Eşim eski sevgilisi ile mesajlaşmış..Benle mutlu olmadığını yazmış mesajında..

Bekarsin ama inan bana cok dogru yazmissin güzelim.O adam su an biraz degisiklik istemis sirf o yüzden diger kariya yaklasiyor ve kendi karisini sevmedini söylüyor.Bence kumru kendi haline biraksin yuva üstüne yuva kurulmaz...Allah kimsenin ahini yerde koymaz.Zaten kocasida hevesini alinca karisina döner.Döner ama kumru affeder mi etmez mi orasini kendi bilir.Ben olsam o karinin kocasina gider senin karin benim esime böyle mesajlar yaziyor derdim.Görsün o zaman gününü ahlaksiz kadin.

Yazdim ,yazdim sildim.

Degmez arkadasim, onurdan yoksun insana napsan degmez..

kızlar kumrudan haberdar olanınız varmı

valla dün geceden beri içim içimi yedi meraktan..
ama hala gelmememiş hayırdır inşallah bugün gelir belki...

belki tekrar klavyeyle ilgili bi sorun olmuştur o yüzden giremiyodur:26:

yok kızlar yokkk kesin bişey varr...yoksa bu kadar saat yazardı mutlaka iki kelimede olsa...belkide sinirilenip internett bağlantısını falan koparmıştırr...dua edelimki sırf bu sebeple yazmıyo olsunnn

en son annemın evıne gıdecem dıodu yaa..annesıgıle bı hısımla gtmıstrrr.net yokturr.derdı de bıs deılıssss bası kalabalıktır blkiii

boşanmak dogru olan ama bunu yapabilmek çok zor toplumumuzda hele hele kadın için

üzülerek okumustum.. dünden beri haber yok.. insallah bugün biseyler yazar.. merak ettim bende

heyecanla girdim ama kumrudan ses yok..
işgillenmeye başladımi, bu dengesiz adam sinirlenmiş fln olmasın...
şiddet umarım yoktur da, "kızımı da kabul eder msn" diyen bi adam bu,Allah cocugunu kumruya bağışlasın... inş bi aksilik yoktuır :44::44:

aayy dünden beri ses seda yokkhayırdır işlh.çokk merak ettim yyaaa uufffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…