Eşim eski sevgilisi ile mesajlaşmış..Benle mutlu olmadığını yazmış mesajında..

kızlar siz ziyaretci takibindemisiniz?? bende yeni sayılırım anlamadım merak ettim ziyaretcileri?? hani asagıda yazan ziyaretcilermi onlar kim?

Foruma üye olmayanlar ya da üye olup giriş yapmayanlar da, bazı konular hariç, yazılanları okuyabiliyor. Aşağıda ziyaretçi olarak belirtilenler o kişiler.

Bu konuya takılan arkadaşlar, kumru'ya yakın birilerinin kendilerini belli etmeden burayı okuduklarını düşünüyor sanırım. Ben pek ihtimal veremiyorum, ne işlerine yarayacak diye düşündüğümde ama bilinmez tabi. Ayrıca, bir sürü başka konuları da okuyan ziyaretçiler oluyor. Ben de bu forumu internette arama yaparken buldum, ilgilendiğim konuyla ilgili yazışmaları bir süre ziyaretçi konumunda okudum, dolayısı ile fazla bir anlamı olmadığını zannediyorum o ziyaretçilerin.

bence eşiyle konuştu/kavga etti ve pılını pıtığını toplayıp annesine gitti...
aklımdan kötü şeyler geçirmek istemiyorum umarım iyidir
sürekli takipteyim...

bakın kumrunun açtığı bir diğer konu :

slm arkadaşlar ben daha yeni üyeyim
eşimle çok boşanmanın eşiğinden döndük. boşanmaya karar verdim ama ailemden destek yok. bana ağır hakaretler küfürler ediyor. sonra özür dilesede kalbim kırılıyo bir kere öyle çaresizimki çoğu kavgamızda kayınvalidem yüzünden şiddet yok ama aşağılayıcı sözler sarfediyor. özellikle ailesinin yanında nerdeyse yokmuşum gibi davranacak.her fırsat bulduğundada onların yanında beni küçümseyecek,aşağılayacak kelimeler söylüyor.bana fikir verin eşimle nasıl başa çıkabilirim.

şiddet yok açıklaması bir nebze içimi rahatlatıyor...umarım şiddete maruz kalmamıştır...

açıkçası ne yaşadıysa yaşadı.. aklının ucundan bile geçmiyordur buraya girip bi kaç gündür tanıdığı insanlara neler olduğunu anlatmak..

kimbilir ne düşünceler sıkıntılar içinde şu an... şahsen ben artık gelmesini beklemiyorum

Açıkçası sürekli aklımda bu kadıncağız da bebeği de.
Öyle bir durumda insan yemelerden içmelerden kesiliyor nerde kaldı forumda dolaşmak.
Umarım kumru da bebeği de çok iyilerdir

Gercekten icim acidi yazdiklarini okuyunca, su mübarek cuma gününde dualarimdasin canim,
Rabbim yar ve yardimcin olsun insAllah, hakkinda hayirlisi neyse o olsun

kaç gün oldu yahu bu kız hala ortalarda yok umarım iyidir

O adamdan bi an önce kurtulmaya bak. Sağlık problemşn yoksa çalışıp kendi hayatını devam ettirebilirsin. Ailen sahip çıkmıyosa buda onların ayıbı yanlız tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki o adamla asla olmaz !!!

arkadaşlar hepinizden çok ama çok özür diliyorum sizi çok merakta bıraktım eşim bilgisayarı bozdu sinirlenince anca yaptırdı şuan yanımda kendisi kaza geçirdi işe gidemiyor bulduğum ilk fırsatta yazıcam şimdi çıkmak zorundayım

Neyse ki size kötü birşey olmamış.

şükürler olsun...... iyisiniz......

ohhh beeee sonunda haber aldık.. valla aklıma takılıp duruyordu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…