
şu anlattıklarına bakılırsa kadın ısrarcı belki de eşinden boşanıp kendini sağlama almak istiyor
eşin kararsız ve kendini suçlu hissediyor gibi duruyor belki de hatasının farkına vardı
şu dönemde lütfen kendini bırakma eskiden nasılsan öyle ol bakımına süsüne dikkat et moralini yüksek tutmaya çalış
biraz daha olayları gözlemlemek en iyisi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…