Eşim eski sevgilisi ile mesajlaşmış..Benle mutlu olmadığını yazmış mesajında..

bir sey yapmak istemiyorum demişsiniz, öfkeden mi söylüyorsunuz yoksa eşinizi sevmiyor musunuz acaba? bence sakin düşünün bosanma kararı sadece gördüğünüz bir mesaj için alınabilecek bir karar değildir, olmamalıdır. gururum, serefim demişssiniz, ........ hiç bir sey yapmadınız ki onu yapan baskaları. aşk, sevgi, evlilik de bazen gurur zırhından sıyırır bizi..

sağol arkadaşım allah razı olsun sizden ama dediğim gibi isminden başka hiç bişey bilmiyorum eşimi arkadaş listesine bile eklememiş tüm bilgileri gizli eşimin telefonud yok şuan bozulmuştu ama hep takipte olacağım nasıl olsa ilerlerse eşim telefon alıcaktır kendine eninde sonunda bi yerden açık verecek o zaman yapmam gereken ne varsa yapacağım mesajlarını sürekli okuyabiliyorum oradan numara falan vericektir illaki çok teşekkür ederim çok bu arada özelden mesaj atamadım 100 mesaj olması gerekiyormuş

Bir de şu var, tıpkı sizin hissettiğiniz gibi ve yakaladığınız gibi diğer kadının eşi de bir şeyler hissediyor ya da durumu takip ediyor olabilir. Çünkü kadın mutsuzluğundan bahsetmiş mesajında, illa ki onun kocası da bir şeyler seziyordur. Bu durumda kadının hemen boşanması söz konusu olamaz gibime geliyor.

Yani aslında hayat toz pembe değil, her şey pürüzsüz ve kişilerin istekleri doğrultusunda olacak diye de bir şey yok. Biliyorum bu yüreğinizi ferahlatmayacak, ama olası bir ayrılma durumunda onlar için de hiç bir şeyin kolay olmayacağını bilmek daha adaletli hale getiriyor hayatı...

çok haklısınız eşimi çok seviyorum hemde çok ama o başkasını düşünürken yaşamak öyle zorki dedim ya daha önce normal bi aldatma olsa bi anlık heves heyecan der kandırırdım kendimi ama bu çok başka bişey çok acı zaten beni tercih ederse o kadına rağmen bende bozmayacağım yuvamı ama o onu isterken arzularken de ben nasıl dur derim nasıl beni sev derim

eşinize söyledniz mi gördüğünüzü?
bence bunu eşinize söyleyip hemen eşinizin ailesine gidin..
her şeyi anlatın..
hiç bir şekilde ne şüphe..ne de bi his..
gerçek ortada?
hatta gidin o kadının eşinede herşeyi anlatın..
gidebilicek biryerim yok demişsiniz..
siz gitmeyin madem kapıyı açın..
manevi tazminatına kadar alın..
çocuğun için oturup gurursuzluk yapıcana..
bu yol daha mantıklı bence..

Son düzenleme:

kadınlar biraz daha sinsice yapabiliyor eşinin şüphelendiği sanmıyorum hissettirmiyordur tahminimce ama olabir de zaten bugün başlayan bi konuşma ileri ne getirecek bilemiyoruz

sevmese evlenen sevgilinin ardından evlenmezdi. öyle bir erkek türü duymadım. egosunu tatmin için ya da kadından geçmişin intikamını almak için yazmış olabilir. en kötüsünü göz önünde bulundurun tabi ama yuva yıkmaya değmez derim. hele ki seviyorsanız, ben sevdiğimi kaybetmeyi göze almazdım. sürünsünler gerekirse. siz nerdeyse buyursun o kadın gelsin, ben cekilirim diyeceksiniz.

ben gurursuzluk yapmıyorum arkadaşım kabullenip oturmuyorum da gelişecek olayları bekliyorum şu an kendimce sebeplerim var geçmişteki yazdıklarımı okursanız anlayabilirsiniz

ben gurursuzluk yapmıyorum arkadaşım kabullenip oturmuyorum da gelişecek olayları bekliyorum şu an kendimce sebeplerim var geçmişteki yazdıklarımı okursanız anlayabilirsiniz

yok yok..size gurursuz demiyorum..
gidicem yer yok deediğiniz için..
ortada yapılabilicek bir sürü şey var diyorum..
çözüm yolları yani..
ben olsam kaldıramam..büyük konuşmiyim..
gerçekten çok üzüldüm..allah yardımcınız olsun..kötü niyetim yoktu yanii..

eğer ki eşim o kadını tercih edecek olursa zorla tutamam evet ben çok seviyorum eşiimi ama karşılığını olmadığını bile bile o sevgi bana mutluluk vermiyo bunu anlatmaya çalışıyorum hani platonik aşık olursun ama sevdiğinin başka bi sevdiği olur imkansız aşkın olur o senin için bunun gibi bişey benim tek farkım yakın ama uzak aynı evin içinde ama yabancı gibi uzanmak istiyosun dokunmak sarılmak istiyosun ama o bunu istemiyo nasıl benim olacak bu durum da?

sağol canım bende bunu demek istiyorum geçmişi okumamışşın galiba zaten evden onun gitmesi için bekliyorum ben kendimi ona karşı savunabilmeliyim ki evimde ben kalayım o gitsin gerekirse. inş allahım kimselerin başına vermesin çok zormuş çok

ee ev kıraymıs ve esyalarıda aılen aldıysa kesınlıkle sen gıtme o gıtsın,benım anlamadıgım esın o kadına yalan soylemıs olsa bıle cok acı degıl mı bu laflar ben olsam ıgrenırdım oyle kocadan ,madem aılen ıstemıyo ıs bulmaya bak canım ama sakın evden gıden sen olma

benimde planlarım bu yönde bu evden gidemem zaten oda evi bırakmamak için zorlıyacaktır.evet çok ağır benim için ama çok tuhafım sevdiğin eşim dediğin adamı öyle kolay silemiyorsun. iğrenemiyosun sevdiğin ellerinden kayıp gidiyo bişey de yapamıyorsun yada zaten hiç benim olmamış ki. şu an sonumuzu izliyorum sessizce

anlıyorum canım oyle cekıp gıtmek kolay degıl bı de aılende arkanda degıl cocugunda var bu durumda bekleyıp onun gıtmesını saglıyacaksın yada kıralık baska ev bulup esyalarını alcaksın madem senın hayatını kararttı rahatıda bozulsun bıraz

ailemden başka şehirde başka eve geçmem imkansız nakliye falan bunları karşılayamam o gidecek başka türlü ne yapabilirim ki

Canim arkadasim,cok üzüldüm adina gercekten.
yalan oldugunu ögrenmek ne kadar zordur muhakak.
yasiyorsun birseyler ve simdi eminim her mutlu mutsuz anin yani dedigin gibi tüm o 3 yilinin yalan oldugunu düsündükce cok aci cekiyorsun.ama bir yavrun var,o yalan degil,onu Allah sana bagisladi.
lütfen onun icin savas her ne olursa olsun.

mesajların kaydını sakla. mahkemede delil olarak göster. çocuğuna sahip çık. o adamı da hayatından şutla.

geçmiş olsun. çok üzüldüm gerçekten okurken. madem başkasını seviyordun a adam niye başka birinin mutluluğu ile oynarsın ki?

okuduğumda başımdan kaynar sular aktı resmen sanki benim başıma gelmiş gibi hissettim nedense...

bi çok kişinin "her erkek yapar, evliliğini kurtar" demesine katılmıyorum. benimde eşimin böyle bi msjını okumuştum hemde evlendiğimizin 2. ayında... çok kötü olmuştum ben salaklık ettim inandım ona ama geçmiyo, değişmiyo, unutuyo gidiyo, tekrarlıyo nasıl olsa affediliyorum diye, ve sen hiç bi zaman tamamen unutup tekrar eskisi gibi olamıyosun güven çok önemli bi evlilikte...

neden gidicek bi yerin olmasın, tamam belki hemen çekip gidicek bi yerin yoktur ama para filan biriktir bi süre bişi yap hemen söleme karşısına geçip böle böle yapmışsın diye. zamanı geldiğinde kendini hazırladığında illaki gidicek yer kendin yaratırsın. yada kocanı tanıyosan karşısına geçer sölersin o da kendi çocuğunu mağdur etmemek için çeker gider...

çok üzüldüm, bu kadar basit cekilmeyin. kadına ailesine ulaşmayı calısın. onun da coluğu cocuğu var belki. belki eşini aldatan bir kadın, öylesine görüşüyor eşinizle. ayrıca esiniz sizi kaybetmeyi göze alamayabilir, bir mesaj yazdı diye. cep telefonu da yok diyorsunuz, belki görüşmüyorlardır bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…