Eşim eski sevgilisi ile mesajlaşmış..Benle mutlu olmadığını yazmış mesajında..

Dünden beri girip girip bakıyorum ve cidden endişelenmeye başladım:26:
24 saatten fazladır mesaj yazmadı vallahi korkuyorum ben.

Bütün gün aklımdaydı anca girip baktım bi umutla ama yok
güzel şeyler olsa yazardı gerçekten endişeleniyorum :85:

belki tekrar klavyeyle ilgili bi sorun olmuştur o yüzden giremiyodur:26:

klavyem bozuk diyince ben ona bilgisayardan sanal klavyeyle nasıl gireceğini yazacağını söylemiştim sanmıyorum sorun olsun
olsa bile en azından online olurdu sitede yazılanları okurdu ama dün buraya son kez yazdıktan sonra hiç aktif olmamış

Son düzenleme:

ne bilim aklıma iyi şeyler getirmeye çalışıyorum işte:26:
inşallah iyidir

Son düzenleme:
kımruuu nerdesin yaw meraktan çatlıycam burda inşallah iyisindir .bence konuşmamıştır zamana yaymak istiyodu eşi bugün evdedir belkide ondan giremedi yada kavgaettiler bilgisayarı kırdı kocası.ooff offf allah yardımetsin elimizden bişeyde gelmiyo..

içimi yaktı yazdıkların Rabbim yardımcın olsun ne acı verdiğin 3 yıllık emegi değil 3 dakikalık bir ilgiyi bile hak etmeyecek bi insan olmuş hayatında..

umarım iyisindir kumru eşinin pişman olup senindeğerini anlamasını ve bundansonra hayatını sana adamasını dilerim.

Yangına korukle gitmeyin hanımlar her işin bi çözumu vardır elbette zaman en iyi ilaçtır suların durulmasını bi bekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…