canm bebeğim çok küçüktü artık iş aramaya başlamıştım zaten am o kdr çok yere başvurdum ki bulamadım daha o zamnlr kayınvlidenin evinden yeni ayrılmıştım annesinin ağzıyla çok yıprattı beni ama zamanla düzelmişti biraz şimdide bu olay hortladı işte gerçekten eşim beni hiç haketmedi
şimdi düşünüyorum senin yerine kendimi koyup kaçarak evlendim bende eşimle ama ailemle aram ehh işte görüşüyoruz ama tabi hala arada yüzüme vuruluyor eskiler..aynı şey benim başıma gelse çocuğumda olsa ne yapardım..??? ya ilk önce iş arayıp yatılı çocuğumla kalabileceğim ne bilim ev temizliği olur mutfak işi olur bir iş bakardım..mesela villalarda falan ama çocuk olması tabi zor bişey..eşimle boşanırmıydım? kesinlikle bunları okuyunca onu sakin bir zamanımda karşıma alıp açık açık duygularını sorardım hee ne zman evet ben seni hiç sevmedim der o zaman güzellikle ayrılmayı isterdim..çünkü seni sevmeyen biriyle ömür geçmez bunu bile bile...babanız kabul etmiyor peki anneniz falan yokmu yakın akraba hala teyze siz çalışırkn parasını verseniz çocuğunuza baksa..belki babanıza çalışacağınızı ve durumunuzu anlatırsanız kıyamaz size yine size kapısını açmıyorsa zaten o baba değildir şu durumda..hiç bişeyden habersizmiş gibi davransanız o zamnda hergün içinizi kemirirsiniz kabul edilemez bir durum olur..sevginiz ve ilginizle o kadından soğutabilirmisiniz? bilemiyorumda..çok mu? ciddi yoksa bir anlık sinirindenmi? görüşmeye başladı..ama çocuğa bakarmısın? kadar gelmisse ciddi gözüküyor.. ne olursa olsun iş bul bence..önemli olan sağlam bir iş bulman..babana muhtaçmış gibi hissetmemen için bu şart..ne olursa olsun ailenle verdiğin kararıda konuşman lazım..durumu anlat boşanmak istiyorsan..ama kendine zaman ver iyice düşün tart canım..şunu bilki erkek bir sürü önemli olan sevgini hak eden insanların yanında olması..seni hak etmeyen insanlar için canını hiçç sıkma..hakkında hayırlısı olsun..üzülme çocuğunun ve senin geleceğin için en doğru kararı ver..haa şunuda unutma ayrılacaksanda kinle nefretle yapma bunu sonuçta o çocuğunun babası..sabırlar diliyorum...:96:
slm arkadaşım.senin yaşadığına benzer bi olayda ben yaşadım.sana şöyle anlatayım.geçen yıl benim başka bi şehre tayinim çıktı.eşim gitmeni istemiyorum filan dediysede ben çok istediğim için gittim.beni yerleştirdi.sonra o döndü.aradan 1 ay filan geçmişti ve ben huylanmaya başladım.bana karşı konuşmaları ve tavrı değişmişti.neyse sonuçta eski kız arkadaşıyla görüştüğünü öğrendim.kız eşinden boşanmış,eşimi arayıp dert yanıyo.eşimde benim onu bırakıp gitmemden dolayı çok üzgün old. filan söylemiş.kızda o seni sevse bırakmazdı,boşa bekleme filan demiş.hatta sırf eşimle görüşmek için onun olduğu şehre gelmiş.derken bunlar görüşmeye başlamış.ben anlayınca ona bildiğimi söyledim ve herşeyi itiraf etmek zorunda kaldı.benden ayrılma seni seviyorum filan dedi.bende eğer gerçekten görüşmüceksen istifa edeyim dedim.eşimde yok 3 - 5 ay dişimizi sıkalım dedi.ben geri döndüm.tabi kız rahat bırakmamış.ben yine anlayınca istifayı bastım gittim.eşim inanmadı.evliliğimiz yürümüyo sende anlıcaksın boşa istifa ettin dedi.bende evliliğim için fedakarlık yapmadım demek istemiyorum dedim.en fazla 1 yılım gider biterse bitsin dedim.o arada sürekli tartışıyoruz filan.neyse kız en son dayanamadı beni aradı herşeyi anlattı.amacı ben herşeyi bilirsem giderimdi.eşimse kafam karışık filan deyi duruyodu.ben eve döndükten bi süre sonra eşim normale dönmeye başladı.ha bide kız bana diyoki gel beraber bırakalım ortada kalsın filan diyo.tamam ben zaten bırakcam dedim.eşime söyleme benle görüştüğünü o zaman dedim.salak dayanamayıp anlattı.eşimde sen bilerek yaptın ben eşimden ayrılmam filan demiş.anlıcan kız kullanıldığıyla kaldı.ben normalde böyle bişeyi asla affetmem ama sırf meydan o kıza kalmasın diye gitmedim.tam 1yıl oldu bu olay olalı.artık konusu bile kapandı(ben açmadığım sürece)ama şimdi ben gitcem deyince eşim oturup önümde ağlıyor bırakma beni diye.güçlü olmak zorundasın.ona yıkıldığını sakın gösterme.erkekler boşluğa düşünce hemen kapmaya çalışan o...pular oluyor.sonuç:BENİ BIRAKMA DİYE YALVARAN Bİ EŞ[/Q
ha bide şunu söyleyim eğer senin için bittiyse hiç kendini yıpratmadan bitir.ayrıca niye sen gidiyosunki eğer gitmek isterse buyursun eşin gitsin.o eve,evliliğe sen emek vermedinmi?ama yok ben evliliğimi kurtarcam diyosan zorlu bi süreç seni bekliyor.allah sabır ve güç versin cnm
dua edin arkadaşlar bşvurduğum yerleden sonuç gelsin çalışmay bşlıyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?