Eşim eski sevgilisinden karşılık bulamadığı için benle evlenmiş :(

Malesef erkekler yapıyor bunu... sevdiği kadınla olduramazsa ya inat uğruna ya da ailesi istediği içim başkasıyla evleniyor. Biz Kadınlara özgü sevdiğini beklemek. İyiki boşanıyorsunuz

Avukata hemen ulaşsanız, dediği gibi bu konuşmaları ön resmini vs çekin, neyle karşılaşacaksınız bilmiyorsunuz. Hiç üstüne daha fazla da düşünmeyin. Böyle bir adamı zaten tutmanın size hiç bir faydası olmaz. Dul kaldım olayına hiç girmeyin. Yıl olmuş 2020.
Arkadasim 10 aylik evliligini tek celsede bitirdi.Sizinkinden daha agir bir sebep.1 sene surmedi yeniden evlendi ve cok mutlu.Esinin ilk evliligi ve cok mutlu.Yani dul kalmak filan boyle seyleri hic dusunmeyin.

oda sana karşı uzun zamandır bişeyler hissediyordum sen benle evlenmek istemeyince mantıkla hareket edip başkasına şans verdim.sen ciddi gelseydin olurdu demiş

Herkese bir cevabı var.
“Sen şöyle yaptın, ben ondan böyle yaptım..” Kısacası hep kendi haklı.👎

Arkadasim 10 aylik evliligini tek celsede bitirdi.Sizinkinden daha agir bir sebep.1 sene surmedi yeniden evlendi ve cok mutlu.Esinin ilk evliligi ve cok mutlu.Yani dul kalmak filan boyle seyleri hic dusunmeyin.
yok bunları hiç düşünmüyorum ama yapılan cok büyük bir şerefsizlik

resimleri duruyor ama o benim eski bir arkadaşım.şu an bir sevgilliğim yok öylesine konuştuk diye iddaa edebilir
Amaan sinirlendim yine. Bekleme yapmasın ya. Gitsin anasına biraz büyüyünce gelsin. Nedir bu? Çocuk oyuncağımı. Siz daha iyisine layıksınız. Üzülmeyin.

ya orası öyle tabi bencede sevdi evlendi ama.eski sevgilisini benle evliyken silmişti telden hatta engellemişti.bizim boşanma işi cıkınca hemen geri telefonuna eklemiş ve mesaj atmış

Klasik yeni birini ayarlamakla ugrasmayan eskiye donen erkek modeli. Ne diyecekti ki 7 ay evli kalmis. Eski sevgilisi kabul etsin diye tabi seni seviyordum sana aşıktım falan diyecek. Ve ilişkisi ya da evliliği biten erkeklerin büyük çoğunluğu bunu zaten yapıyor emin ol. Benimde başıma geldi. Arkadaşım evlendi boşandı. Boşandıgi adam 2 sene önceki sevgilisiyle barıştı takıldılar falan bir süre. Ve kız ermeniydi. Ermeni büyüsü yaptırmış zamanında yakalanmış adamın arabasına falan koymuş. Böyle de rezil bir kızla barıştı.
Benim eski sevgili bile olmadigim, konuştugum bir erkek vardı. O bile evlendi boşandı bana yazdi ınstagramdan. Keşke seninle ilerleseydik farkli olurdu v.s diye boş boş laflar. Engelledim.
Hepsi aynı şeyleri diyor emin ol.
Ben seni sevmediğini, seni beğenmediğini dusunmiyorum zorla evlenmedi ya ?
Ama sıkıldı evlilikten klasik karaktersiz erkekler gibi. Boşlukta ve eskilere yazıyor ama 2 tane eskisi olduğu için fazla alternatifi yok. Bu kadar basit.
Can acıtıcı çok iyi biliyorum ama 6 ay sonra hepsini unutacaksın. 💜🙏

Sebepsizce kuzeninizden boşanmak isteyen kişi aslında sizden boşanmak isteyen eşiniz mi yoksa sizin sülalede böyle boşanmak genetik mi... Aynı zamanda yeğeninin evliliğine karışan dayı/amca da mutlaka bonus olarak bulunmakta.

Esim benden once dugune 15 gun kala iptal edilmis..yil gecmis benle tanisti.bunu da bana ustu kapali anlatti.o zaman umursamamistim.evlendikten sonra acabalar hep aklima geldi unutmusmudur seviyormudur hala..

Belki bir çoğumuz o durumdayız ama haberimiz yok. Sizin de yapabileceğiniz bir şey yok.hırstan yapmış da olabilir.
evet haklısınız. Kim biliyor ki kocalarımızın kafasının içinde neler var? Ne düşünüyor? Ne hissediyor? Özledi mi? Unuttu mu? Bilmiyoruz. Bende bazen düşünüyorum acaba aklına gelen biri var mı diye. Ama bakıyorum çok kafaya takıp saçma sapan kuracağım, bırakıyorum.

hikayem şöyle arkadaşlar.eşimle tanıştık cok fazla zaman geçirdik kaynaştık.bana gecmişte 2 sevgilisinin oldugunu onlarında yıllar önce oldugunu söyledi.cokda samimiydi.inanmak istedim.7 ay evli kaldık.herşey cok sorunsuzdu hep benle ilgilendi hiç güvenimi sarsmadı her fedakarlıgı yaptı.sonra basit bir sebepten boşanmak istedi.ve daha henüz davamız olmadan eski sevgilisine mesaj atmış.ben aslında sana karşı cok duygu hissettim.ama sen evlenmek istemedin eğer isteseydin olurdu diye.

şimdi ben bu insana napıyım
eski sevgilisine attığı mesajı nasıl öğrendiniz?

hikayem şöyle arkadaşlar.eşimle tanıştık cok fazla zaman geçirdik kaynaştık.bana gecmişte 2 sevgilisinin oldugunu onlarında yıllar önce oldugunu söyledi.cokda samimiydi.inanmak istedim.7 ay evli kaldık.herşey cok sorunsuzdu hep benle ilgilendi hiç güvenimi sarsmadı her fedakarlıgı yaptı.sonra basit bir sebepten boşanmak istedi.ve daha henüz davamız olmadan eski sevgilisine mesaj atmış.ben aslında sana karşı cok duygu hissettim.ama sen evlenmek istemedin eğer isteseydin olurdu diye.

Bi virüsten arinmişcasina şükür edin evvela..
Hiçbir bağıniz olmadan defettiğiniz ıçin de bir gariban sevindirin..

Bir de eğer kanıtlarınız varsa elinizde mahkemde seve seve kullanın. son gölünüzü de atmadan gitmeyin.

Merhaba benim esimde eski esini unutmak ıcın benimle evlenmıs aslında bunu acıkca soylemese de artık gayet acık benim bir Bucuk yasında kızım var o olmasaydı ayrılırım cocugun da yok hıc dusunme bırak gitsin ve emin ol sana bunu yaptıgı ıcın omru boyu mutlu olmayacak bence sevınmelısın bu kadar kısa zamanda gercek tuzunu gordugun ıcın ya bir de ortak cocugunuz olsaydı

sen bana gelmeyince karşımdaki seven insana gittim demiş
Kesın solucan gibi kılkuyrugun tekidir adam.
Nedense boyle eski sevgiliye evliyken yanlayan tipler boyle oluyor.

O msjın goruntusunu alın ve tazminat hakkınızda kullanın.
Nasıl yaparı sorgulamayın, yaparlar.

karşıdaki eski sevgilisi şunu demiş.bir zamanlar konuştuk.neden ben değilde onu tercih ettin demiş
Eski sevgilinin ezıklıgıne de uzuldum yalnız ben sunu okuyunca.
Dusunsene karsında oduncu gomlegı kot pantolonun ıcıne sokan bir zargana var ve onun tercihi degılsın.
Urperdım.
Aslında tam kiza layıkmıs.

Back
X