Eşim eski sevgilisi ile mesajlaşmış..Benle mutlu olmadığını yazmış mesajında..

aaaminnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....eşimin hemde çocugu olmadıgı halde ewi bıraktıgı halde dön diyorumda adam sewdigimi anlamıyor seni tebrik ediyorum canımmm

canım ben konunu okumuştum daha önce ama tam hatırlayamıyorum şimdi savaşmaya hazırsan onu herşeyiyle kabul ediyosan ayrılma evinden elbet birgün geri gelir

ben bu kadınlara bayılıyorum yaaa zekiyiz uyanıgız bazen saflıgımız tutuyor ama şeytanmıyız neee....

saol tatlım nasıl sinirlendim anlatamam bakalım napcak ama kumru tekrar aklına sokmam iyi olurmu demiş işte bunu bilememki ya bence az bekle yine böyle bi konu olursa hemen devreye gir yada eşini gözden çıkardığın zaman dene ama şimdi den diyemem allah görsün eşin ne iş yapıyor kumrucum

canım ben konunu okumuştum daha önce ama tam hatırlayamıyorum şimdi savaşmaya hazırsan onu herşeyiyle kabul ediyosan ayrılma evinden elbet birgün geri gelir

ben ewimdeyim onun ewindeyim hatta. hala kendi ewim diyemem borcu var daha onu ödüyorum...ayrılsakta o ewlenene kadar beklemeyi düşünüyorum....sewdiyse hatalarını benim kadar kabul eder döner...dönerseeeeeeeeeee tabi .giden geri gelse keşke ama.

canım sakın bekleme geri gelsede tekrar gider ve bu kez korkmadan gider sen onu unutmalısın asla bekleme inan ona allah çok kötü bi son yaşatacaktır zaten ama bekleme gelsede gider ilk yaptığı gibi

oh çok şükür bide o deli kaynanaya çocuk baktırmakla uğraşmamışsın en azından annenle aynı şehirdesin sanırım şanslısın
yazdıklarını okurken kollarım uyuştu valla kafamdan aşağı kaynar sular aktı resmen o kadına yazdığı mesajları okurken
benim eşimede eski sevgilisi msj atmış face den bu safta cvp yazmış bi daha yollama gibisinden ama ismiyle falan hitap etmiş bende baya kavga etmiştim adam yerine koymuş msj yollamışsın niye cvp yazdın falan diye
ama ben sinirden baya vurdum eşime parmağını kırıyodum nerdeyse sen baya sabırlısın allah sabrının mükafatını verir inşallah

Kumru, hangi şehirdesin bilemiyorum eğer Ankara İstanbul gibi bir şehirdeysen sosyal güvencesi olanlara cüzi bir farkla bakan pskiyatri merkezleri var. Zaten ayda bir kere olduğu düşünülürse bu randevuların belki çok sarsmayabilir sizi. Ayrıca eşin bir şeyleri düzeltmek için gönüllü de olabilir. Bir de devlet hastanelerin psikiyatri ve psikologlarından yararlan ama muhakkak konuşmak istediğini ve terapiye ihtiyaç duyduğunu da söyle. Sen değerlisin ve sağlığın çok değerli ayakta sağlam ve sağlıklı durabilirsen her şeyin üstesinden gelirsin.

canım gelmesinnnnnnnn hatasını kabul ederse yine hata yapar nasılsa sen o hatayıda kabul edersin diye düşünür

inşallah kız bu facede amma pislik bişey ya herkes darbe yiyor

canım gelmesinnnnnnnn hatasını kabul ederse yine hata yapar nasılsa sen o hatayıda kabul edersin diye düşünür

canım bende düzeltsin diye söylemiştim kendisine..gelde bunlardan daha beterini yap diye dön demiyorum sana dedim...eskisi gibi olup güveneceksek yalansız dolansız yaşayacaksak birbirimiz için yaşayacaksak gel.eskiden böyle degildin ilk kocamı geri istiyorum dedimm..şimdikini istemem zatenn..ama ben geri dönmüycem git hayatını kur ewlen çoluk çocuga karış umrumda degilsin diyor..artık hattınıda kapattı aramıyım diye..tamamen bitti

kumru eşinin o kadınla yazışmalarını az önce okudum canım sen hiç uzatma elinden geldiğince bi kenera para ayır altın alan varsa çantanda bulundur o adamdan sana yar olmaz ama o kadınada olmaz herşey öyle yazışmayla olmaz çocuk oyuncağımı bu canım affedilecek yano yok eşin ona ulaşınca uğraşlarının boş olduğunu anlayacak kızınıda b... alır adi herif yanlız kalır inşallah hayatta ve herkesten bi tekme yer

hadi ya allah yardımcın olsun ne deyimki rabbime emanetsin

eşine helal olsun gerçektende. kimi erkek sırf dalga geçmek için bile olsa konuşurdu benim eşim gibisini yapmasa bile

ya banada eski sevglm mesaj attı cvp vermedim hatta yeminederim insan merakeder profiline bakar ne yazmış baştan sona okur görmemle silmem bir oldu eşim olucak sıpayada o yüzlen kızdım dedim sen geldin aklıma anında sildim geçtim sen bide cvp yazmışsın oda zaten anladı hata yaptığını bi daha bana bişey gönderme bile yazsa adam yerine koymuş oluyo bence yani tepki veriyo sinirleniyo o bile iletişim kayle almak bence pozitif yada negatif sonuçta tepki vermişsin dedim ama ben fena intikam aldım
ne varki bunda dedi iyi o zaman dedim bende bundan sonra bana gelen yazılara cvp vericem bi daha bana msj yollama falan diye cvplayım madem normal ne sana msj mı geldi diyo bende anlattım tabi bizimki şoka girdi öyle kabuletti hata yaptığını

eşine helal olsun gerçektende. kimi erkek sırf dalga geçmek için bile olsa konuşurdu benim eşim gibisini yapmasa bile

yok be ne helal olsunu bence cvp yazmakta kayle almak pozitif negatif ne farkeder
tabiki bu senin yaşadığın acıyla kıyaslancak bişey değil ama diycem o ki erkek milleti şeytan sürekli dötlerinde habire dürtüyüyo
kız cvp yazsaydı bizimkide yine karşılık verirdi eminim ki eşime çok güvenirim ama erkek işte yinede güvenmem babama bile güvemem diycem ama ben zaten babama güvenmemki oda bu cacıklar yüzünden hayatını mahvetmiş bi şekilde sürünmekte bu haltı yiyeyn herkezin sonu pişmanlık ve sürünmek ben mutlu olanını hiç duymadım duyanınız varmı ?

Kumru mesajını aldım ancak mesaj sayım özel mesaj için yeterli değil. O yüzden msn kullanıyorsan yolla ekleyeyim görüşürüz oradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…