kadınlar maymun gibidir.. bi dala tutunmadan diğerini bırakmazmış... ne yazık yaa... :44:
en iyiisni yapardınız...gercekten yaa cok haklisin..suna bak daha bosanmadan eskisini ariyo..Allah belasini versin bunlarin..benim basima da geldi..
sürtük pislik.....................(burayi doldurmaya terbiyem müsade etmiyo) msj yaziyo kaynima abine söyle beni affetsin bana ah etti mutlu olamadim bosandim bilmem ne bana bi cvp versin abin,cok pismanim falan filan... Allah'tan esimden bir sey cikmadi böyle yapsaydi haberlere konu olacak sekilde bi taraflarini keser yollardim eskisine
sunlara bak yaa
en iyiisni yapardınız...
ama herkes sizin kadar şanslı değil ne yazıkkii..
yarın yazar mı acaba kumruu. çok merk ediyorumm
böyle adamları hiç anlamıyorum ya biri demiş bence sevmiştir klasik erkek yalanı ama bence malesef doğru... erkekler bir kadına kafayı taktı mı başkasıyla evlense de unutamıyor. bende otobüste rastlamıştım adam arkada arkadaşıyla konuşuyor evlendim ama hiç unutamadım falan diye çok var böyleleri forumda da popüler bir konu vardı üyenin ismini unuttum onun kocası da eski sevgilisiyle aldatmıştı karsını boşanmışlardı. bence babanız arkanızda dursun durmasın boşanın ev kira mı bilmiyorum ama evden de o gitsin siz niye gidiyorsunuz?süründürün yani...çalışmıyorsanız da bir iş bulup kızınızla ikinize yetecek kadar para kazanabilirsinz sonuçta.bir de adama bak kızımı kabul eder misin diyor sanki çok haklı da kızını da alacak böyle adamları ıslak odunla dövmek lazım yaa...
ben de mesaj göndeen kısmında kuzuyu kumru diye okudum
ama hayal krııklığı hala yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?