Eşim eski sevgilisi ile mesajlaşmış..Benle mutlu olmadığını yazmış mesajında..

çok üzüldüm okuyunca arkadaşım.ama dedikleri gibi o anda onu etkilemek için yalan da söylüyor olabilir.maddi durumun el veriyorsa bir evlilik danışmanına git.erkekler gerçekten istemedikleri bir kadınla bir dakika bile evli kalmaz emin olabilirsin demekki sana 3 yıldır bağlayan bir şeyler var dimi.sana soğuk davranmasının altında yatan sebebin eski sevgilisini unutamaması olduğunu sanmıyorum.

bence kendine yeni bir hayat kur böle olurmu o msjları kopyala mahkemeye sun ocağına incir ağacı dik tazminat dava sı aç al bebeginide inşallh basarırsınn

İyi düşünelim iyi olsun.

Belki kafasını dinlemek dinlemek için ailesinin yanına gitmiştir ve evde net yoktur. Belki de evdeki pc bozulmuştur.

canım durumuna çok üzüldüm allah yardımcın olsun öncelikle, zor bir durum ve
başımıza gelmeden anlayamayız tabii, ama şuanda mantıklı olup beklemen en dogrusu ve
mumkun oldugunca kanıt toplamaya çalış, ona hiç birşey belli etme ve bir an önce iş bul derim ben,
çünkü en azından ekonomik olarak kendini garanti altına almış olacaksın boşansan bile ki ben
hemen boşanmandan yana değilim, sonuna kadar sabret derim, bırak o kadın boşansın kocasından ama senin kocanla evlenemesin ortada kalsın. birde kadının kocasına ulaşmaya çalış ve durumu bi şekilde onun öğrenmesini sağla, senin kocanla değil kendi kocasıyla uğraşsın birazda.

Kızalar ilk yazdığı msı okudum ondan sonrasını okumadım ama sizler çok teleşlısınız cumadan beri girmediği için kocası bişe yapmış olabilirmi okadar kötü birimi dövmüş mü daha önce

ne oldu bu kıza endişe etmeye başladım umarım iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…