Yak bi sigara otur ya. Kendini yiyip durma artık. Ayaklarını uzat da keyfine bak. Kim ne halt ederse etsin.
öncelikle allah hepinizden razı olsun arkadaşlar. bu kadar düşünüceğinizi tahmin edemezdim.ne söyliyeyeceğimi bilemiyorum şuna emin olun ki hepinize çok içten dua ediyorum...
size en so mesaj yazdığım günün gecesinde eşimle konuştum.şifrelerini değiştirdim.herşeyi bildiğimi söyledim.sakince konuştum sadece amacını öğrenmek istediğini söyedi onun için cevap vermiş güya.ertesigün işe gidekren bilgisayarı bozmuş şifreyi bildiğim için. o gittikten sonra farkettim sonrasında kendiside yapamadı. ama int cafeden görüşmeye devam etmiş. gizli bi telefon almayı hatta buluşmayı falan teklif etmiş şiirler yazmış.seninle ölüme ve sonuna kadar gibi bir sürü buna benzer laflar etmiş. 3 gün boyunca süreki internet cafeye gitmiş daha sonra gördüm ben o gece babamı aradım geleceğimi söyleyince telefonu yüzüme kapattı. eşime bu evden gitmeni istiyorum dediğimde sen kimsin kimi kimin evinden kovuyorsun boşanmaya kalkıp nafaka falan istersen sana iftira atarım dedi kanıtayamazsın dedim. millete rezil ederim o yeter falan dedi ve uyumaya gitti.ben sinir krizi geçirdim.babamdan o kadarını da beklemiyordum.ağlama krizlerine girdim eşim geldi sakinleştikten sonra konuştuk.o kadının beni sevmediğini biliyorum sadece eğlence için yaptı bunu dedi. ona senin yanında mesaj yazıcam istersen sen yaz dedi.ben amacını öğrenmek içn sana cevap verdim karımı ve kızımı asla bırakmam falan yazdı kadına. seni ve çocuğumu bi o... için bırakıcak değilim dedi seni seviyorum falan dedi ama seni sevdiğim için onunla olmam yada onu sevmedim gibi bi kelime kullanmadı.babamdan o tepkiyi görünce ne yapıcamı bilemeim çok çaresiz kaldım.eşime bi daha onu asla sevemeyeceğimi mutlu olamayacağımı söyledim. sana herşeyi unutturacağım diye yemin etti. bilmiyorum bundan sonra neler olur.çok umutsuz mutsuz üzgünüm ilerisi ne olur hiç bilemiyorum nereye kadar dayanırım ne yaparım.durum bu arkadaşlar hepinizden tekrar özür dilerim
Kadıncağız hamile ne sigarası?
Yak bi sigara otur ya. Kendini yiyip durma artık. Ayaklarını uzat da keyfine bak. Kim ne halt ederse etsin.
arkadaşlar hamile değilim.evet eşim kaza geçirdi benim sabaha kadar ağladığım uyuyamadığım gecenin sabahında işte kaza geçirmiş. çok canım yandı dedi bende benim canım kadar yanamaz allahın sopası yok dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?