Eşim eski sevgilisi ile mesajlaşmış..Benle mutlu olmadığını yazmış mesajında..

Kavga mı ettiler acaba ?
Bu erkeklere hiç güvenilmeyecek ya sevgiliyken farklı evliyken farklılar
Yazık bir de küçük çocuğu var

bende 3 sene evvel eşimin mesajlarını yakaladım dünyayı dar ettim ona evden kovdum neler yapmadımki mesajlarını takip ettim buradaki kumruyu tenzi ediyorum ama kocamın beni aldattığı kadının da adı kumru idi şimdi tekrar üniversiteye başladım ki tekrar böyle bi olayı kaldıramam sonuçta iki evladım var vermek te istemem ben bakmak isterim çok zor zamanlar bu kumru için gerçekten çok zor atlatılıyor ben 10 kilo vermiştim zaten zayıfım iyice çırpı olmuştum 2 kere intihara teşebbüs ettim midem yıkandı bide üstüne karakolara ifadeye gittim intihar ettim diye gerçekten çok zor allah yardımcısı olsun aileside yanında olmuyormuş benim ailem hep bana destek oldu
erkeklere pısırık olmucaksın hayatı birazda burunlarından getireceksin ki kıymetli olasın

bence konuştu ve olan oldu yoksa girerdi bu saate kadar tüh yaa umarım iyidir umarım konuşmamıştır..

ben de olan oldu diye düşünüyorum
çünkü 15:30 da işe gidicek giricem demişti
işi çıksa da 5 dakikalığına girerdi beklediğimizi biliyo
umarım biz haksız çıkarız da kötü bişey olmamıştır

Ben de umarım konuşmuştur diyorum, bekleyip vakit kaybetmesi yanlıştı benim fikrimce. Psikolojisi bozulacaktı, bekleyip böyle bir adamla günlerini mi geçirsin?

misafiri falan gelmiştir çocuğuyla ilgilenmiştir fırsatı olmamıştır belki.Hatta net bağlantısında da sorun olabilir.İyi düşünelim biz

offf ya gidecek bi yeri yok diye boyle bir adama mecbur kaliyor ayrilamiyor. en cok buna sinir oluyorum. karimi sevmiyorum kizimi kabul eder misin diyen bir adamdan ne beklersin ki. ama kinamiyorum gidecek bir yeri yoksa bakacak kimsesi yoksa napsin. Allah yardimcisi olsun.

daha gelmemiş yaa, umarım kötü bişi yoktur, evdenmi gitti acaba,başka bişşi gelmior aklıma, hayırlısı artık sabah girer inş.hayırı haberlerle,, ii gecelerr..

vayyy be !! demek hiç sevmemiş sizi böylelerinin kafasına

uyurken küçük tüple vurmak lazım ..

insanı katil edecek cinsten işte bu basit erkekler.

k bakmayın baya saydım eşinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…