Eşim eski sevgilisi ile mesajlaşmış..Benle mutlu olmadığını yazmış mesajında..

dünden beri bütün yorumları okudum....ve kumruyu bende bekler oldum her bir sayfya geçerken inş gelmiştir diorum ama yok...kesin bir şey oldu ve nete girme imkanı elinden alındı..umarım her şey yolundadırda biz telaşlanıoruzdur

Felaket senaryoları yazmayalım kızlar.
Çok büyük ihtimalle annesine gitti o ya da evden ayrıldı işte bi şekilde.
5 dakikası yok muydu diyorsunuz ama yaşadığım için biliyorum insanın öyle bi anda gözü ne bilgisayar görüyo ne eş ne dost.
Allah hem yardımcısı olsun hem de yolunu açık etsin inşallah.

Bir kadın her şeyi hisseder de aleni olan dışında evet :) Altında başka şeyler arayana kadar sizi sevmediğini neden göremediniz ki en başından beri. Çok mu iyi rol yaptı?

Tanımadıgım bi insan için telaşlanıyorum ve konuya kumru tarafından yorum yapılmışmı bakıyorum ne tuhaff .. benim derdimde bu oldu sanırım ..

bencede haklısın allah yardımcısı olsun

hala yok inş kötü bişey olmamıştır hayırlısı olsun bakalım.beklemekten başka bişey gelmiyo elimizden...umarım kötü bişey yoktur

eşinle otur konuş ilk önce.dik dur karşısında vereceği tepkiye göre hareket edersin...sevmeden inat için evlenilmez bence...başka bir durum var işin içinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…