eşınız evdemı sımdı telefonda msjları varmı
bir sey yapmak istemiyorum demişsiniz, öfkeden mi söylüyorsunuz yoksa eşinizi sevmiyor musunuz acaba? bence sakin düşünün bosanma kararı sadece gördüğünüz bir mesaj için alınabilecek bir karar değildir, olmamalıdır. gururum, serefim demişssiniz, ........ hiç bir sey yapmadınız ki onu yapan baskaları. aşk, sevgi, evlilik de bazen gurur zırhından sıyırır bizi..
Bir de şu var, tıpkı sizin hissettiğiniz gibi ve yakaladığınız gibi diğer kadının eşi de bir şeyler hissediyor ya da durumu takip ediyor olabilir. Çünkü kadın mutsuzluğundan bahsetmiş mesajında, illa ki onun kocası da bir şeyler seziyordur. Bu durumda kadının hemen boşanması söz konusu olamaz gibime geliyor.
Yani aslında hayat toz pembe değil, her şey pürüzsüz ve kişilerin istekleri doğrultusunda olacak diye de bir şey yok. Biliyorum bu yüreğinizi ferahlatmayacak, ama olası bir ayrılma durumunda onlar için de hiç bir şeyin kolay olmayacağını bilmek daha adaletli hale getiriyor hayatı...
eşinize söyledniz mi gördüğünüzü?
bence bunu eşinize söyleyip hemen eşinizin ailesine gidin..
her şeyi anlatın..
hiç bir şekilde ne şüphe..ne de bi his..
gerçek ortada?
gidebilicek biryerim yok demişsiniz..
siz gitmeyin madem kapıyı açın..
manevi tazminatına kadar alın..
çocuğun için oturup gurursuzluk yapıcana..
bu yol daha mantıklı bence..
ben gurursuzluk yapmıyorum arkadaşım kabullenip oturmuyorum da gelişecek olayları bekliyorum şu an kendimce sebeplerim var geçmişteki yazdıklarımı okursanız anlayabilirsiniz
sevmese evlenen sevgilinin ardından evlenmezdi. öyle bir erkek türü duymadım. egosunu tatmin için ya da kadından geçmişin intikamını almak için yazmış olabilir. en kötüsünü göz önünde bulundurun tabi ama yuva yıkmaya değmez derim. hele ki seviyorsanız, ben sevdiğimi kaybetmeyi göze almazdım. sürünsünler gerekirse. siz nerdeyse buyursun o kadın gelsin, ben cekilirim diyeceksiniz.
yok yok..size gurursuz demiyorum..
gidicem yer yok deediğiniz için..
ortada yapılabilicek bir sürü şey var diyorum..
çözüm yolları yani..
ben olsam kaldıramam..büyük konuşmiyim..
gerçekten çok üzüldüm..allah yardımcınız olsun..kötü niyetim yoktu yanii..
büyük konuşmayayım ama kızımı benden allahtan başka kimse alamaz. o konuda hiç düşüncem yok. bende onun evden gitmesini istiyorum aslına bakarsanız. evim kira zaten ve bütün eşyayı ailem aldı nerdeyse düzenimi bozmak istemiyorum.ona ceketini alıp gitmek düşüyor sadece onun için bekliyorum şimdi söylesem yalanlıcak ve benim evden gitmem için elinden geleni yapmak isticektir.herşeye günyüzüne çıktığında herşey net olduğunda benim ona bu evden git diyebilecek şansım olmalı. bu arada arkadaşlar çıktıyı nasıl alıcam
ee ev kıraymıs ve esyalarıda aılen aldıysa kesınlıkle sen gıtme o gıtsın,benım anlamadıgım esın o kadına yalan soylemıs olsa bıle cok acı degıl mı bu laflar ben olsam ıgrenırdım oyle kocadan ,madem aılen ıstemıyo ıs bulmaya bak canım ama sakın evden gıden sen olma
benimde planlarım bu yönde bu evden gidemem zaten oda evi bırakmamak için zorlıyacaktır.evet çok ağır benim için ama çok tuhafım sevdiğin eşim dediğin adamı öyle kolay silemiyorsun. iğrenemiyosun sevdiğin ellerinden kayıp gidiyo bişey de yapamıyorsun yada zaten hiç benim olmamış ki. şu an sonumuzu izliyorum sessizce
anlıyorum canım oyle cekıp gıtmek kolay degıl bı de aılende arkanda degıl cocugunda var bu durumda bekleyıp onun gıtmesını saglıyacaksın yada kıralık baska ev bulup esyalarını alcaksın madem senın hayatını kararttı rahatıda bozulsun bıraz
eğer ki eşim o kadını tercih edecek olursa zorla tutamam evet ben çok seviyorum eşiimi ama karşılığını olmadığını bile bile o sevgi bana mutluluk vermiyo bunu anlatmaya çalışıyorum hani platonik aşık olursun ama sevdiğinin başka bi sevdiği olur imkansız aşkın olur o senin için bunun gibi bişey benim tek farkım yakın ama uzak aynı evin içinde ama yabancı gibi uzanmak istiyosun dokunmak sarılmak istiyosun ama o bunu istemiyo nasıl benim olacak bu durum da?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?