Eşim eski sevgilisi ile mesajlaşmış..Benle mutlu olmadığını yazmış mesajında..

bir erkek kafaya koyunca yapıyor yapacağını,benimde eniştem daha bir kaç aylık evliyken ailesine yazdığı mektubu bulmuştu ablam,sorduğunda canım sıkıldıda yazdım,yok öyle bir şey diye geçiştirdi,eski zamanla eski sevgilisinin ismini hiç dilinden atmmıyordu,sevgiliside başka biriyle evlenince,bu sefer çapkınlığa başladı,bu ara iki tane güzeller güzeli iki çoçuğu oldu,ama kafaya koydu bir kere hep soğuk davranıyordu,en sonda başka bir kızla evlenme kararı alınca boşanma davası açtı boşandılar,sonra itiraf edip işte ben senle görücü usulü oldu sana ısınamadım,bir başkasını seviyorum,yazdığım o yazılar gerçekti dedi,10 yıl sonra boşandılar,şimdi iki çoçuğuyla ortada kaldı....demem şu ki bir erkek soğuyunca soğuyor,gözleri doymuyor.....

bu neee yaa??? kadina kadin kazik atiyo iste.. ne yazarsin elin evli adamina, yok bosanicam bilmem ne diye?? demekki bosanmadan kendine yer ayarlamaya calisiyo... ayyy simdi elime verseler bogarim onu.... madem o adami cok seviyodum niye gittin baskasiyla evleniyosun.. cehennem oldun gittin birak elin adaminin pesini ondan ne istiyosun? adamin bi yuvasi var artik artik... yuva yikanin yuvasi olmaz bunu bilmiyor mu böyleleri??
kumruuu nerde acaba okudum birazcik ama epeydir ugramamis galiba.. insallah iyidir...

kadınlar maymun gibidir.. bi dala tutunmadan diğerini bırakmazmış... ne yazık yaa... :44:

gercekten yaa cok haklisin..suna bak daha bosanmadan eskisini ariyo..Allah belasini versin bunlarin..benim basima da geldi..
sürtük pislik.....................(burayi doldurmaya terbiyem müsade etmiyo) msj yaziyo kaynima abine söyle beni affetsin bana ah etti mutlu olamadim bosandim bilmem ne bana bi cvp versin abin,cok pismanim falan filan... Allah'tan esimden bir sey cikmadi böyle yapsaydi haberlere konu olacak sekilde bi taraflarini keser yollardim eskisine
sunlara bak yaa

en iyiisni yapardınız...
ama herkes sizin kadar şanslı değil ne yazıkkii..

yarın yazar mı acaba kumruu. çok merk ediyorumm

en iyiisni yapardınız...
ama herkes sizin kadar şanslı değil ne yazıkkii..

yarın yazar mı acaba kumruu. çok merk ediyorumm

insallah yazar yaa gercekten anliyorum..benim durumum onunki kadar ileri gitmedigi halde nasil hissettim anlatamam..bir de onu düsünmeli...

böyle adamları hiç anlamıyorum ya biri demiş bence sevmiştir klasik erkek yalanı ama bence malesef doğru... erkekler bir kadına kafayı taktı mı başkasıyla evlense de unutamıyor. bende otobüste rastlamıştım adam arkada arkadaşıyla konuşuyor evlendim ama hiç unutamadım falan diye çok var böyleleri forumda da popüler bir konu vardı üyenin ismini unuttum onun kocası da eski sevgilisiyle aldatmıştı karsını boşanmışlardı. bence babanız arkanızda dursun durmasın boşanın ev kira mı bilmiyorum ama evden de o gitsin siz niye gidiyorsunuz?süründürün yani...çalışmıyorsanız da bir iş bulup kızınızla ikinize yetecek kadar para kazanabilirsinz sonuçta.bir de adama bak kızımı kabul eder misin diyor sanki çok haklı da kızını da alacak böyle adamları ıslak odunla dövmek lazım yaa...

aynen katiliyorum.. o gitsin evdenn.. kadinlarin yaptigi en büyük hata savas alanini terkeder gibi yenilgiyi kabul edip ev terk etmek..oranin bizim evimiz oldugunu unutuyoruz...kizini alip gidiyo..annesi yok o cocugun sanki hic fikrini bile sormayi düsünmüyo..aptal erkeler...

kızlr dünden beri bakamadım bir türlü aklım hep burdaydı yaa çarşıdan geldik şimdi apar topar aldıklarımı yerleştirmeden daha baktım gelmiştir umuduyla ama girmemiş hala sanırım :S umarım kötü bişey yoktur yarın girebilir inş...

başından geçeni anlatacak vakit buldun konuşayım mı diye sordun vakit buldun eeeeeeee ondan sonra ki gelişmelere mi vakit bulamadın yaa bu kadar millet bekliyo seni

büyük ihtimalle annesine gitti kimbilir nezaman uğrar buraya,valla kocaeli haberlerini okuyup duuorum kaç gündür allah korusun,gerçi bikere daha evi terketmiş ozaman kocası çekgit demiş umarım yine sadece çekgit demiştir kumrucum inşallah iyisindir...dualarım seninle allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…