Eşim eski sevgilisi ile mesajlaşmış..Benle mutlu olmadığını yazmış mesajında..

niye böyle kaçamaklarla kendilerini küçük düşürürler hiç anlama...
çok mu zor ben yapamıyorum olmuyo aklım başka biyerde seninde günahına girmek istemem sen yoluna ben yoluma demek..
yalan dolan ne zevk veriyo böylelerine...
çok kızıyıyorum dürüstlükten öte ne var yaa
ALLAH elbet soracak hesabını

arkadaşlar-klavyem-bozuk-henüz-bi-gelişme-yok-dün-gece-uyurken-eşimin-beni-öpmesiyle-uyandım-belli-etmedim-uyandğımı-değerini-bilemedim-dedive-gitti

Son düzenleme:
değerini bilemedim ve gitti kısmını anlayamadım????

Ben de anlayamadım.O sizin ve çocuğunuzun kıymetini bildi mi?Mutluluğunuzu düşündü mü?
Siz kovmadan kendiliğinden gitmiş işte.
Düzeltme:Özür dilerim yanlış okumuşum.İyi birşeyi doğru söylemiş.

Son düzenleme:

sanırım öptü değerini bilemedim dedi ve işe falan gitti.. evden gittiğini düşünmüyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Salak yahu bu adamlar, değerini bilemedim demiş. Niye geçmiş zaman kullanıyorsun be adam? Gül gibi karın var, kıymet bilmiyorsun! Bitirdi mi acaba kafasında?

arkadaşlar-klavyem-bozuk-henüz-bi-gelişme-yok-dün-gece-uyurken-eşimin-beni-öpmesiyle-uyandım-belli-etmedim-uyandğımı-değerini-bilemedim-dedive-gitti

ilk yorumum okudum ama yazmamıştım. umarım aklı başına gelmiştir.
umutlandım bak sizin adınıza.

Toplam 21 kullanıcı konuyu okuyor. (20 üye ve 1 ziyaretçi)

kuuzuu tiffany pamukcuq nuvanda sirines Moonlight darkwomen cihar daisyc sahgull umutefe hulyabaskurt funda30 kumruuuuu AlxFa puccaandgaru 15beyonce yesim.a shapon

valla hepimiz heyecanla sonucu bekliyoruz...dualar seninledir diye tahmin ediyorum..

konuyu baştan sona okudum allah sabır versin arkadaşım sana.
seni veya onu tercih etmesi artık çok önemli olmasa gerek. yapıyor olması bile üzücü.Rabbim sabır versin sana. ona da akıl..
Umarım herşey için hayırlısı olur.
Bilgisayarına casus program kurmaktan ve ekran görüntüsü almaktan bahsetmişler.
casus program kurunca dikkat edin o programı farketmesin.
Ekran görüntüsü için de boşanmak için delil olurmu bilmiyorum. Sonuçta o ekran görüntüsünün aynısını photoshop bilen biri 5 dk da size çıkarabilir. bence o ekran görüntülerinin delil niteliği taşıyıp taşımadığını bi avukata sorun derim. siz elinizde delil var sanırken hiçbişeyin olmadığını öğrenmek daha kötü olur bunca çabadan sonra.
Allahım yardımcınız olrun..

Peki aranızda bir konuşma geçti mi konuyla ilgili, yani değerini bilemedim dedi ya siz de duydunuz, o duyduğunuzu biliyor mu?

bence ondan bekleme bosanmasını dılekce ona gotson kı şok olsun......ve o bosanmak ısterse eger daha cok uzulursun...onurlu güçlü ol..sayfaların sonunu okumadım ama umarım barısma gıbı bır hata yapmamıssındır canım

Kadınla aralarında kötü birşey geçti herhalde.

Fikirleriniz ne durumda peki?

Arkadaşım konunu takip ediyorum Allah sabır versin en hayırlısı neyse o olur inşallah. Güçlü ve kararlı duruşunu ayrıca sakinliğini tebrik ediyorum ben olsam bu kadar sakin kalamazdım.
Klavyede sorun yaşadığını yazmışsın sanal klavye kullanabilirsin yazacağını mouse yardımıyla yazabilirsin.
sanal klavyeyi açmak için
başlat--> programlar--> donatılar--> erişilebilirlik--> sanal klavye

Ben anlamadım eşiniz ne yapmaya çalışıyor?Bir akşam kavga çıkarıyor,sonra uyurken öpüyor değerini bilemedim vs. diyor.Aklı çok karışık belliki.Bir yanda eşi yani siz,diğer yandada eski sevgilisi.Yaptığına pişman mı?Yoksa eski sevgiliyi mi tercih edecekte vicdanımı sızlıyor size karşı anlayamadım.

eşiniz kendi kendine küçük bi kaçamak yapmış belki de. ve vicdanı rahatsız olmuş, asıl önemli olanın siz olduğunu anlamış. inşallah siz bildiğinizi hissettirmeden kendisi vicdanı ile çözer bunu. belki de daha çok mutlu eder sizi bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…