aaaminnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....eşimin hemde çocugu olmadıgı halde ewi bıraktıgı halde dön diyorumda adam sewdigimi anlamıyor seni tebrik ediyorum canımmm
ben bu kadınlara bayılıyorum yaaa zekiyiz uyanıgız bazen saflıgımız tutuyor ama şeytanmıyız neee....
canım ben konunu okumuştum daha önce ama tam hatırlayamıyorum şimdi savaşmaya hazırsan onu herşeyiyle kabul ediyosan ayrılma evinden elbet birgün geri gelir
inşallah canımm keşke hatasını kabul edip gelse özünde iyidir inattır yalancıdır ama insan sewince gözü görmüyor....bendee iş işten geçmeden hayatlarımıza biri girmeden dön diye ugraştım ama malesef canım yaaa.ben uzaklaşabilsem keşkee eşim gitti ewden ben aynı yerimdeyim.hayali hatırası daah bir zor
oh çok şükür bide o deli kaynanaya çocuk baktırmakla uğraşmamışsın en azından annenle aynı şehirdesin sanırım şanslısın
yazdıklarını okurken kollarım uyuştu valla kafamdan aşağı kaynar sular aktı resmen o kadına yazdığı mesajları okurken
benim eşimede eski sevgilisi msj atmış face den bu safta cvp yazmış bi daha yollama gibisinden ama ismiyle falan hitap etmiş bende baya kavga etmiştim adam yerine koymuş msj yollamışsın niye cvp yazdın falan diye
ama ben sinirden baya vurdum eşime parmağını kırıyodum nerdeyse sen baya sabırlısın allah sabrının mükafatını verir inşallah
canım gelmesinnnnnnnn hatasını kabul ederse yine hata yapar nasılsa sen o hatayıda kabul edersin diye düşünür
canım bende düzeltsin diye söylemiştim kendisine..gelde bunlardan daha beterini yap diye dön demiyorum sana dedim...eskisi gibi olup güveneceksek yalansız dolansız yaşayacaksak birbirimiz için yaşayacaksak gel.eskiden böyle degildin ilk kocamı geri istiyorum dedimm..şimdikini istemem zatenn..ama ben geri dönmüycem git hayatını kur ewlen çoluk çocuga karış umrumda degilsin diyor..artık hattınıda kapattı aramıyım diye..tamamen bitti
saol tatlım nasıl sinirlendim anlatamam bakalım napcak ama kumru tekrar aklına sokmam iyi olurmu demiş işte bunu bilememki ya bence az bekle yine böyle bi konu olursa hemen devreye gir yada eşini gözden çıkardığın zaman dene ama şimdi den diyemem allah görsün eşin ne iş yapıyor kumrucum[/QUOTE
özel sektörde çaışyor canım çok merak ettim şimdi yapmadan duramam yarın hemen yeni bi facebook
açıcam
oh çok şükür bide o deli kaynanaya çocuk baktırmakla uğraşmamışsın en azından annenle aynı şehirdesin sanırım şanslısın
yazdıklarını okurken kollarım uyuştu valla kafamdan aşağı kaynar sular aktı resmen o kadına yazdığı mesajları okurken
benim eşimede eski sevgilisi msj atmış face den bu safta cvp yazmış bi daha yollama gibisinden ama ismiyle falan hitap etmiş bende baya kavga etmiştim adam yerine koymuş msj yollamışsın niye cvp yazdın falan diye
ama ben sinirden baya vurdum eşime parmağını kırıyodum nerdeyse sen baya sabırlısın allah sabrının mükafatını verir inşallah
saol tatlım nasıl sinirlendim anlatamam bakalım napcak ama kumru tekrar aklına sokmam iyi olurmu demiş işte bunu bilememki ya bence az bekle yine böyle bi konu olursa hemen devreye gir yada eşini gözden çıkardığın zaman dene ama şimdi den diyemem allah görsün eşin ne iş yapıyor kumrucum[/QUOTE
özel sektörde çaışyor canım çok merak ettim şimdi yapmadan duramam yarın hemen yeni bi facebook
açıcam
ozaman şimdiden aç ve msj yaz eşininde evde olmadığını yaz işte akrabası hastalanmış ona gitti uyuyamadım falan yaz sabahta cevap yazar artık ama o kızı eşinden engelle birde o yazarsa işler karışır
eşine helal olsun gerçektende. kimi erkek sırf dalga geçmek için bile olsa konuşurdu benim eşim gibisini yapmasa bile
ben anlamadım ya ne facebooku ne mesajı ne engellemesi :):) biri bana durumu anlatabilir mi hemen :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?